АКТУЕЛНО

СРБИ НА ОКУП МО Мачва: Хомосексуалци стварају „ГЕЈ“ полицију


sss

У току новембра и децембра 2015.године, у организацији МУП-а Р.Србије и хомосексуалног удружења “Лабрис“, организовано је више семинара за полицијске службенике као наставак обуке која је започета у октобру и новембру 2014.године. Циљ наведених семинара је што ефикаснија заштита хомосексуалаца или како се модерним речником каже ЛГБТ популације. И тако хомосексуалци, са нашим парама из буџета, обучавају полицајце како да се понашају у складу са “геј“ идеологијом.

Овим чином се недвосмислено шаље порука већинској нормалној Србији, да смо ми грађани другог реда, а да је примат државних органа по сваку цену фаворизовање групице хомосексуалаца и омогућавање да буду заштићени као „бели медведи“, ма шта радили или како се понашали.

pol2

Можда отпуштање 1500 часних полицајаца има за циљ да ускоро њихово место заузме 1500 хомосексуалаца. Односно да геј лоби захтева или ће врло брзо захтевати да мора бити процентуално заступљени у саставу МУП-а. Ту сумњу потврђује и накнадно допуњен чл.5 Закона о полицији, који говори о дискриминацији по основу рода и родног идентитета. А, можда ће једноставно створити “геј полицију“, као што су измислили комуналну полицију. Напомињемо да је у Холандији, као и у другим европским земљама, заступљена популација настраних и до 70 посто међу полицијским службеницима. Тиме је овај слој људи учврстио свој лоби у редовима полиције, кроз коју несметано спроводи све остале накарадне законе који подупиру њихово настрано опредељење.

pol1

„Геј“ лоби, иза којег стоје сатанске силе, кријући се иза такозване борбе против измишљене дискриминације, уствари има за циљ потпуно уништења свега оног што нас чини људима, а то је вера, морал, достојанство, част и пре свега права на живот, јер они величају смрт. Данас су у Србији, једино угрожена права и слободе нормалних људи, јер нам се агресивно намеће “геј“ идеологија, при чему свако мишљење које је супротно интересима хомосексуалаца, а које је засновано на Божијим и нормалним људским законима, проглашава се говором мржње и као такво је забрањено и “геј законима“ строго кажњиво. Једноставно нас приморавају, не да прихватимо различитости, већ да и сами будемо хомосексуалци.

Понижена, обесправљена и нормална Светосавска Србијо, докле ћеш ћутати и зло трпети?

Како радили, тако нам Господ помогао!
Уз Божју помоћ догодине у Призрену!

Дана 28.01/10.02.2016.лето Господње.

Свесрпска народна организација
“СРБИ НА ОКУП“
МО Шабац – Мачва

 

—————————–

http://wp.me/p1Fuk8-Oz3

11. 2. 2016. СРБИ НА ОКУП, за ФБР приредила Биљана Диковић

4 replies »

 1. Nikakvo čudo a to je moguće samo zato što je i u dosadašnjoj policiji zavidan broj prikrivenih GEJ policajaca, na našu veliku nesreću, najviše u rukovodećem delu policije. Oni ovim zakonom žele preuzeti kompletnu vlast u državi a onda teško nama svima koji smo normalni. Nebi me nimalo začudilo da u budućim vremenima izbije totalni građanski rat između PEDER populacije i normalnih građana…!!!

  Свиђа ми се

 2. Хомосексуалци се не боре за права која имају као и остали нормални грађани, већ Србине да и твоје дете постане геј, То је нови дана у крви, само уместо јаничаре децу претварају у педере. Устани Србијо, док не буде касно!

  Свиђа ми се

 3. Светски и глобалистички , југословенска револуција у „скраћеној“ трааје? Такво револуционарно време дошло “ то је модерним светским пролетерима , југолсовенима њихова „борба и дала да имају тита усред Бг за Маршала.“ А све је почело од Ужичке Репубљик друга Маршала који није знао ни у војне карте да гледа? А видећете , тамо где је почело тамо ће се и завршити југословенска револуција интернационале , данас глобализма а ионако по законима глобалним све и сви морају да се а упоредо са свешћу мењају и замене.
  И шта „скраћени“ грађани ту па могу? Ништа како кажу.Немају ни сами себе а не децу, унуке, пријатеље , родбину ( одавно нас је титоизам и светска криза одувек у Ју разродио),не воле се међу собом , љубави немају као пре Христа а што беше у „васцелом античком послепотопном свету. У титовом ужицу малом Ју граду нпр. вероватно имамање љубави него у једном роману? У Ваљеву малом пролетерском граду „скраћене“ сви навијају за црвени пентаграм и простиру симбол неприикосновеног владара што пре Христа једини људима и светом беше владао или онај други симбол „лобање и кости“ широм скраћене преносе и обожавају а по симболима познаће их људи и зна се ко су шта су и под киме су.Ког господара славе а тај им говори птреко својих „ванземаљаца“ који су их опсели не треба вам вода , шта ће вам , не верујте биће , биће , треба вам БАРСКА вода за иће и пиће.
  Само ми склоните крст да из диги -миги ТВ монитора могу а са свију страна да вам као Господар званично и јавно у „скраћену“ моју уђем, ипак је ово оног Другог вашег бившег Господра Бога Творца и ваших предака СВЕТА земља Србија и „скраћена“ је на њој те му смета јер Крста се православног боји те тражи да му га УКЛОНЕ његови „скраћени“ и ускраћени и храмове нове и новотарије а по његовој мери да му скроје , да могу да му се следбеници сутра пре но их побије „исповедају“ у њима , њему свом новом господару јер се Бога Творца , старог одрекоше својом вољом или их је преварио све једно је.
  Кажу људи жене не верују? Ех те жене , девојке , жене које у славу његову и испраних мозгова модерне и диги-миги тализоване -сатанизоване јадне и незнају да он „за љубав жене НЕЋЕ марити“ а тако ни његови следбеници убрзо и спрам избора свога све више и остали „мушкарци“. Тако да следбенице треба да остану не само без љубави , секса , … него и без ПОТОМСТВА а све уз светску полицију по законима којима оне уводе саме себи у својоу народну грађанску скупштину где као еманциповане ( еманципиране по новом) жене саме као грађанке и владају и законе демонкрадске себи доносе.
  Е жене , жене довешћете саме себи а спрам памети своје и женску светску полицију а децу уз помоћ ње погубити и више ЊЕТ водити на „ноћи демона-вештица“, вештице ће доћи вама а по вашем избору и вољи као нај јачем закону који и Сам Творац уважава ,поштује и тако вам и ДА.

  Свиђа ми се