АКТУЕЛНО

Мијо Мартиновић: Држава једе своју дјецу (видео)


in4s mijo martinovic

Мијо Мартиновић, предсједник Професионалне боксерске организације Црне Горе у видео интервјуу за ИН4С, свједочи о властитом премлаћивању од 24.октобра од стране припадника црногорског САЈ-а.

Неосновано батинање Мартиновића наишло је на згражавање цјелокупне црногорске јавности, али и јавности из региона и свијета. Угледни спортски радник, истакнути припадник бившег Либералног савеза Црне Горе и јавни дјелатник, једва је извукао живу главу у ноћи када је криминалном акцијом црногорске полиције и њених помагача из подземља разбијен велики народни протест пред Скупштином Црне Горе.
На Мартоновића док је пролазио својим аутомобилом центром града, без икаквог повода, насрнуло је тридесетак САЈ-оваца. Бруталним батинањем Мартиновићу су поломљени кук и кољено, а страдала му је и лобања, док су повреде видљиве и по цијелом тијелу. У исто вријеме, вођени невјероватним нагоном за изживљавање, припадници САЈ-а, међу којима је према свим индицијама било и криминалаца са подебелим досијеима, у потпуности су демолирали Мартиновићев ауто.


———–

http://wp.me/p1Fuk8-LZV

5. 11. 2015. ИН4С, за ФБР приредила Биљана Диковић