АКТУЕЛНО

Код пријатеља Вучића стиже мрзитељ Руса No.1


Мрзи све што је руско, па и њихове савезнике: Џон Мекејн

Мрзи све што је руско, па и њихове савезнике: Џон Мекејн

У време оштрих, готово инцидентних напада САД на Русију због њене успешне борбе са терористима у Сирији, у Србију у петак долази један од главних заговорника отвореног сукоба две велике силе и један од највећих мрзитеља свега што је руско, па тиме и њених савезника, амерички сенатор Џон Мекејн.

Времешног Мекејна, који је председавајући америчког сенатског Одбора за оружане снаге, примиће у Палати Србија лично председник Владе Србије Александар Вучић, саопштено је кратко из Владе Србије.

Републикански сенатор Мекејн, који предводи делегацију америчког Конгреса у посети Србији, главни је заговорник отвореног рата са Русијом, који би подразумевао да се тој земљи, како тврди, наметну „реални трошкови“ што, према тумачењу америчких аналитичара, значи „убијање руског особља и уништавање руских авиона“.

Такође, Мекејн је тражио од Пентагона да уведе забрану куповине руских ракетних мотора, које америчка војска користи за Атлас В ракете којима лансира сателите у свемир јер сматра да се куповином сваког мотора, који кошта 30 милона долара, пуне џепови Путина и његових блиских сарадника.

Мекејн позива и на тотални обрачун са руским председником Владимиром Путином како би Руси били спречени да праве своје коалиције и руше америчке, да уништавају амерички кредибилитет на Блиском истоку и да јачају свој утицај у том важном региону.

Мекејн је најавио приликом сусрета са Вучићем у САД у јуну 2015. године да ће посетити Србију да би наставио дијалог о значају односа Америке и Србије.

С обзиром на Мекејнове ставове према Русији и свиме што има везе са том земљом, није тешко претпоставити шта ће бити тема разговора иако о темама нема ни речи у саопштењу из српске Владе.

***

ДА СЕ ПОДСЕТИМО:

РЕАКЦИЈА ВЛАСТИ СРБИЈЕ БИ ТРЕБАЛА ДА БУДЕ САСВИМ ДРУГАЧИЈА КАО ШТО ЈЕ ТО УРАДИО ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ СВОЈЕВРЕМЕНО..., А ЗБОГ ИСТОРИЈЕ ОДНОСА АМЕРИКЕ ПРЕМА СРБИЈИ, НАРОЧИТО САДА ПРИ ПРИЈЕМУ МЕКЕЈНА – КОЈИ ЈЕ ОБАМИНА „ДЕСНА РУКА“…

ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ ВИСОКОГ АМЕРИЧКОГ ЗВАНИЧНИКА БАЈДЕНА НИЈЕ ПРИМИО НА КОСОВО И МЕТОХИЈУ, ЈЕР АМЕРИЧКИ ЗВАНИЧНИЦИ УВЕК ДОЛАЗЕ СВОЈИМ ПОСЛОМ… НЕ РАДИ КОРИСТИ НАРОДА У ЧИЈУ ЗЕМЉУ ДОЛАЗЕ…

ARTEMIJE 20.5.2009 SAOPŠTENJE ARTEMIJA
ЗАТО ЈЕ УЗ ПОМОЋ ИЗДАЈНИЧКЕ ВЛАСТИ НАШАО И ИЗДАЈНИКЕ У ВЕРИ – КОЈИ ГА ПРИМАЈУ КАО РОД РОЂЕНИ:

Сусрет после кога је протеран владика Артемије

Сусрет после кога је протеран владика Артемије

bombardovanje srbije

Највећа америчка војна база изграђена после вијетнамског рата, ‘“Бондстил“ на окупираном Косову и Метохији

Највећа америчка војна база изграђена после вијетнамског рата НА ОТЕТОЈ ЗЕМЉИ И ПАШЊАЦИМА У ПРИВАТНОМ ВЛАСНИШТВУ ГРАЂАНА СРБИЈЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ, ‘“Бондстил“ на окупираном Косову и Метохији

kosovo je srbija

——————

http://wp.me/p1Fuk8-OyO

11. 2. 2016. ВЕСТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »

  1. Ne dolazi taj dzabe … dolazi da zgnjeci Wuchych-a kao bubasvabu za makar sankcije Rusiji, inace ima da ga obaraju kontra-kampanjom pred izbore, da mu smeste neku aferu recimo … a ako treba ni Djindjic varijanta nije iskljucena, zna to jajoglavi odlicno…

    Свиђа ми се