АКТУЕЛНО

ОДБРАНИМО ГРАЧАНИЦУ: Сведочење в.д. директора Завода за заштиту споменика културе из Ваљева о немањићкој Грачаници (видео)


odbrana gracanice

nemanja

hristos

***

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО СНИМАК СВЕДОЧЕЊА ИЗ 2013. ГОДИНЕ:

РЕШЕЊЕ ЈЕ ДА СЕ ГРАЧАНИЦА ИЗУЗМЕ ОД ПОТАПАЊА, НИЈЕ ИСПОШТОВАНА ДОСЛЕДНОСТ, ЈКП РОВНИ ЈЕ ОБЕЗБЕДИЛА СРЕДСТВА, ПОЧЕЛА РАДОВЕ ПА ТЕК ОНДА ТРАЖИЛА МИШЉЕЊЕ ЗАВОДА О ТОМЕ… А ФИНАНСИРАЊЕ НЕКА СПРОВЕДЕ ОНАЈ КО ФИНАНСИРА БРАНУ РОВНИ…

—————————–

http://wp.me/p1Fuk8-OtO

9. 2. 2016. за ФБР приредила Биљана Диковић

1 reply »

 1. Чекајте мало демократски грађани света ,где је светски УНЕСКО свих ових светскодемократских 25 година у „Србији“- Југославији до 2006? Где је срПски херој и остали срПски хероји његове комунистичке Југославије коју су ИПАК и у пркос свему ОЧУВАЛИ у ратовима деведесетих само што су је „скратили“ за остатак срБских територија углавном , СЕРбских и вековних? Па тек када су све „завршили“ дадоше јој име коначно Србија а име не чини државу можемо је звати како хоћемо али је нај битније чија је она реално а може ли Србска бити ако оста Република југословенска ( ужа срПија ) све са две АП Покрајине са атрибутима државности и комунистичко југословенског антисрбског наслеђа ево већ 26 -та година, до душе опет СКРАЋЕНА овај пут за АП југославије Косов. Овде је Здрав Разум и Логика ?
  Ако је реално остатак велике државе Југославије СФРЈ , иако скраћене али како -тако очуване опет Југославија ( јер Србија распадом ЈУ , није створена већ је „остатак“ исте, као такве , УЖЕ са ДВЕ АП само јој је коначно на радост Србаља а можда и на превару ИМЕ ДАТО о ћему ми онда причамо од 1980 па преко ратова деведесетих ако реално ПОСТОЈИ УСТАВ из 1974 све са социјалистичком републиком створеном антисрбском револуцијом и обе АП по истом југословенском УСТАВУ и институцијама Југославије а ОЧУВАНИМА ? Какву то НЕРЕАЛНУ и ИМАГИНАРНУ и ВАНВРЕМЕНСКУ и срПску БИТКУ воде грађани преостале Ју за државу која има само ИМЕ а која није никада ни СТВОРЕНА већ остала законска и по свим другим питањима и може бити само логичан наставак ЈУГОСЛАВИЈЕ са главним ЈУ градом исте Београдом из ког се са свим градовима константни ПРЕГОВОРИ са осталим ЈУ градовима друга тита и партије и црвено – црно беле Армије ( ЈНА) , ВОДЕ.Љубљана -тропа , Загреб , Скопље , Сарајево, Титоград ( Подгорица) , Приштина …а сутра ..? А на крају? Београд са самим собом а све у оквиру СФРЈ ? Где је УНЕСКО а ГДЕ завод за заштиту споменика Југославије ? Где су ЗЕЛЕНИ ,институције за заштиту животне средине ,где су САНУ ( неко обрне правилно слова), где су ПРОФЕСОРИ , СТУДЕНТИ , они у југословенским пензијама, где су коначно Југословени који заливају цвеће у музеју 25 мај ( иначе светски дан педера) и негују братство и јединство а који не смеју да ПОСЕКУ ДРВО било где да се налази а не да сруше „кућу цвећа“ или направе музеј срБских жртава као што би Срби у својој држави Србији урадили да је пак имају?Какву онда борбу за Србију водите ако је нема што и сам народ прича и сви „знају“ и речима кажу „нема државе , каква држава Србија , нема је“? Ако ћемо реално онда се ОСТАВИТЕ ОДБРАНЕ нечега чега НЕМА. Браните оно што постоји и чега има а то је мала Ју. Таман посла да је ово СЕР па Господо драга Сам Господ Творац то не би ниада допустио нити је допустио а спрам нас самих што да смо Сораби Његови а у Србији Његовој ( јер друге осим Његове и хришћанске нема и неможе ни бити) од СРАМОТЕ нити је то дозволио нити ће дозволити да постоји таква титова Србија која је НЕМОГУЋА а РАЗЛОГ додатни што је то тако је и Небеска Србија наших светих отаца ,мученика и страдалника па зар би они заједно са Господом у Васељени тако нешто могли да допусте? НЕ, то не допуштају сами ЗАКОНИ Васељене.Дуго се двоумио Геџа да ли да Сорабима браћи и сестрама својим рече Истину ову коју годинама Србима и казује али некако све одлази у „етар“али ето даде Господ Творац да буде овако како је .
  Дакле-елем ,ако хоћете да стварате СРБИЈУ како би могли да је ИСТИНСКИ под ЈЕДАН имате а тек онда оно што имамо БРАНИМО и уз Божију помоћ ОДБРАНИМО онда већина мора не само РЕЧИМА ( немамо државу , туђа је , окупирани смо блабла бла као плачи…ке ) него и ДЕЛИМА и како коме Бог Да , стати у одбрану СРБСКЕ СВЕТИЊЕ из 1422-3 године. ЈЕР другачије НИКО ни са запада ни из власти- опозиције НИЈЕ и неможе бити крив оном и таквом народу који је самог себе ОКУПИРАО и на свом сопственом уништењу ради уз инструкције и мала упутства оних који то а зашто па не би у своју корист употребили. У психијатрији постоји за појединца који има поцепану личност ( двојну) ,дијагноза. Исто тако и народ може имати колективну болест појединца а то се деси ако су преци тога народа били Божији као и држава богата коју им је из тога разлога Творац и Дао.Знамо ли зашто је Творац Допустио лошијима и горим нацијама и свакавом олошу да над нама врше зверства иако су гори од нас и нису нам ни до малог прста? Управо због Југославије 1918 у коју је Његов Божији народ ушао и одмах био КАЖЊЕН ( историју даљу знамо?)у следећем светском рату као и после јер Божији народ не сме и нема благосов да каже : „шта ми ту можемо ,окупирани смо итд то Творца вређа те то кажњава јер Сораби НИСУ МАКАР ко као народ.Народ којин је од Бога отпао може само себе самог окупирати а тек онда остали то користе и злоупотребљавају и може им се јер добијају Божије Допуштење.Југословенима атеистима помоћи нема а Срби имају ИЗБОР уколико и сами нису југословени а за Сорабе се издају лажно и у тоталном незнању испраних мозгова и поремећене свести?
  Видимо сами са собом ко смо шта смо и чији смо и шта као такви поседујемо и шта је нас као таквих „наше“ а шта је заиста наше.
  Гасимо Тв-е великог брата и његове мас медије а који нам руши оно што је наше и уразумимо све сви ђутуре?
  Објаснимо грађанима који су преварени сами себе преварили и константно се међусобно варају да нам се не смеју на западу и на Блиском Истоку и да нас браћа Руси не жале и не плачу за нама као Творац што плаче уместо да се нама поносе.
  Редакцији и СРБским Репортерима поздрав нека раде са коментаром шта хоће и како хоће .
  Свако добро од Господа браћо и сестре !

  Свиђа ми се