Вакцине и вакцинација

„Од вакцине за школу добила сам леукемију“ – Тара Петровић (12) у емисији „Жикина шареница“ 16.01.2016.


Тара Петровић је дванаестогодишња девојчица из Тивта. Имала је 6 година када је, како каже, од вакцине за школу добила леукемију. Тара каже да се није бојала и веровала је да ће оздравити. Њена бака Ружа, која пази на њу јер девојчица нема родитеље, тврди да је пре примања вакцине Тара плесала, била је здрава… Без обзира што доктори то неће признати, она верује и зна да је Тарина тешка болест последица вакцине.

После 6 година тешке борбе, Тара је сада здрава девојчица која каже да је њен мото: СНАГА ВОЉЕ БРДА ПОКРЕЋЕ.

Извор: Видео снимак емисије Жикина шареница, 16.01.2016.
Приредио СРБски ФБРепортер

9 replies »

 1. jos ima budala koji veruju ljudima koji jedini imaju koristi od pljuvanja vakcine. imam 70 godina i do pojave ovih „cudotvoraca“ i nazovi lekara pout Velkove i Todora nikada nisam cuo za ovakve slucajeve koje izazivaa vakcina. ali sta ces, srbi su uvek verovali negativcima.

  Свиђа ми се

  • Zasto sve ljude oznacavas budalama. Ako si ti imao srece da tvoja deca ili unuci ne prodju lose to znaci da su svi budale. Znas li koliko je dece obolelo od autizma posle ovih vakcina. Da i moaj deca su primila i hvala bogu nije bilo ozbiljnih posledica. Ovo je poznato odavno, ali proveri da li an zapadu daju deci vakcine i koje. Ako je dete primilo cuvenu vakcinu kako je sa 2.5 godine oblelo od zauski.

   Свиђа ми се

  • Jos ima budala koji ostavljaju ovakve postove! Vama je Teodora negativac? Sram vas bilo! Ja zivim na jugu Spanije,pored same Afrike i zamislite ovde vakcinacija nije obavezna! A ima mnogo vise razloga da bude nego u Srbiji,ali nazalost ima, ne puno budala u Srbiji,(jer ne zelim da vredjam kao vi),vec previse ljudi koji nisu dobro informisani i slepo veruju da su vakcine zasluzne zato sto smo zivi danas. Imam bebu od sest meseci i nije vakcinisana,niti ce biti.Jer zamisllite,ovde pedijatri ne preporucuju i ne prete da deca moraju da se vakcinisu,vec ako vi sami to zelite.A u slucaju da zelite morate potpisati papir da je na vasu odgovornost. Zalosno je koliko ste neinformisani.

   Свиђа ми се

  • ниси упућен – ове данашње вакцине смишљају глобалисти ради својих менгелеовских интереса и представљају само један у низу окуп-колон средстава

   Свиђа ми се

 2. ‘Хладан Туш’ зна да буде добар по душу и тело? 🙂 Не каже се за џаба , у здравом духу ( души) здраво и тело иако су они који промовишу ‘демократског античког бога рата’ Немрода тј. Нимрода тј. Нинуса, тј.Озириса ( и његову ‘палицу’-Пенис).тј.Марса,тј.Тамуза тј. ( ‘бога’сунца и месеца ‘богиње’ Исис),Меродаха (смелог побуњеника) итд. СВЕ ОБРНУЛИ па промовишу како је у здравом телу ,здрав и дух све док зле духове у тела људи које су преварили убацују и тако им Бога Творца овом ‘богу’рата ког славе замењују и стављају у његову службу? Грађани то раде,одобравају и потпомажу смело ту борбу Неврода и на друге начине служећи светским институцијама система у било каквом ‘заједништву’,док промовишу Пацифизам,екуменизам,Комунизам.Демократију,Фашизам,Нацизам …ун.сзо,унисеф,банке,нато и све што уз то иде.Тако сви грађани света учествују и доприносе тој борби против Бога Творца и тако и њих самих.
  Већина грађана ће бити шокирана историјском истином и сазнањем да су луциферани ( мушкарци и жене) 4500 г. живели,деловали и умирали у промовисању службе луциферу преко вавилонске,египатске и друидске магије решени да све религије уједине и покоре под собом као и све владе света а циљ им је ујединити их у једну светску владу и религију и уздићи луцифера свим грађанима света као једног и јединог Бога овога света којем ће се сваки грађанин морати поклонити ,признати га за Бога и принети му се на жртву као пре Христа а по дарвинистичкој теорији еволуције бити сматран за животињу.Тако је и мешање људи и животиња код њих уобичајена појава као у Египту па се и египатска ‘богиња’ плодности и материнства Хатор приказивала као жена са главом Краве.Реч Хатор значи Дом.Њем син Хорус ( ‘бог’ времена) сваке ноћи је одлазио на починак у њен Шатор ( Тор)и ујутру би пун енергије и снаге ‘доносио нови дан бљештавог светла’. Жена Крава ,Хатор је сматрана небеском богињом и представљана је у облику Краве ( велике небеске)која је РОДИЛА Универзум а била је ћерка ‘бога Сунца’ званог РА. Главни Храм јој је био у Дендери.Грци су ово ‘божанство’ (краву)преузели под именом Афродита ( ‘богиња љубави’).
  Када се Хатор удала за свога сина Хоруса добила је име Исис. Од њеног имена потиче ознака за долар тврде историчари.Ту је и египатско све видеће око са врха пирамиде.Златно теле је било обожавано у Палестини итд. Тако је Крава ,животиња постала нај светија ‘света’ животиња којој су пагани служили уз остале камене или дрвене ‘богове’. А данас инфицирају милионе крава масакрирају их како би се добила кравља лимфа (састав вакцина) за вакцинацију(крављизацију) људи који су постали од мајмуна и сишли са дрвета и направљени,мајмунима? А и од мајмуна се узимају бубрези који такође чине састав вакцина које се дају човеколиким мајмунима који су ‘сишли’ са дрвета пре 10 милиона година и од онда између себе као ратују што је ноторна лаж, већ ратују од појаве ‘бога’ рата пре 4500г и богиње Исис јер су пристали да буду животиње и уважавају ‘бога’ сунца и остале ‘богове’ умисливши да су они пак ти ‘богови’?
  A док ови (демони) само из њих ђавоимана „говоре“ и њима управљају.Једини лек је вера али такви иако тешко оболели упорно лек одбијају.

  Свиђа ми се

 3. Još jedan u moru primera, ,da nakon vakcinacije, dete, pre toga „zdravo i pravo“ oboljeva. Naravno, sva patnja kroz koju prlazi na putu ozdravljenja ne može da se zaboravi niti nadoknadi , a i to ostaje neplaćeno ,jer se farmakomafija zaštitila propisima i zakonima, po kojima ih ne mogu teretititi za izazivanje bolesti kod dece i odraslih, kao posledice primanja neispravnih vakcina..Njihove greške i zločine plaća država, a farmakomafijaši se bogate i čine nekažnjeno sve više zločina! NE MOŽE BITI LSUČAJNOST! MADA NI ONI NE KRIJU VIŠE DA SE POMOĆU VAKCINA PLANIRA SMANJENJE LJUDSKE POPULACIJE!

  Свиђа ми се