ДРУШТВО

Вучић у недељу на северу КиМ – Сценографија спремна! Аутобуси обезбеђени! Радници, под претњом радне обавезе, такође обезбеђени!


ПОКРАЈИНСКИ ОДБОР
ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ
ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

 

Предизборна посета Александра Вучића северу Косова и Метохије, предвиђена за недељу 28. фебруара, одвија се по већ уобичајеном сценарију.

Сви радници буџетских установа Владе Србије широм Косова и Метохије од Штрпца, Косовског Поморавља, Грачанице и севера Косова за дан посете председника Владе добили су радну обавезу. Аутобуси су обезбеђени и раднике треба да одведу на страначки скуп Српске напредне странке у спортску халу у Зубином Потоку.

Сценографија је следећа, да онај део народа који не буде могао да уђе у спортску халу пошто има до хиљаду места биће поред спортске хале и на видео биму ће гледати председника Владе Србије. Оваква масовност треба да покаже јавности Србије колико Срби на Косову и Метохији обожавају издају Александра Вучића. Нормално је да радници који не испуне своју радну обавезу ризикују да сносе озбиљне последице до губитка радног места.

За безбедност Александра Вучића заједнички су задужени Жандармерија Србије и специјална РОСУ полиција из косовске полицијске службе настала на темељу некадашње УЧК. Безбедоносна информативна агенција Србије ће такође блиско сарађивати са сепаратистичком тајном службом на истом задатку. Биће то прва заједничка операција безбедоносних служби Србије и самопроглашене републике Косово.

Градови на северу Косова и Метохије претрпани су сликама и бандеролама Александа Вучића па север Косова у многоме подсећа на Пјонгјанг приликом шетње северно-корејског лидера Ким Ил Сунга.

12799157_10153392382352918_3117369603576201884_n

Председник ће по уобичајеној режији отварати бројне објекте које су изградиле претходне власти или пак сепаратистичка власт у Приштини. Тако ће у Зубином Потоку пустити у рад Дом здравља као што је прошле године отворио болницу у селу Пасјану код Гњилана. Обе су изграђене новцем самопроглашене републике Косово. Прошле године је чак и споменик краљу Милутину који је открио Александар Вучић грађен новцем сепаратиста. Ово из разлога јер Александар Вучић у оквиру буџета Владе Србије није предвидео никаква средства за инвестиције на Косову и Метохије, с обзиром да га се Бриселским споразумом одрекао, па је стога принуђен да у сврху предизборне кампање отвара објекте које су други градили. Током припрема за посету српског премијера посебна пажња се поклања јавним тоалетима јер председник сам каже да воли да завирује у исте.

У систему поремећених вредности чији је темељ протестанска филозофија Вебера коју наш председник заступа Срби треба да одбаце своје јунаке као што су Милош Обилић и Бановић Стахиња и да прихвате климоглавце а да се издаја третира као народна мудрост која треба да спречи погибију грађана.

У кривичном праву постоји уобичајено мишљење да се убица увек враћа на место злочина а издајник долази на место издаје.

П.С.

Данас српски Вучићеви посланици у скупштини самопроглашене републике Косово треба да изгласају сепаратистичког председника Косова Хашима Тачија. Без обзира што бројне чињенице говоре о његовој умешаности у трговину људским органима Срба, почев од изјаве нигеријског гувернера до извештаја швајцарског правника Дика Мартија, то посланике Српске напредне странке у скупштини Косова неће да спречи да у духу добре сарадње Вучића и Тачија гласају за Хашима Тачија. Ако су својим гласовима помогли да Косово потише Споразум о асоцијацији и придуживању зашто не би и да сепаратисти добију свог председника.

Уосталом, пре неки дан се Еди Рама, председник владе Албаније, понудио Александру Вучићу да му помогне у предизборној кампањи. Није чудно јер је то захвалност имајући у виду да после некадашњег аустроугарског канцелара Метерниха нико није више урадио за стварање „Велике Албаније“ од српског премијера. Зато ако се током предизборне посете Александра Вучића северу Косова појави и Еди Рама неће бити ништа необично. Ако не овом, онда сигурно неком другом приликом.

У Косовској Митровици
26.02.2016. године

Председник покрајинског одбора
Демократске странке Србије

др Ненад Којић

 

2 replies »

  1. Okupacija Srbije i Srbskih zemalja nije od juče,već od 1945g i dalje traje i ko zna dokle će trajati.Mi nemamo snage da to promenimo i kako vreme odmiče sve su manje šanse zbog demografske situacije u Srbiji da nešto izmenimo.Bezbožni komunisti vešto se pretvaraju u razne oblike samo da bi i dalje vladali,radeći i dalje protiv svoga naroda za intertese globalnoga sveta.Tako čuvaju svoje privilegije i sve ono zašto su do sada nagrađivani.Pitam se kakav nam je izbor?Imamo li ga uopšte?Šta nam je činiti?

    Свиђа ми се