АКТУЕЛНО

Шта нам је чинити браћо и сестре?


20140216143636Drugi_srpski_ustanak

Србија је одавно у блату. Народ гладује, земља се распродаје, Срби као народ нестају, а страначки кадрови пуне своје џепове. Све су партије исте и сви само покушавају да се домогну што боље позиције како би могли да напуне своје џепове. Сви обећавају све најбоље, а чим се дочепају власти за свако неиспуњено обећање нађу изговора. Страни плаћеници вршљају Србијом и кроје нам капу. Шта нам је чинити браћо и сестре?

beli_andjeo

НОВО НА СРБИН.ИНФО

Србин.инфо је у сарадњи са Србима из Граца (Аустрија) покреће рубрику ШТА ЧИНИТИ. Више о овоме погледајте  ОВДЕ.

Једини излаз и ове ситуације је самоорганизовање народа, оног дела народа који је пробуђен и који жели добробит својој родној груди. Морамо да се повежемо, да се удружимо и да помажемо једни другима. Морамо да направимо народну снагу која би нам омогућила да се изборимо са свим недаћама које су нас задесиле и која би нам омогућила да у овој општој асимилацији народа останемо оно што смо, да останемо Срби.

Срба у дијаспори има у великом броју, и помогли би Србији али немају начина. Многи ће питати као немају начина? Па једноставно немају. Од њих се само траже паре које су они тешком муком у туђини стекли. Разни мешетари, преваранти и лупежи њима презентују хуманитарне акције, пројекте и сличне ствари, а затим њихов новац стављају у своје џепове. Дијаспора хоће да помогне и морамо је интегрисати у ту, тренутно замишљену, народну снагу.

Без самоорганизовања бићемо препуштени на милост и немилост слугама окупатора, обичним мешетарима, разбојницима и дивљацима. Морамо се организовати, стати један уз другога или нас чека пропаст. Не будемо ли то урадили једноставно се морамо помирити да ћемо нестати.

Заборавите браћо на поделе, заборавите на политичке партије, заборавите на инат и послушајте ону стару изреку, више молитву Богу, дај Боже да се Срби сложе. Када бисмо били сложни нико нам ништа не би могао. За отаџбину, за род, за живот.

Илија Вуксановић

————

http://wp.me/p1Fuk8-O7u

28. 1. 2016.  СРБИН.ИНФО, за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »

 1. Дошло је то задње време,нестајемо то је евидентно а чекамо немо крај.Просто се питам каквим чудима још увек слуђују овај наш Србски народ,нису ли ипак тачне тврдње да преко хард-антена управљају са свешћу људи.Недопустиво је шта народ трпи и не буни се.

  Свиђа ми се

  • Срећа наша па су времена таква каква су а време оно у коме смо. Те је изражено и све израженије Томиславе србски брате и остала браћо и сестре , да на нас Србе а по милости и промислу Божијем а као чуду Божијем те харп ( харфа) глобално иритирајући по мозак, тј Ум и Разум
   на велики број Србаља и не делује. Као што не делује ни биолошко-хемијска киша с неба из облака лажних од „бога“ им лажног.Као што њет делује гмо његова храна лажна коју организам као храну и не распознаје-препознаје.Као што ни остала дејства принца силе таме и атмосфере не делују АЛИ деловаће на многе уколико не стану у одбрану србске светиње ваљевске Грачанице те не само да ће деловати на здравље многијех Србаља било само пореклом или истинским ,него ће деловати на животе многијех који нису стали у одбрану манастира Светога Арханђела Михајла. Те тешко таквима не само на србској светој земљи него им тешко и смрти после јер ,Архађел Божији војник и моћни војник Михајло и душе из пакла а сБожијим допуштењем спасава те их оданде по милости Божијој што му Свемогући Творац одобри , ВАДИ и у Царство Небеско Божије пребацује.А по речима Јовама Богослова а што мали промил Србаља Божијих пак и зна за ову Истину.“ Велика је љубав Божија према Арханђелу Михајлу, Божијем Михајлу.“ И већа него Србима Светога Саве уколико не стану у одбрану његове светиње на земљи као потомци Светога Саве и Сораби Божији.
   Архађел Михајло , Војвода Сила Небеских у пратњи Херувима и Серафима , Силе Божије и многих Ангела и Светих великих Пророка и Мученика обилазе огњено језеро паклено.Истога часа угаси се огањ,истога часа угаси се огањ паклени,пламена лава престаде да се подиже, животиње се изгубише и тако се Архангели приближише грешницима.А Срби вероватно сада страх Божији имадоше и најежи се? Када се све скроз утиша Архангел Војвода Божији Михајло , потопи своје десно крило у језеро и изведе их на чврсто тло.Затим поново и други пут спусти своје десно крило ( то исто) и извади из језера још више душа него први пут.Тада Серафими и Херувими падају на колена пред њим из сажаљења и страхота према душама које су у паклу ,падоше ничице пред њим и стадоше да га моле да и трећи пут потопи крило. Он упути свој добри молитвени глас ка Господу принесе молбе за спасење и погрузи своје десно крило и трећи пут и извади на свом милосрдном крилу још веће мноштво душа. Тада Ангели и Свети узевши их умише те душе водом благодати и помазаше их миром радости и поставише их редом пред Лицем Божијим. И тога часа иза завесе Господње изађе глас који рече : “ Заступништво Архангела Михајла и Мајке Моје , Пресвете Деве и свих мојих Ангела изабраних,који су на земљи испунили вољу Оца Мога , уводи душе у рај блаженства , вечности и спокоја.“
   И то чудо понавља се сваке године на дан празновања у ЧАСТ Архангела Михајла јер га је Свемогући Бог одредио за вођу небеске војске због велике победе коју је он извојевао над силама сатане .
   Када су Јудејци непоштедно приковали Спаситеља на Крст Архангел Михајло је био толико огорчен тиме да су небо и земља потамнели и подрхтавели не могавши да поднесу његову велику тугу и жалост.
   Када је спаситељ устао из гроба Михајло је одвалио камен донео благу вест женама миросницама и задржао сатану и одузео му оно што је имао,Бог је даровао Архангелу Михајлу велику Силу и Власт да чак и спасава оне који пребивају у мукама те му допушта да се сваког 6 септембра приближи душама осуђеним за вечно мучење….итд.итд.
   Срби ? И остали грађани ? Можете ли ИШТА да очекујете ако се потопи или сруши манастир Арханђела Михајла – ваљевска Грачаница ?
   Су чим ли ћете изаћ` пред Милоша а сучим и КАКО тек пред Војводу Божијег Архангела Михајла? Су чим на земљи остати , Србској Божијој и Светој натопљену мученичком србском крвљу у одбрани вере и Србскијех земаља светих?
   Једног господара који нас из дна црне душе мрзи већ против себе глобално имамао? Хоћете ли и Творца за непријатеља , добићете Га а онда ће вас онај први са својим хордама растргнути да од нас и Србскијех земаља НИШТА неће остати а душе зна се !!!
   Слава Господу како на небу тако и на земљи .

   Свиђа ми се