АКТУЕЛНО

Биљана Ђоровић: Кенет О’Киф – Смртоносни трн у пети Новог светског поретка


Кенет О'Киф (Kenneth Nichols O'Keefe) фото: Goran Dojcinovic Graphic Designer/Photographer

Кенет О’Киф (Kenneth O’Keefe)
фото: Goran Dojcinovic, Graphic Designer/Photographer

Кенет О’Киф, један од најаважнијих стожера отпора Новом светском поретку, широм света је перципиран као Мартин Лутер Кинг нашег доба који не пропушта прилику да саспе истину у лице моћи. Након Првог заливског рата, у коме је служио као маринац у војсци САД, одрекао се америчког држављанства и спалио пасош САД, напустио Хаваје на којима је имао компанију која се бавила обуком ронилаца и заштитом мора. О’Киф је постао држављанин републике Ирске и Палестине и организовао бројне директне акције у Ираку и Палестини: „Истина, Правда, Мир: Људски Штит у Ираку“ (2002); P10K (2004), и друге. Аутор је бројних филмова и телевизијских емисија и веома жесток критичар империјалистичке политике Запада на РТ и иранској Прес ТВ. Његова организација: WorldCitizen.Solutions, управо поставља чврсте темеље на глобалном плану за успостављање света заснованог на моралу, интегритету и мудрости.

* Господине О’Киф, желим да вам на почетку разговора изразим захвалност за све што радите за човечанство. Без икакве сумње, ви сте уложили свој живот у борбу за људски род и Планету. А ваш живот је веома узбудљив: од маринца у војсци САД где сте служили током заливског рата 1991, након чега сте почели да разумевате природу рата, одрекли се држављанства САД, спалили свој пасош, и проговорили о употреби осиромашеног уранијума и ратовима које глобалисти воде као злочину против човечанства и највећој опасности за човечанство. Шта вас је руководило на том путу?

-У старим временима власт није имала потребе да људе залуђује да би ишли у рат. Краљ, фараон или цар би издали наређење а ви сте морали да га извршите. У супротном, били би сте мртви. Но, већ нешто дуже од једног века ми смо морали да будемо залуђивани како би учествовали у овом или оном рату, базираном на лажима. Нико не жели да учествује у рату. А у тзв. демократијама, војници су добровољци, што укључује и мој случај. Војска САД је састављена од добровољаца а да би војску добровољаца послали у рат, општа популација мора да буде убеђена да је то у њеном најбољем интересу. Тако смо се нашли у ситуацији у којој смо непрекидно манипулисани са циљем да поверујемо у неопходност рата. Чак и у случају Првог и Другог светског рата, за које Запад и даље мисли да су били велики ратови у којима смо ми били добри, а друга страна – лоши момци, то није тачно. Да би сагледали реалност ових ратова хајде да говоримо о Хирошими и Нагасакију. Шта ћемо са бомбардовањем Токија, Дрездена и Хамбурга? Хајде да говоримо о бомбардовању снабдевачких линија током Другог светског рата, што је довело до највећег степена смртности у тзв. концентрационим логорима. Хајде да говоримо о Винстону Черчилу, господару рата, чији се ентузијазам за убијање цивилног становништва може пратити све до коментара о неопходном максимуму терора и убијених цивила: жена, деце, старих и болесних. Хајде да говоримо о свим тим различитим стварима попут Френклина Делано Рузвелта који је проклето добро знао да се јапанска флота креће ка Перл Харбуру и који је осигурао да амерички синови и кћери погину у довољном броју, како би амерички народ довољно побеснео да би САД ушле у Други светски рат. Јер народ то није желео. И, можемо ићи даље и даље све до наших дана. Докле ћемо пристајати да будемо преварени без обзира на претекст који је сада ИСИС, пре тога је била Ал Каида и зли државници на челу злих народа, а пре тога: зла империја Совјетског Савеза. И ми смо стално у рату. Колико дуго ћемо још бити обмањивани овим или оним претекстом како би ушли у следећи крвави рат у коме невини људи страдају укључујући жене и децу? То је стара игра и мени се смучила. И верујем да се већини моје браће и сестара у људској породици такође смучила и да им је доста. Било да сте из САД, Британије, Србије, Русије, Кине, Египта, Индије… Зар вам се није смучило? И да ли ћемо заиста дозволити да нас ове психопате даље манипулишу како би смо учествовали у њиховим ратовима – све до избијања Трећег светског рата? За мене одговор лежи у једној реченици: то је неприхватљиво!

* Одрекли сте се држављанства САД 1. марта 2001. у америчкој амбасади у Ванкуверу, да би 7. јануара 2004. спалили свој амерички пасош као вид протеста против америчког империјализма и захтевали сте од САД да одмах повуку своје трупе из Ирака. Реците нам нешто више о овој вашој „директној акцији“, њеним последицама по ваш живот а такође и као форми отпора и чину демонстрације слободне воље.

-Паљења пасоша и одрицање од америчког држављанства, неки су од примера из мог живота где је дошло до сукоба између мог срца и моје главе. Срце ми је говорило да урадим једну ствар, глава другу. Готово у сваком случају, срце би победило. А срце ми је веома јасно говорило да су акције које је спроводила моја рођена нација биле толико поражавајуће да ја нисам више могао да у њима саучествујем. Постало ми је јасно да је политика САД одређена, да је демократија чиста превара и да ће се масовна убиства мог људског рода наставити. Нисам више могао да постигнем ниво самопоштовања који ми је потребан, и нисам нипошто желео да будем изједначен са грађанима САД који су ово дозволили. Желео сам да се одвојим од њих као неко ко се стопроцентно противи политици и намерама САД.

Кенет О'Киф (Kenneth Nichols O'Keefe) фото: Goran Dojcinovic Graphic Designer/Photographer

Кенет О’Киф (Kenneth O’Keefe)
фото: Goran Dojcinovic, Graphic Designer/Photographer

И, за мене је то био акт ослобођења.
Никада због тога нисам зажалио. Било је последица свакако, али цена коју сам платио, тешкоће са којима сам морао да се суочим, веома су бледе у поређењу са енергијом ослобођења која вас прожме када се понашате у складу са одлукама вашег срца. И ја поуздано знам, пошто живим на тај начин, да се, уколико одаберете да будете довољно јаки да следите своје срце – отвара пред вама чудесна животна стаза. То од вас захтева извесну дозу храбрости и вере.
Ја верујем у то да: „што си посејао, то ћеш и пожњети“ и чврсто верујем да ће, уколико допустите да срце буде ваш водич, ваш дух еволуирати у добром правцу. Ако допустите да страх буде ваш водич, ваш дух ће бити приморан на непрекидно понављање. Можда је Земља само полигон за тестирање духовног развоја. И када се дух суочи са реалношћу овог лудила на Земљи без страха, супротстављајући му се директно, мотивисан љубављу и то постигне на планети Земљи, он прелази на виши ниво који неки називају четвртом димензијом или вишом формом егзистенције. Ја лично мислим да се таква ствар дешава. Но, у сваком случају, то и није важно. Ја ћу радити оно што осећам да је исправно и ако ће ми бити суђено, моћи ћу да погледам Бога у очи и да му кажем: „Знаш, доле је поприлична лудница и ја сам дао све од себе да се са тим носим“.

* Крајем маја 2010. били сте на броду Мави Мармара. Током рације „Газа флотила“, 6. јуна 2010. израелске одбрамбене снаге (IDF) оптужиле су вас да сте „анти-израелски екстремиста“ и „оперативац терористичке организације Хамас“. 

-Када сам први пут то чуо морао сам да се насмејем. Био сам, како сте рекли, на броду Мави Мармара када су 31. маја 2010. Израелци извели напад на брод и убили деветоро људи, док је десети умро након што је неколико година био у коми. Шесторица су била погубљена на месту. Видео сам њихове аутопсије и балистичке извештаје који су показали да се радило о пуцњевима у потиљак из непосредне близине или док су били приморани да легну лицем према земљи. То се одиграло у међународним водама. Дакле, израелци су погубили и озбиљно ранили неколико људи, остале су киднаповали, одвели у Израел и стрпали у притвор. Када су одлучили да нас пусте, ја и још један Ирац смо то одбили. Дошао сам у сукоб са једним од израелских полицајаца који ме је ударио у главу, што није произвело ништа озбиљније изузев посекотине која је обилно крварила.
Рекао сам им: „Не желим да идем. Желим да будем у вашем систему, иако знам да у њему нема места за правду, како би у том вашем систему остало забележено да сам показао ко сте ви заправо. Ви сте ти који сте дошли и убијали нас. Ви прогоните и колективно кажњавате људе, укључујући 800.000 деце. Ви би требало да будете на оптужничкој клупи, не ми. Ми и толико много других невиних људи смо жртве вашег криминалног понашања“. И ја сам инсистирао на томе. На крају сам пристао да одем, као последњи који је то урадио и то након што сам у притвору био пребијан неколико пута.
Два дана касније стигао сам у Турску где ме је позвала Ал Џазира и питала „Какав је ваш одговор на вести“. „Какве вести?“ – упитао сам. Вести су биле те да сам оперативац терористичке организације Хамас и да сам дошао у Газу како бих формирао и тренирао јединицу командоса за Хамас. Када сам то чуо смејао сам се, као што се смејем и сада док ово говорим, зато што је таква оптужба више него смешна и на крају у овом нашем орвелијанском свету – то је велики комплимент. „Да, наравно“ – рекао сам Ал Џазири – „ја јесам терориста у нашем орвелијанском, наглавачке постављеном свету у коме су борци за мир – проглашени терористима, а терористи – борцима за мир. Наше западне владе – оне се боре за демократију и слободу – зар не? А, ја сам терориста. Палестинци су терористи. Ми спроводимо агресије, бомбардујемо и окупирамо земље, подржавамо бруталне диктатуре, финансирамо и организујемо терористе, ми спроводимо тортуру у Гвантанаму, Баграму, Абу Граибу… Ми смо терористи, и у том орвелијанском свету ја јесам терориста“. И велика је част бити назван терористом од једног од највећих терористичких ентитета свих времена – Израела. То је тако зато што су људи пристали да се потчине политички коректном језику. Ја одбијам да то урадим. Ја не пристајем.

* Често истичете да је политичка коректност водећи феномен који спречава да се проблеми са којима се човечанство суочава поставе и реше. 

-Апсолутно. Хајде да размотримо ово политички коректно смеће. Израел је јеврејска а не ционистичка држава. Погледајмо, на пример, хришћанске ционисте. У Америци живи буквално на десетине милиона ових људи. Они подржавају Израел на најбучнији могући начин и умрли би за Израел, зато што то сматрају својом библијском обавезом у смислу долазећег Армагедона и судњег дана. Али, могу ли ови хришћански ционисти да емигрирају у Израел? Разуме се да не могу. Због чега? Зато што они нису Јевреји. А сваки Јеврејин, без обзира да ли је атеиста, може да дође, што је само по себи интересантна тема, јер показује колико је јудаизам дубоко расистички. Не ради се ту чак ни о религији.
Када смо последњи пут чули за секуларне муслимане или секуларне хришћане? То је смешно. Таква ствар не постоји. Или верујете у хришћанство и ислам, или не верујете. А ако не верујете, ви сте атеиста. Али у јудаизму, постоје секуларни Јевреји. Зато што се овде ради о крви.
Држава Израел дозвољава само људима јеврејске крви да дођу у Израел. Палестинцима, који потичу са те територије, укључујући чланове породице моје супруге, одузето је право титулара на земљу од 1948. године и чак и пре тога. А ту су ови људи живели генерацијама. Зашто не могу да се врате на своју родну земљу? Због тога што нису Јевреји.
И то нема никакве везе са ционизмом – ционистички циљ је давно постигнут успостављањем јеврејске државе. И на овом примеру видимо да је тај политички коректан језик веома погрешан, блатантно манипулативан и има задатак да створи илузију која нас спречава да успоставимо искрени дијалог о монструозности званој Израел. И због тога што не можемо искрено да разговарамо, користећи одговарајуће термине, ми дозвољавамо да се злочини Израела наставе.
Ја говорим на овај начин из љубави и обавезе према својој палестинској браћи и сестрама, који би, када би се усудили да говоре на овакав јасан начин, сместа били проглашени мрзитељима Јевреја који желе да их све подаве у мору и слично. То је та илузорна матрица бесмислица по којој се читава ствар овако дуго одвија.
Дакле: ја говорим јако због оних који немају избора осим да говоре у умекшаним терминима, јер ако Палестинац или муслиман говоре оваквим језиком, свеједно колико искрен и истинит он био, консеквенце по њих биле би далеко веће него по мене. Барем за сада.
И ја сматрам да ми који смо у оваквој позицији у којој сам ја, морамо да говоримо на такав начин и морамо да знамо о чему говоримо. Морамо говорити на интелигентан начин, али не и да се подвргнемо аутоцензури. Не смемо дозволити да полиција мисли контролише наше мисли и језик којим говоримо. Говоримо из својих срца, говоримо мудро, и говоримо без страха. А када тако говоримо, морамо користити реч Јеврејин много пута. Не све време, али већину времена. Нарочито ако говоримо о Израелу као јеврејској држави која почива на вредностима заснованим на идеји јеврејске супремације, предвођеној јеврејским супремационистима који су одгојени на талмудским веровањима. Људи би морали да знају каква су талмудска веровања, колико су она дубоко повредљива. Библија а нарочито Нови завет, па чак и Куран, према овим веровањима представљају анђеоску музику лепоте и љубави. Талмуд је вероватно најгротескнији скуп списа икада написан. Уколико људи у то сумњају, онда би морали да мало истраже ову ствар. Јеврејин, по талмудском закону има право и могућност да силује трогодишње нејеврејско дете. Не може да силује једногодишње или двогодишње дете – доња граница је постављена на три године. Али, трогодишња мала девојчица или мали дечак су, уколико нису Јевреји, потпуно у равни могућег сексуалног иживљавања – по талмудском закону. Уколико такве ствари не погађају људе и уколико нисмо у стању да мислимо и говоримо о оваквим стварима – како ћемо онда решити проблем? Због тога ја искрено говорим. А систем је управо тако дизајниран да ви не смете да искрено говорите.
Политичка коректност је оно што Израел толико дуго штити од одговорности. Ја се никада нећу поклонити политичкој коректности.

* Глобализација је завршни марш ка успостављању Новог светског поретка под доминацијом Волстрита и војноиндустријског комплекса САД. Оно што је омогућило да се овај пут успостави је 11. септембар 2001, који је служио као оправдање за покретање бескрајних ратова без граница. Ви сте се веома детаљно бавили овим случајем и направили сте изванредредан филм The Analysis of 9/11. Да ли симулакрум 11. септембра још увек, било где, функционише као реалност?

-Дефинитивно видим 9/11 као лакмус папир за сваког човека са интегритетом, који претендује да се озбиљно бави геополитичким питањима. Дискусија о томе да ли је 9/11 фолс-флег (1*) операција, излишна је одавно. Идеја да су Бин Ладен и 19 разбојника срушили куле близнакиње је смешна. Наравно многи су у њу поверовали, што само сведочи о моћи манипулације и индоктринације масовним медијима.
Али, ја мислим да смо коначно дошли до тачке у којој само будале још увек верују у званичну причу.
9/11 је без сумње најочигледнија завера западних влада. Влада САД систематски прикрива чињенице и уништава доказе о 9/11.
Ако форензички анализирамо тај случај, откривамо отиске прстију Израела на све стране. Наиме, не може се порећи да је Мосад био упозорен да ће се 9/11 догодити. Доказано је да су Јевреји добили информације о нападу преко одиго месиџинг(2*) система. Чак је и један високи званичник владе САД изјавио да је примио позив од Јевреја.
Јеврејска држава и Јевреји управљају Америком. Јевреји су власници мејнстрим медија. Јевреји су власници Холивуда. Јевреји су власници наших влада. Можда би требало да кажем Ционисти, али прецизнији назив био би јеврејски Ционисти. Та контрола је веома очигледна и бесрамна, и сваки амерички патриота би требало да се стиди ове чињенице.
Амерички синови и кћери жртвовани су за интересе Јевреја. Од 9/11 сви ратови имали су за циљ стварање великог Израела. Спроведена је стратегија дестабилизације свих држава које окружују Израел, како би оне на крају биле асимиловане у велики Израел од Еуфрата на северу до Нила на југу. Египат, Сирија, Јордан, Ирак, Саудијска Арабија. Овај план је формулисан у следећим програмским документима: Пројекат великог Израела, Пројекат за нови амерички век, Пројекат о доминацији пуног спектра. Сви ови документи, јавно су доступни.
Америчка политика од 9/11 нема везе са борбом против тероризма. Ми смо направили, финансирали, наоружавали и обучавали Ал Каиду. Ми смо Франкенштајн који је направио чудовиште. Данас је то чудовиште ИСИС, који ако мене питате представља акроним за Израелску Тајну Обавештајну Службу (IsraelI Secret Intelligence Service).
Они који се представљају као жртве, заправо су злочинци, а то се највише односи на Јевреје и агенте Мосада, попут Лерија Силверстина и Френка Лоија.
Охрабрујућа је чињеница да све статистике показују да 80-90% људи у Америци, па и свету не верује у званичну причу. У том смислу, могло би се рећи да је 9/11 био добра ствар. Наравно, нећу да умањујем патњу људи који су изгубили вољене особе, али то је изгледа била цена коју смо морали да платимо како би се коначно освестили.
Два милиона убијених Ирачана није било довољно. Морали су да погину и неки бели људи. Наравно, фолс флег операције се дешавају миленијумима. Могли би да кажемо да је Нероново спаљивање Рима била фолс флег операција. Циљ је окривити неког другог, како би се оправдала одређена политичка или војна агенда. То је стара тактика, која је донела толико патње и страдања и уколико је још увек нисмо разумели, велике су шансе да ћемо сви завршити као жртве те методе. Чињеница – да огроман број људи то схвата и спремно дочекује сваку следећу фолс флег операцију, укључујући недавне у Паризу и Сан Бернадину, дисецирајући (3*) и разбијајући их у парампарчад, тако да се на крају по правилу окрену против својих извршитеља и уједу их за задњицу – веома је охрабрујућа и разлог због кога могу да кажем да је 9/11 био добра ствар.
Зашто би дозволили да будемо топовско месо злотвора који управљају светом и контролишу обавештајне службе, које стоје иза свих фолс флег операција, било да их директно спроводе или наоружавају, обучавају, финансирају, пружају логистичку подршку терористима, или медијски и политички заташкавају исте. Све ове стратегије смо у потпуности разоткрили и то је повод за оптимизам.

* У успостављању Новог светског поретка све је међусобно повезано: ратови, тероризам, полицијска држава, глобална економија, економија штедње, финансијске преваре, корумпиране власти, сиромаштво и социјална неједнакост, полицијско насиље, Ал Каида, ИСИС, медијске дезинформације и медији као средство за контролу ума, расизам, ратна пропаганда оружја за масовно уништење, одступање од међународног права, криминализација политике, ЦИА, ФБИ, климатске промене, нуклеарни рат, Фукушима, нуклеарно зрачење, злочини против човечности, Сирија, Украјина, НАТО, 11. септембар и остале фолс флег операције као водећа методологија у успостављању Новог светског поретка. Како се против тог система борити?

-Мислим да је тај систем далеко фрагилнији (4*) него што људи схватају. У основи је веома једноставно. База овог система је финансијски систем. Он постоји само зато што је мала група појединаца захваљујући нашим издајничким владама себи омогућила право на штампање новца и тиме стекла право на неограничену количину новца.
Људи би заиста морали да схвате шта то значи.

Кенет О'Киф (Kenneth Nichols O'Keefe) фото: Goran Dojcinovic Graphic Designer/Photographer

Кенет О’Киф (Kenneth O’Keefe)
фото: Goran Dojcinovic,Graphic Designer/Photographer

Они који владају светом буквално имају неограничене, бескрајане залихе новца. То нису чак ни милијарде, нити трилиони. Ради се о квадрилионима, заправо – о оноликој суми коју пожеле. И шта су они урадили са свим тим новцем? Купили су полицију, војску, медије, корпорације, владе, судове, купили су готово све невладине организације, купили су буквално све и свакога кога су могли да купе. Купили су буквално сву земљу на свету, и контролишу све инструментима моћи, која почива на њиховој могућности да штампају неограничене количине новца.
И, постоји само једна ствар коју је потребно да ми људи урадимо како би уништили читав систем моћи који на томе почива: да преузмемо контролу над новцем и урадимо то на начин који није заснован на каматама. Не морамо да плаћамо камате да би смо штампали новац. Ми не дугујемо банкарима ништа.
Наше издајничке владе настављају да нам говоре да ми морамо да отплаћујемо наше дугове, да морамо да стежемо каишеве, да они морају да уводе мере штедње, редукују и преусмере издавања за социјалне службе, умање издавања за образовање и здравствену заштиту и то све због тога што дугујемо новац. Коме ми то дугујемо новац? Зашто не поставимо то питање? О, па ми дугујемо новац Ротшилдима, Рокфелерима и другима, најбогатијем олошу коме смо бејл аутом дали трилионе током последњих седам година. Дали смо огромну социјалну помоћ банкама које су „исувише велике да би пропале“.
Највише позиционирани банкари поседују планету: деоничари приватно поседованих федералних резерви, они који контролишу ММФ, Светску банку, Европску централну банку, Банку Енглеске, ти људи, уколико су уопште људи, воде ову игру и ти курвини синови су купили све и свакога кога су могли да купе. Људи са чашћу, интегритетом и мудрошћу – ти људи су кажњени. Они нису награђивани, они су шутнути. Стрпани у затворе и побијени, уколико су постали проблематични.
Људи награђени у овом систему, ретко су паметни. Углавном се ради о идиотима и Џорџ Буш је веома добар пример за то. Човек је идиот. Пропали бизнисмен, ушмркивач коке, алкохоличар, размажено дериште, човек који је буквално дезертирао током Вијетнамског рата (што би било веома добро да је то урадио са идејом отпора систему, што није било случај). И он је био председник САД током осам година.
Неки од њихових слугу су веома паметни. Дик Чејни, на пример, нипошто није глуп, али све у свему ради се о најодвратнијем, сервилном, неморалном олошу, нељудима, веома често педофилима који сексуално опште са децом и користе њихову енергију (5*). Већина ових људи, далеко више него што људи то схватају, укључени су овакву врсту ствари и због тога су тако жестоко контролисани. Уколико желите да се прикључите клубу – то је пут. Да сам ја на врху пирамиде са амбицијом да владам светом, да контролишем људе, ни ја не бих пустио никога у свој клуб ко би теоретски могао да користи своју моћ председника државе, на пример. Не бих пустио никога у свој клуб а да га немам снимљеног на видео траци како сексуално општи са малим дечаком или девојчицом. Зато што бих био сигуран да тај човек неће никада проговорити ако тај снимак могу да пустим на својим медијима, корпорацијама које контролишем, а посебно уколико се ради о жртвовању деце након тог чина. Можете се безбрижно кладити да постоје многи видео снимци управо таквих ствари. Уколико желите да идете дубље у зечију јаму, ово је мрак са којим се сусрећете. Такви људи се налазе на врху. Свакако има изузетака, али већина – припада таквом типу људи.
Свет је буквално постављен наглавачке због оваквих неморалних, одвратних, апсолутно послушних, патетичних индивидуа, награђених позицијама премијера и председника. И погледајмо политику коју воде ови људи. Све је апсолутно сулудо. И све тече у правцу избијања Трећег светског рата. Ако погледате политике наших западних влада, не знам како би могли да закључите било шта друго до да су добили наређење да спроводе политику која ће резултирати избијањем Трећег светског рата. Нарочито ако погледамо политику према Русији.
Да ли смо ми полудели? Да ли је запад изабрао борбу са Русијом? Зашто би то урадили? Да ли нас Русија озбиљно угрожава? Да ли нам прети? Да ли било ко при здравој памети може да закључи да је Русија агресивно поступила према западу? Или је ствар потпуно обрнута? Свака критичка анализа јасно показује да се НАТО шири према Русији, градећи базе, постављајући високо софистицирано оружје свуда око Русије. Русија нема другог избора осим да се брани. И наши политичари су изабрали Русију да са њом поведу борбу! Русија се никада неће поклонити! Никада и никоме. Они ће се борити. И они ће убијати, и они ће убити масу људи, ако буду морали да то ураде како би се одбранили. А наши политичари настављају да спроводе политику која нас може увести у рат са жестоко наоружаном нуклеарном државом. Како ово другачије разумети осим да им је дата агенда по којој морају да изазову Трећи светски рат? Због чега? Због тога што је то једина шанса коју они имају. Свест човечанства је у таквом успону да је то њихова једина шанса да наставе своју мрачну егзистенцију. И они знају да живе на позајмљеном времену. Они то веома добро знају и због тога им је апсолутно неопходан Трећи светски рат.

* Да ли очекујете фолс флег терористичке нападе на Израел?

-Очекујем. Последњих дана, тзв. Ал Багдади, лакрдија названа шеф ИСИС-а, почео је да даје изјаве о терористичким нападима на Израел. Ја и други истраживачи дуго смо постављали питање: Колико су пута Ал Каида, Ал Нусра фронт и ИСИС, напали Израел. Одговор је – нула. Како је могуће да ове џихадистичке организације са агендом успостављања лажног исламског калифата – никада нису напале Израел а поубијале су небројено хришћана и муслимана. Ствар је срамно транспарентна за све који су сачували моћ мишљења. Но, ствари су почеле да се мењају убрзано и можемо очекивати значајан напад на Израел у коме ће бити убијени многи Јевреји. Уколико разумете природу власти и предрадње за успостављање система тираније и контроле маса – јасно је да је неопходно никада не открити ко сте ви заправо. Моћ која је на сцени није очигледна. Ја сам сигуран да постоје виши ешалони моћи који се налазе изнад система контроле финансијског система, који је очигледно у рукама Јевреја.
Да би се овакав сценарио могао сматрати добитном комбинацијом за моћ на врху, било је неопходно дати повлашћен положај јеврејској популацији због саме припадности. Јеврејска популација је у великој мери веома интелигентна и паметна, али чињеница да је сама припадност била предодређујућа у систему награда и стицања позиција, не може се порећи. Одлазак на универзитет, добијање најбољег посла у банци у корпоративном свету, најбољи уговори, живот у луксузу, приступ ресурсима – свему томе је доприносила припадност јеврејском народу. И постоје бројне сличности са позицијом америчког народа. Америка је била земља млека и меда. Ми смо живели далеко просперитетнији живот од већине других народа. Људи би долазили у Америку са дрхтајем срца, зато што су видели да ми имамо далеко веће шансе за просперитет од осталих земаља на свету. И чињеница је да смо ми то имали захваљујући финансијском систему који нам је то омогућавао. Систем петро долара је такође био заснован на превари, и много је допринео просперитету Америке. Амерички и јеврејски народ су пиони у овој шеми и оба народа су сада у опасности зарад спасавања реалне моћи. Не желим нипошто да ослободим кривице Ротшилде и јеврејске банкаре чије је понашање тако криминално, да никада не би могли да отплате своје дугове у смислу кармичких закона за сву патњу и муке које су нанели човечанству. Но, ја верујем да ће систем употребити Американце и Јевреје као жртвене јарце и свако ко познаје тај систем зна да је могуће извођење веома великих фолс флег операција, све до могућности да Израел буде потпуно избрисан са мапе. Да ли је тек коинциденција да у Израелу данас живи шест милиона Јевреја? Када погледамо критички цифру од шест милиона страдалих у холокаусту, чак и јеврејски научници и историчари признају да је тај број неодржив. Пре свега, није ни било шест милиона Јевреја у Европи, камоли толико убијених у концентрационим логорима и поготову масовно у гасним коморама. Али сада управо толико Јевреја живи у Израелу. Познавајући природу оних који владају светом, и очајно стање у коме су се нашли, немам никакву сумњу да би они гађали нуклеарним оружјем Израел без икаквог оклевања. И тако би, нимало случајно, реализовали цифру коју су представили након Другог светског рата.
Но, ми имамо шансу да демонтирамо овај читав систем, пре него што се такви сценарији остваре. Ми не морамо да више овако живимо. Када будемо преузели контролу над финансијским системом, све ове слуге, ове психопате, било да је то Барак Обама, Хилари Клинтон, Блер или Камерон, ниједна таква креатура се више неће више дочепати власти, зато што ће се урушити систем који их је штитио на сваком нивоу. И њима ће бити суђено од оних људи које су повредили. Успоставићемо веома брзо, уколико све буде текло по плану, систем који ће гравитирати ка људима који поседују част, интегритет и мудрост. Њих ћемо поставити на власт и сматрати одговорним. То је сасвим у супротности са оним што имамо данас – циркусом на сваке четири године у коме слушамо идиотије од обећања које они никада не намеравају да испуне. То је испричана прича коју младе генерације више не „купују“. Овај систем ће се срушити много пре него што људи могу да претпоставе. Да би се то урадило ми морамо да срушимо постојећи финансијски систем. И ми то можемо да урадимо.

* Србија се прва нашла на удару планова о формирању „лука нестабилности“ од Балкана, Северне Африке и Украјине до јужне Русије, централне Азије и Блиског Истока. Србија се суочава са смртоносним последицама осиромашеног уранијума и специјалног психолошког рата који се води свим средствима – посебно медијима који су у највећем проценту у власништву Дејвида Петрауса и његове ККР групе. Декларисани циљ политичара је – промена свести Срба а циљ је да се Срби униште у корену. Како ви разумете ове планове? 

-Политика према Србији је веома конзистентна и доследно је примењена на Блиски исток у складу са намерама које се ту реализују. Балканизација је термин који је директно употребљен у Јинон плану (стратегији за Израел из 1982.) који предвиђа употребу стратегија балканизације и конструктивног хаоса на Блиском истоку и у Северној Африци, са циљем настанка „Новог Блиског Истока“.
Но, овакво понашање према Србима је у ствари велики комплимент, јер систем не трпи људе који нису склони клечању. Који нису понизни. Који воле да испољавају своју слободну вољу. Систем не трпи праве мушкарце и праве жене. Овај систем воли мушкарце који се савијају до пода, мушкарце који су остали без муда у својој потреби да се додворе и понизе систему. Ви сте ти који сте се у прошлости, иако жестоко прогоњени, успешно одупирали и због тога сте сада подвргнути оваквом отровном нападу.

* Реците нам, молим вас, нешто више о пројекту који управо развијате са својим тимом: правној и друштвеној стратешкој иницијативи која ће имати дубоке последице на ослобађање човечанства од тренутне парадигме.

-Ми имамо план по коме би грађани требало да склопе нови уговор са државом. То је план који поништава тренутни систем у коме се порези који грађани плаћају користе за финансирање ратова за корпоративне интересе. Ја не верујем у рат и зато сам се одрекао америчког држављанства.
Извињавам се људима што још увек не могу да обелоданим детаље овог плана. Детаљи ће бити обелодањени када будемо сакупили довољно новца за имплементацију овог плана. Новац се сакупља на добровољној бази, донацијама грађана и могу да са задовољством саопштим да смо за две недеље сакупили 20% потребне суме.
Овако сам поступио, јер су два претходна подухвата, која смо покренули за решење Ирачког рата 2003. и питања Газе 2010/2011, пропала зато што је систем слао кртице које су под маском добровољног рада, изнутра уништиле те акције. Зато сада прикупљам новац, како би квалитетни људи били плаћени за свој рад и како до овога поново не би дошло.
Само у случају да сакупимо довољно новца или ако ме ухапсе или убију, овај план ће постати јаван, јер моја је жеља да се и у случају моје смрти он реализује, јер сам убеђен да има моћ да нас ослободи од система у коме финансирамо сопствену пропаст.

 

Разговарала Биљана Ђоровић

Биљана Ђоровић

Биљана Ђоровић

 

2.1.2016. ПЕЧАТза ФБР аутор Биљана Ђоровић, приредила Биљана Диковић

——–

1*фолс-флег операцију (обавештајну операцију под лажном заставом)- False Flag („False flag terrorism“)

2*Odigo Messenger  је рана друштвена мрежа базирана на инстант порукама

3*Анатомија (грчки: νατομία анатомија и νατέμνειν сецирање) је грана биологије која за циљ има изучавање структуре и организацију живих организама.

4*крхко – fragile eng.

(5*)  ПОВЕЗАНО: * МОНСТРУОЗНО: Бивши шеф ФБИ Тед Гандерсон – Децу приватним млазњацима пребацују на приватне сексуалне оргије у Вашингтон, удружење је повезано са ЦИА и сатанизмом (видео)

—————

*кратки линк за дељење текста – http://wp.me/p1Fuk8-Nlp

 

5 replies »

 1. Мора се бити јако опрезан са свиме што Мр Биљана Ђоровић ради.
  Најбоље је то рекао један од слушалаца њене емисије „Инфоратници“ на интернет радију „Снага народа“: „Мора се бити обазрив према гостима Мр Ђоровић, јер то што су они против ЊИХ не значи да су за НАС.“
  Неспорна је добра намера г. О’Кифа и ономе ко не зна ништа о „New age“ религији може да промакне шта се у ствари у овом разговору пропагира:
  – „еволуција“ духа
  – непрекидна понављања духа (реинкарнација)
  – духовни „нивои“ егзистенције (О’Киф то назива „четвртом димензијом“)
  и сличне глупости; чист „New age“.
  Све то пропагира и најчешћи гост њених емисија В. Абрамович који се залаже за светску владу.
  New age је идентичан Луциферијанској масонској религији.
  Да закључим: бесни духовна борба добра и зла, судбина света се разрешује. Глупост и необразованост су луксуз који, у овом тренутку, не смемо себи да дозволимо. Добро пазите да вас не преваре!

  Свиђа ми се

  • Веома јадно. Нема јаднијег јавног коментарисања од оног које се не износи под именом и презименом, него потура као кукавичије јаје са намером да се неко класификује. И када се нашој јавности представи један овакав човек какав је О’ Киф,уместо да се сагледа његова храброст и физичка и духовна – траже се паралеле и извлачи невероватан закључак да интервју прппагира Ново доба.“чист New age“- како каже неименовани коментатор. Али, глупост је неизлечива а безобразлук безобалан. И неименовани аутор коментара (какве не би требало ни објављивати уколико се не напишу под провереним именом и презименом), позива на опрез и доводи у питање деловање некога ко је изнео на видело програм и методологију Новог Светског поретка .То може да уради само неко ко ради за тај поредак на овај или онај начин. Текстови, емисије и расправе су за људе отвореног ума – а не скученог, без трунке ширине. Срамно!

   Свиђа ми се

 2. E, pa lepo sto ste mi objavili, evo vam i moj sajt http://www.geocities.ws/svetopismo/ pa da raskopavamo lazno otkrivenje, jer kao sto rekoh, sve vise ljudi veruje u nuklearni armagedon, miri se sa tzv. sudbinom o unistenju… ta ideja o placanju nekoga je osudjena na propast, covek mora da radi iz vere, ubedjenja, kif je utopista, ovo radite sto vam dadoh, a ja ako moram da ozalim covecanstvo posle depopulacije, ja cu opet ovo isto da radim, ne mrdam sa zemlje dok ga ne zavrsim, dace Bog kad se budete lomili izmedju straha od ziga 666 i straha od armagedona, jos uvek se pumpaju.

  Свиђа ми се

 3. „библијском обавезом у смислу долазећег Армагедона и судњег дана. “

  Americki predsednici od Regana do Busa su primer, ali gle oni i njima slicni uvode svet u nuklearni armagedon (naravno, i na nasoj strani postoje oni koji aplikuju Goga i Magoga na Rusiju).

  KAKO SPRECITI? sta vi u stvari hocete da sprecite, protiv koga ili cega hocete da se borite? Ukoliko verujete u armagedon, a iz dana u dan sve vise ljudi veruje, onda vam armagedon i sleduje, poubijacete se medjusobno.

  A OVAKO TREBA DA BUDE, DA SE RASKOPA LAZNO OTKRIVENJE I BICE MIR:

  Sveti Amfilohije Ikonijski:
  „Otkrovenje Jovanovo neki primaju. ali mnogi ga nazivaju lažnim.
  Ovo neka ti bude istiniti bogonadahnuti kanon spisa.“

  Dokle ćete verovati lažovu?
  PSALAM 64,6: Izmišljaju zločinstva (NEMA VEćEG ZLOčINSTVA OD TZV. ARMAGEDONA U OTK.16,16] i govore svršeno je [OTK.16,17]! šta će se raditi, smišljeno je! A što je unutra i srce u čoveka duboko je.

  OTK. 1,1: OTKRIVENJE ISUSA HRISTA, KOJE NJEMU DADE BOG, DA POKAŽE SLUGAMA SVOJIM ŠTA SE IMA ZBITI USKORO; I OBJAVI GA POSLAVŠI GA PREKO ANDJELA SVOJEGA SLUGI SVOJEMU JOVANU.
  Jovan 15,15: VIŠE VAS NE NAZIVAM SLUGAMA, JER SLUGA NE ZNA ŠTA RADI GOSPODAR NJEGOV; NEGO SAM VAS NAZVAO PRIJATELJIMA, JER SVE ŠTO CUH OD OCA SVOJEGA, OBJAVIH VAM.

  OTK. 3,21 Onome koji pobedi daću da sedi sa mnom na prestolu mome, kao i ja što pobedih i sedoh sa ocem mojim na prestolu njegovom.
  MATEJ 20,23 … ALI SESTI MENI S DESNE I S LEVE STRANE, NIJE MOJE DA DAM, NEGO KOJIMA JE PRIPREMIO OTAC MOJ.
  MARKO 10,40 ALI DA SEDNETE S DESNE STRANE MENI I S LEVE, NIJE MOJE DA DAM, NEGO ćE SE DATI KOJIMA JE PRIPREMLJENO.

  OTK 1,3 …jer je vreme blizu. OTK. 22,10 …jer je vreme blizu.
  OTK. 22,16 Ja ISUS poslah andjela svojega da vam posvedoči ovo u crkvama. Ja sam izdanak i rod Davidov, … OTK. 21,6 …ja sam…; OTK. 1,8 ja sam…
  LUKA 21,8 …Pazite da vas ne prevare, jer mnogi će doći U MOJE IME, govoreći: Ja sam, i vreme se približilo. Nemojte, dakle, ići za njima.
  LUKA 20,44 David, dakle, njega naziva Gospodom, pa kako mu je sin?

  Свиђа ми се