Бомбардовање

У сусрет 17.-годишњици исценираног разлога за бомбардовање Србије: РАЧАК – Истине и лажи (документарни филм)


voker

ВОКЕР СА ПРИЈАТЕЉИМА

Ових дана се навршава 17 година од подметања лажи да су српске снаге безбедности у селу Рачак на Космету побијале албанске цивиле. Што је био кључни доказ за покретање агресије на Србију и Црну Гору 24.3.1999. Шта је права истина, погледајте у овом документарцу, где сведоче и Срби и Албанци.

Документарни филм „Рачак – Истине и лажи“ је документована прича, коју причају учесници самог догађаја шта се све дешавало у селу Рачак (општина Штимље), на Косову и Метохији јануара 1999. године.

Догађаји у селу Рачак из средине јануара 1999. године су већ годинама мета лажи и манипулације албанских и западних медија, јер је „Случај Рачак“ послужио албанском лобију да представи да су у том селу 15.1.1999. године убијени албански цивили, што је НАТО пакту касније омогућило да оправда своју агресију на СР Југославију 24. марта 1999. године.

Права истина је да у том селу у јужном делу Косова и Метохије се налазио командни штаб 161. бригаде „Агим Целеј Цоли“ албанске терористичке ОВК за тај регион. Одатле су албански терористи, под комадом Садика Мујота, кретали у своје геноцидне мисије са циљем истребљења свега што има српско и православно на Космету крајем 1990-их. У акцији српске полиције у овом селу 15. јануара 1999. године је убијено 16 терориста ОВК/УЋК.

Ову акцију су пратили представници мисије ОЕБС-а, а исто тако снимали су ТВ екипе Асошијетед преса и Ројтерса. Према оперативним подацима српске полиције у селу Рачак налазио се штаб ОВК и у њему није било цивила 15. јануара 1999. Тако да је акција кренула у 03:00 часова. У овој акцији су учествовали углавном припадници Посебне јединице полиције из Урошевца. Када су српске снаге безбедности ушле у село, нашли су и велику количину оружја.

Већ сутрадан, Вилијем Вокер је покренуо машинерију лажи и оптужио Србију како су у Рачку починиле злочин против албанских цивила?! Вокер је био послат да нађе изговор за бомбардовање и агресију НАТО пакта, које је уследило два месеца касније.

Да се не заборави и не понови!

 

——————-

Француски генерал Пјер Галоа: Истина о бомбардовању Србије 1999 (видео)

ВИДЕО СНИМАК СВЕДОЧЕЊА ФРАНЦУСКОГ ГЕНЕРАЛА:

Truth about NATO Bombing of Yugoslavia 1999 (in French with Serbian subtitles), by French General Pierre Marie Gallois (29 June 1911 – 24 August 2010), a French Air Force Brigadier General and geopolitician.

———————

zlocininadsrbimacom

zlocininadsrbimacom1

—————-

http://wp.me/p1Fuk8-OFm

14. 2. 2016. zlocininadsrbima.com, за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »