ДРУШТВО

Анти-руска конференција браће Рокфелер – 22. фебруара у хотелу Метропол. Драган Станојевић: организовати „перформанс“ са сликама жртава НАТО агресије


20.02.2016. Восток

CEAS

Подвлачење: СРБски ФБРепортер

Центар за евроатлантске студије (ЦЕАС) организује 22. фебруара у Београду конференцију под насловом „Србија и Русија – руски утицај на стабилизацију, демократизацију и европске интеграције Србије“, а под покровитељством Фондације браће Рокфелер и амбасаде Сједињених Америчких Држава.

Поред Јелене Милић, директорке ЦЕАС-а, учествује и аналитичко-истраживачка кућа Ипсос, односно, представница ове компаније, Светлана Логар.

Затим су ту: Мијат Лакићевић, познати српски економски аналитичар, др Миливој Бешлин, историчар, Маја Стојановић, представница невладине организације Грађанске иницијативе, др Снежана Илић из Центра за развој цивилног друштва, Маријана Тома из Фонда за хуманитарно право, Фајез Рисхег из хрватске организације „Центар за развојну сурадњу“, али и из Украјине на тему „Како се Путин спремао за велики рат!?“ ће говорити Андреј Иларионов, као и украјински амбасадор у Србији, Олександр Александрович.

Као шлаг на врху торте, очекује се укључење из америчког Атлантског савета, наводи се у документу којим се најављује програм ове конференције. ПРОГРАМ КОНФЕРЕНЦИЈЕ

Конференција се одржава у хотелу Метропол са почетком у 09.30 часова.

Правда

***

Коментар Драгана Станојевића

Мислим да је од изузетне важности што је данас народ окупљањем на митингу у Београду, показао да не страда аутизмом, да добро зна ко су пријатељи а ко непријатељи и ту поруку послао властима!

Битно је и то, да ово није један покрет, већ се догађа народ, где су се појавили и леви и десни и они по центру, а сигуран сам да и већина чланства владајуђих партија, подржава народ и да ће у критичком моменту то бити пресудно.

Данас сам послао многим мојим пријатељима, политичарима, познатим људима у Русији, видео матријале али и текстове, уз мој коентар, да знају о чему се ради. Скоро сви Руски медији су објавили о митингу и то је такође битно.

Али је исто тако битно да постоји један организациони комитет, који ће моћи да делује и припрема будуће активности, да људи у власти имају осећај да им дувају у врат.

Као што знате, у Београду се у уторак, одржава Конференција, коју организују НАТО лобисти са почетком у 9.30 у хотелу Метропол на којој ће говорити Амерички генерали као и Украјински Амбасадор који ће ваљда покушати да нас убеде како НАТО користи милосрдне бомбе за убијање!!

Сматрам да треба да се организује одређени перфоманс, којим ће народ показати свој однос према тим злочинцима.

Пошто је обезбеђење јако, ја сматрам да треба да дође сваки човек са плакатом, на којој ће бити слика жртава НАТО агресије, где су убијена деца у својим купатилима, старци, уништена инфраструктура! Завезати уста, са поруком „Ваша злодела говоре више од било каквих речи“

2 replies »

  1. Novi miting,koji bih tu mafiju ne Srpsku,sa izvinjenjem raz***ao ko bugarsku skupstinu kako se to decenijama govori,i dokazao svoju ne pokolebljivost.A onaj pokojnik jevrejski sa 6.presadjenih srca,da ne unosi razdor pre svega u srpski,a ondah i srpsko-jevrejski narod.Njemu je vreme davno za novi put.Vec je dosadio i Bogu,zato ga je zaboravio.

    Свиђа ми се

  2. Dal su oni normalni – ? … ovo je vec OTVORENA provokacija koja gubi svoj logicki smisao, sa jedinom namerom da se isprovocira nesto nezakonito pa da krene mediska haranga. Dakle smiso je jedini i jasan – provociraju jer nemaju nista u rukama…

    Свиђа ми се