АКТУЕЛНО

Ако не признајете „Косово“, што сте потписали Бриселски споразум?


Александар Вулин понавља да Србија неће признати Косово

Александар Вулин понавља да Србија неће признати „Косово“

Министар за рад и социјална питања Александар Вулин као мантру за оздрављење све чешће, а посебно откад је почела преизборна кампања, понавља да Влада у којој је он министар неће признати независност Косова и Метохије. Или није схватио да Космет није појам из његовог ресора или не може да прежали што су функцију шефа владине Канцеларије за Косово и Метохију, на којој је претходно био, дали Марку Ђурићу.

Вулин, који је и лидер Покрета социјалиста – чланице владајуће коалиције са СНС, изјавио је да Влада Србије коју води Александар Вучић и у којој је он министар никада неће признати Косово и Метохију.

Он је додао да Влада никада неће престати да помаже Србима у јужној покрајини и поновио да је Заједница српских општина (ЗСО) најважнији део Бриселског споразума, који је актуелна власт у Србији потписала са политичким представницима самопроглашеног Косова.

Безбројне прилике смо имали за то, бескрајно пута су нам нудили најважнији људи света личну промоцију, моћ, утицај, силу, вечну власт за тако малу ствар – само признајте КиМ, за тако малу ствар – највећу на свету – рекао је Вулин на изборној конференцији Покрајинског одбора Покрета социјалиста за КиМ у Звечану.

Он је истакао да Вучић никада није ни дозволио да се мисли на ту тему.

– Док је он председник Владе Србије и док сам ја министар у тој влади никада се неће мислити на ту тему, никада, баш никада – поручио је Вулин окупљенима у сали Дома културе у Звечану.

Он је поновио да је Заједница српских општина (ЗСО) најважнији део Бриселског споразума.

ЗСО да нас окупи, уједини, усмери, да проговори једним гласом, али ЗСО ће бити важна и моћна онолико колико је важном и моћном буду чинили Срби који буду у њој, онолико важном и моћном колико је од себе важним и моћним учине Срби који ће је формирати и водити – рекао је Вулин.

На изборној конференцији за председника Покрајинског одбора Покрета социјалиста изабран је Александар Јаблановић који је поручио да без Владе Србије, без њених ресурса и ставова, ни у један аранжман Срби са КиМ од 2013. године нису, нити ће улазити.

– Влада Републике Србије је за нас врховна командна инстанца, наша партија ће допринети да се глас Владе Србије и ставови чују што даље и што дубље кроз цело политичко друштво на КиМ. Наше одлуке ће бити рационалне, а наши ставови прагматични – рекао је Јаблановић.

ФБР НАПОМЕНА:
Сви поменути су учествовали у шиптарским изборима као појединци или чланови удружења, значи на заједничком послу са шиптарским сепаратистима и терористима на отимању Косова и Метохије од Србије и ПРОТИВУСТАВНОМ успостављању шиптарских институција на ОКУПИРАНОЈ србској светој земљи, заборављајући уништавање и жртве бомбардовања, убистава и тероризма, трговину органима Срба… Тако да је ова реторика Вулина као и свих његових претходника и сарадника београдских власти на КиМ директно НА ШТЕТУ СРБА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ И ДРЖАВУ СРБИЈУ, односно ТЕРИТОРИЈАЛНУ ЦЕЛОВИТОСТ КОЈА ЈЕ ПО УСТАВУ И РЕЗОЛУЦИЈИ СБУН 1244 ГАРАНТОВАНА СРБИМА.

ПОВЕЗАНО:

*ДА ЛИ СЕ ИЗДАЈА ИСПЛАТИ? Ивановић постао жртва шиптарског квазисистема чијем успостављању је сам допринео

LOCAL ELECTIONS IN NORTH KOSOVO

—————–

http://wp.me/p1Fuk8-Ocs

31. 1. 2016. ВЕСТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Жалосно је што Србија у власти нема политичара. Какав Вулин , каква сплачина. Па он је први пљунуо Бриселски споразум, а онда га је почео инплементирати – признавањем ткзв, независног Косова. Вулин је црвени буржуј. Откуд њему паре да купује замкове на Дедињу и сада он да прича о социјали радницима. Србија са Вучићем, Дачићем, којекаквим Вулинима неће се никада извући из блата. Само је њима било и сада је само њима боље. Го тпад од људи.

    Свиђа ми се