АКТУЕЛНО

Подржавали сте диктатора Мила и његов НАТО режим, а сад кад је НАТО стигао, бијесни сте. Будите љути, али на себе, не на Црну Гору!


Игор Војиновић
2.12.2015.

kolaz Milo NATO

Да, да, Миловини Монтенегро, која држи под окупацијом Црну Гору, стигао је, за многе неочекивани, позив за улазак у НАТО.

Сада многи бјесне, псују Мила и ништа не предузимају, мада су добрим дијелом сами криви што је дошло до овога. Сутра ће се изненадити када сличан позив од НАТО стигне и ЕУ Србијици.

Званична Руска Федерација је баш реаговала оштро, запријетила је Милу прекидом војне сарадње, а званична Република Србија још оштрије, тражећи ријечи да не увриједе ни НАТО ни Монтенегрине.

Него шта ћемо са Црногорцима и Србством? Коме то остављате, квазипатриоте?

Мјесецима и годинама вас упозоравамо да јачина Миловог НАТО режима прије свега зависи од лоше опозиције и подршке власти из Београда и Москве, али нећете да чујете. Признали сте све Милове крађе избора и референдума, оправдали сав његов криминал и злочине, прихватили симболе НАТО творевине МНЕ као државне симболе Црне Горе и тетошили Монтенегрине, док сте вријеђали и вријеђате Црногорце. И сада се чудите и љути сте?!

Званична Москва и Београд су прво подржавали диктатора Мила и његов НАТО режим, а онда су кренули са подршком МНЕ-НАТО опозицији која жели да буде Калиф умјесто Калифа, покушавајући да то постигне преко „грађанских протеста“ који нису ни просрбски, ни проруски, али ни против ЕУ, ни против НАТО. Само против Мила. А НАТО нема везе, то је у реду?!

Да, њима је то сасвим у реду. Много је новца и енергије уложено у ту НАТО опзицију у Црној Гори опкупираној од Монтенегра и још се патриЈоте из Београда и Москве љуте што народ неће с њима (највише су скупили 10 000 људи у Подгорици). Као да народ Црне Горе не зна те квазиопоционаре и колико пута су нас преварили и Милу помогли, а себе материјално обогатили.

Гурали сте србске Спартанцe под МНЕ „кокошку“, симбол НАТО режима, и сада када је НАТО стигао, бијесни сте. Будите љути, али на себе, не на Црну Гору.

Урадите нешто корисно па подржите праву Црну Гору, ону јуначку и слободарску под тробојком и НАТО ће морати да бјежи, као што су од Србске Спарте бјежали Турци, Наполеон, Млечани, Хабзбурзи и Хитлер.

Црна Гора мора бити слободна или је бити НЕЋЕ!

Нијесу мој чукунђед Обрад и прађед Неђељко узалуд носиоци Обилића медаље и није се за Монтенегро гинуло на Муратовици, Вучијем Долу, Скадру, Мојковцу и од Везировог до Зиданог Моста. Нијесу залуд погинули 1999. на Косову и Метохији Симо Поповић и Веселин Јововић!

ТО МОРА ДА ВАМ БУДЕ ЈАСНО ЈЕДНОМ ЗАУВИЈЕК!

За слободу и част Црне Горе!

Игор Војиновић
Косовска Митровица
2.12.2015. год.