ДРУШТВО

Одакле долазе овакви лудачки закони и “норме прихватљивог понашања“?


Поводом новог закона о забрани храњења голубова, напуштених паса и мачака и прописаних казни од 10.000 динара…

Capture

Никола Матић, 18.12.2015.

Ако се неко пита одакле долазе овакви лудачки закони и “норме прихватљивог понашања“ грађана, нека погледа шта се дешава у Америци. Задњих месеци и година увелико хапсе и осуђују на затворске казне грађане које сакупљају кишницу за своје потребе (заливање, прање и сл.), хране бескућнике, одузимају се деца породицама које желе да живе “изван система“ што значи да узгајају своју храну и живе што ближе и у складу са природом, уведена је обавезна вакцинација за многе категорије одраслих особа и списак се стално проширује – циљ је да буде обавезна за све…

Да ли вам ово можда звучи познато, или мислите да то “неће моћи код нас“?! А чувени Обамин закон донет пре непуних три године, да сваки грађанин Америке мора да буде чипован рфид чипом, до почетка 2017. године?!!!

За сада у Србији полиција шамара због саобраћајних прекршаја, а у Америци за то време полиција убија бескућнике, тинејџере, обичне грађане, не ретко са више метака у леђа, пун је интернет језивих снимака тог типа!!! Не заборавите да је и код њих почело са премлаћивањем грађана на улици, као што је сада и код нас!!! Није питање да ли ће бити, него када ће и код нас почети убијање људи по улицама од стране којекаквих наоружаних особа у некаквим униформама?!!!

Мислите, нема шансе? А што комуналци недавно тражише тејзере (електрошокере) и бибер спрејеве? Човека који има и најбезазленије срчане проблеме, а често не мора ни да зна за њих, овакав тејзер ће убити на месту!!! И зашто? Само зато ште нема карту, или је неће довољно брзо извадити, или ће мрко погледати напрженог комуналца, шта као до сада нису пребијали жене, старе и омладину?!!! Убијање је следећи логични корак у спирали насиља према грађанима!!!

Људи, ми их плаћамо и треба да буду нама одговорни!!! Ових дана читамо разне вести о активистима великог вође који праве некакве спискове подобних и неподобних! Јесмо ли учили историју?! Јесу ли нам баке и деке причали сташне приче о списковима и ноћним посетама?!!!

Много је савета типа закључајте се, не отварајте врата, правите се да нисте ту?!!!! Ко су, бре, ти људи који нам дају такве савете? Има ли Срба у Србији, или је остала само фукара?!! Само се ви лепо затворите и закључајте сами себе, то ће да вас спасе. Само заборависте да до вас могу допрети и преко ваздуха који дишете, воде коју пијете и хране коју конзумирате, што већ увелико и раде! Где вам је та довољно дубока рупа, где сунце не допире и са њим ни вођин утицај, где ћете се сакрити и бити безбедни?!!!

А за све који ће рећи “ма неће мене, треба бити паметан и склонити се, сачекати боља времена…“ Сећа ли се више неко од вас опрезних и паметних, која је оно беше била година када сте почели први пут да се склањате и чекате та “боља времена“? Чини ми се да је то био почетак деведесетих, зар не?! Од тада прође 25 година, за оне слабије у математици. 25 ГОДИНА НАШИХ ЖИВОТА!!!! Колико то мислите да људски животи трају? Шта се више чека?!

1 reply »

  1. Onog trenutka, kad gradjani Smedereva shvate, da iz svog dzepa placaju tudji idiotizam, tad ce „umnim umovima (palamudanima), doci iz guzice u glavu…i pocet ce casno i posteno radit svoj posao. Cijela planeta apeluje na covjeka, da bude human prema svim zivim bicima, a u Smederevu idiotizam bude debelo placen.

    Свиђа ми се