ДРУШТВО

Ненад Узелац – И би силован српски дечак од 10 година…


Ненад Узелац, 8.2.2016.
Коментар на вест Избеглица у Бечу силовао дечака пореклом из Србије (у прилогу)

decak

***

И би силован српски дечак од 10 година.

Силовао га мигрант у Бечу. У кабини за туширање на базену. Син мајке која има петоро деце. Избегла у Аустрију деведесетих. Побегла од зла које нам је Запад овде створио.
Побегла мислећи да зло тамо не може доћи. А оно, ипак, прати у стопу. Због зла које исти – З па Зло – чини свуда по свету.

Уређена земља. Европске вредности. Чим станеш ногом на свето тло постанеш бољи човек. Европеизујеш се.

Исти такви европеизирани нама држаше лекције о мигрантима. Правише семинаре. Трибине. Пројекте којима ће да европеизују нас да схватимо зашто их морамо населити. Хајке су биле вишемесечне што су се многи бунили против њиховог насељавања овде.

Не смеш да кажеш, фашисто, да си против тога. Одмах жиг на чело. Фашиста. А где су данас ти исти људи? И те исте организације? И те исте европеизиране душе? Где да дигну глас за десетогодишњег Христовог положајника? За мало Српче? Оно које ће цео живот желети да је завршило као Христов положајник, у неком пролазу, на зими, иза неког реда дрва, склупчано, смрзнуто, мртво. Али, срећно, јер иде на боље место. Да не носи жиг срамоте које му је савремено зло изазвало. Да горе, као положајник, заборави зла овде и пронађе своју новогодишњу јелку среће. Један живот уништен и пре него је почео. Зашто? Зато што се у наше име глас не сме дићи. Политичка коректност. Морална трулост. Филозофија деце цвећа. Семинаристичка интелигенција. Немате право Срби да говорите о сопственом страдању: томе су нас учили комунисти; томе нас уче њихова данашња деца. Евроунијати и атлантисти.

Ово Српче хтело да помогне мигранту. А он, због „вишка сексуалне енергије“, иживи се на том Српчету. Један живот уништен. Нема гласова за Српче који су се највише дизали за мигранте. Неће их ни бити: европеизирана је то свест.

Однарођена. Раскинута органска веза са овим тлом. Овим духом. Овим народом. Зашто мртви Ајлан има предност у односу на силовно Српче? И ту правимо разлику. Принцип те свести: воли све друго, само не своје. И тако ће заувек бити са том свешћу.

Као што је због ње један живот заувек уништен.

***

Избеглица у Бечу силовао дечака пореклом из Србије

Беч – Дечак кога је мигрант силовао на базену у Бечу је пореклом из Србије и његова породица је деведесетих година пребегла у Аустрију.

12654454_10208340375377411_7623598613395458598_n

Б92 8.02.2016.

Мајка дечака Дуња Р. је навела да је учила своју децу да се према избеглицама односе онако како су се људи у Аустрији односили према њима када су дошли из Србије.

Она је рекла да је изјава силоватеља, који је на саслушању у своју одбрану рекао “да је имао превише сексуалне енергије“, једноставно монструозна.

Дуња Р. је инсистирала да избеглица мора да буде пребачен у затвор, потом и депортован, а такође је истакла да жали што је своју децу васпитавала тако да с добродошлицом дочекују мигранте.

Дечак под именом Горан је хоспитализован са озбиљним повредама, а како преносе аустријски медији, цела породица је под великим стресом.

Дуња је рекла да је самохрана мајка петоро деце и да је по немилом догађају зажалила што децу није упозорила на опасност од безграничног поверења према странцима.

“Нисам могла да верујем када сам чула шта је он изјавио… Ја долазим из Србије, живела сам пет година у колективном центру са људима различитих националности. Ви не можете да ме назовете расистом, али да кажете да сте били у великој сексуалној потреби, то је монструозно. То је као да ја одем сутра у банку и да је опљачкам јер немам довољно новца за своју децу. Знам да физичке ране могу да се залече, али ране на мојој души можда неће никад“, рекла је она.

Ирачанин који је силовао дечака на базену рекао је да није знао да је такав акт забрањен у некој држави у свету, као и да “није раније био болестан“ и да има жену и ћерку у Ираку.

Избеглица, који у Бечу ради као таксиста, рекао је полицији да је знао да је то што ради погрешно, али и истакао да није желео да повреди дечака.

3 replies »

  1. Моје жеље за брз опоравак Српском дечаку.Овог монсртрума силиватеља треба
    кастрирати и на диживотну робију.Алипошто је у питању Српски дечак веома сумњам у аустријско правосуђе.
    Пошто издајник вучкић планира да трајно те дивљаке муслиманске настани у
    Србији бојим се да ће нажалост бити још многооо оваквих случајева у отаџбини

    Liked by 1 person