АКТУЕЛНО

ПОЉСКА: KOSOVO JEST SERBSKIE – Пољаци за српско Косово (ВИДЕО)


Упркос политичким одлукама своје владе, младима у Пољској није проблем да јавно истакну неслагање са евроатлантским токовима, када је Србија у питању. По природи обичног човека, коме је општа правда изнад интереса уског круга светских профитера, понашају се и Пољаци посебно њихови навијачи. Врло често се на трибинама нађу натписи који недвосмислено, чак ћирилицом, потврђују „Косово је Србија“.

Администратори Фејсбук стране „Сви навијачи света Косово је Србија“ направили су од мноштва фотографија видео запис у који су повезали већину њих. Погледајте видео:


————–

СВАКЕ ГОДИНЕ, ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТ ПОД НАЗИВОМ „КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!“ ОРГАНИЗУЈУ ЧЕШКИ, ПОЉСКИ И СЛОВАЧКИ НАЦИОНАЛИСТИ 

итд…

——————–
1.2.2016. КМ Новине, за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. И свет зна истину чији је Космет,само се неким Србима чини да смо га отели Албанцима!Рече Димитрије Туцовић а ми му и споменик и трг даривасмо,па онда не чуде изјаве Вука и Чеде,вероватно ћемо се и њима одуживати на неки начин.О Србијо шта си изродила.

    Свиђа ми се

  2. У јединицама мировних снага СФОР-а у БиХ заступљен је и пољски батаљон. Заједно са данцима, норвежанима и швеђанима покривају зону одговорности добојског региона.
    1999. године пољски војници су се жестоко посвађали са овим колегама из нордијских земаља због интервенције НАТО-а на Србију. Будући да нису нашли мирну ријеч унутар својих мировних обавеза свађа је прешла у тучу. Жестоко противљење нордијском начину размишљања против Срба дубоко је повредило пољаке. На крају су платили цех неки пољаци који су демобилисани и протјерани кући.
    Пољски дух солидарности свугдје је присутан.

    Liked by 1 person