Окупација

Звиждањем и узвицима „Окупација…“ прекинут почетак предавања Мајкла Давенпорта на ФПН-у у Београду


Звиждањем и узвицима „Окупација, ово није демократија, ми смо присиљени на вас“ три особе прекинуле почетак предавања Мајкла Давенпорта на ФПН-у у Београду

23. фебруар 2016. НСПМ

Пред почетак предавања шефа Делегације ЕУ у Србији Мајкла Давенпорта на ФПН-у, троје присутних је протестовало због његовог доласка.

fpn

Они су почели да звижде и да вичу „Окупација, ово није демократија, ми смо присиљени на вас“.

Две особе које су протестовале су одмах изведене из сале, а трећи је накнадно натеран да изађе.

Давенпорт је прокоментарисао да му се чини да то постаје уобичајена пракса на оваквим догађајима и да је недавно имао сличну ситуацију на скупу у хотелу „Метропол“.

(Танјуг)

***

Извор: Ронин

НОВИ БУНТ СРБИЈЕ!!! Десетак Скојеваца је поново „поздравило“ Мајкла Давенпорта, овај пут на Факултету политичких наука, на коме је од 18 сати требао да држи предавање о свему и свачему, јер то и иначе ради по Србији ГОДИНАМА, на позив „студентске“ организације „Центар за међународну јавну политику“ са ФПН-а, а поводом отварања нове сезоне рада, а постоје – тек 4 месеца!!! И први гост је највећи подјармљивач Србије и „власник наших живота“ Давенпорт. Ево како му Скојевци нису дозволили да почне своје „испирање мозга“. ТРЕНУТНО СУ У ПОЛИЦИЈСКОЈ СТАНИЦИ ВОЖДОВАЦ, УХАПШЕНИ ЈЕР СУ – ЗВИЖДАЛИ И ПРАВИЛИ БУКУ!!!

5 replies »

 1. Боље ишта него ништа полакоо само честитке бриљантним студентима који
  су прекинули испирање мозга ове педерчине смрдљиве англиканске девенпорта.
  То обезбеђење па то као да су вУЧКићеве гориле.

  Свиђа ми се

 2. Ево колико је ту Срба било од пуне сале присутних , све остало добровољни „колаборационисти“ попут њиховог педер… овај премијера вУЧКа!

  Свиђа ми се

 3. Iznenadjena sam da su ostali u sali cutali i nisu podrzali ove hrabre Srbe?? Odakle tolika ravnodusnost kod srbske omladine? Ili su svi u toj sali zapadni sljam, srbski izdajnici? Ili se nadaju da ce dobiti posao u okupatorskim organizacijama? Uzas!

  Свиђа ми се