АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Глас КиМ: Спонзор данашње ситуације на КиМ – Српска листа и Влада Републике Србије… Све го издајник!


ФБ страница Глас Косова и Метохије, 27.2.2016.

Лепо и нормално јутро у Тачистану…
Спонзор данашње ситуације Српска листа и влада републике Србије… Све го издајник …. а1

*

Јесте ли видели брађо Срби колико фотеља су добили појединци из СНСа да се забораве отмице и вађење органа? Какве ли беде и срамоте. Tрговина органима је легализована избором Српске листе и Александра Вучића! Ако сте добили тачијеве гаранције, онда нема шта да бринете. Тачи је познат као поуздан. Испалиће вас. Бићете магарци све са својим председником странке.
Остаће вам беда од плате из косовског буџета и вечита срамота. Срам вас било српски изроди када сте се упецали на Тачијеве „гаранције“ и признали сопствену одрођеност од Србије! a8

Srpska kolaz

*

Гласала ‘Српска Листа’ на инсистирање Вучића. Вучић марионета запада, Српска Листа марионета АВ. Нек се сраме својих рођака а поготово ако имају фамилију која је страдала од истих тих, Тачијеваца и ОВК-а.
Свака ‘част’ Српској Листи, далеко ће догурати (мисле они), али ће их Тачи брзо ‘окачити’ кад му не буду требали. Ништа српско у себи немају, пара врти где бургија неће. Не треба занемарити ни „аргумент“ који су Вучићеви посланици дали у руке Тачију да га новоосновани суд за албанске злочинце ослободи од сваке одговорности за злочине према Србима. Ко ће од судија веровати да су Срби гласали да им председник буде онај ко је над њима вршио злочине?

То код других народа не постоји и судијама ће то непојмљиво. Само ће испасти у очима судија да су Срби лажови. Али, коме то говорити? Онима који посредно пљују на Милоша Обилића, старину Новака, Малог Радојицу, Јанковић Стојана, војводу Синђелића, Гаврила Принципа …? Они су сви били луди Срби, а сада смо „напокон“ добили „паметне Србе.

Управо смо повели са 6:0.a8

*

Вучић учк,Вучић учк
Ово је историјски моменат за свеопште комадање Срба. Сад Вучић има с ким да потпише правно обавезујући правни акт између две државе. Са Србима, СНС Косова и СНС Србије признаће НАТО Косово, а преумљени Срби већ су постали еу ропски идиоти
И ту није крај.
Војводина има исте шансе. СНС Војводине на челу са неким прелетачем Пастором српским или Пајтићем потписаће Акт о држави Војводина и пријатељским односима међу две суседне земље. Најчудније је што ће све споразуме потписати партизани и усташе, стари титови пријатељи, а посредник-саветник биће, знате ко?
Џурчил тј Блер, сведоци лекари без граница Др Вокер Др Кушнер и Др Рада Трајковић Кушнеруша.
Лепота.
Срби ће имати више држава – у суседству! a8

Taci1

*

Апсолутно дно србске националне политике. Од овог нема горе. Тачи изабран за “председника Косова“ уз одлучујућу подршку “србских“ посланика!?

То нису Срби, то су нека бића која личе на хуманоиде. Београд инструисан из Вашингтона, хуманоидолики инструисани из Београда и ето резултата. Какву су то Србију направили Вучић и његови полтрони!! Презадужену, разорене привреде, безперспективну, национално понижену. Написах да ћемо се као Народ стидети ових дана, а сада се већ искрено бојим како ће све ово да се заврши. Ово не иде на добро. Слути ми се велико зло. Зато у будућности једна улица у Приштини треба да носи назив „Браће Адема и Александра“, као опомена у шта су све Срби спремни да се упусте. Вучић тргује и Србима и Србијом да би ојачао своје властодржачке позоције и свој патолошки нарцизам и егоизам. Тргује, тргује, и ЛАЖЕ, САМО ЛАЖЕ… Срамни људи, срамна времена, времена за презрење и заборав.a8

*

Тачи се захвалио Вучићевим посланицима: „Памтимо херојство Адема Јашарија и других мученика који су допринели стварању државе Косово“.

Ратни злочинац Хашим Тачи је у говору након што је синоћ изабран за шиптарског председника у парламенту посебно захвалио посланицима Српске листе што су гласали за њега и указали му поверење. Такође је подсетио на „херојство Адема Јашарија, Ибрахима Ругове и других мученика који су допринели стварању државе Косово“.

„Уверавам вас да ће то поверење бити нада и оптимизам за Косово. Служићу увек земљи и грађанима Косова и то свима. Радићу на заштити устава и градити ново евrопско Косово које би било део Европске уније и НАТО и наставило да има одличне односе са САД“, рекао је Тачи.

Он је искористио прилику да подсети, како каже, на „хероизам“ оснивача и вође ОВК Адема Јашарија „и других мученика“, као и историјског председника Ибрахима Ругове и на све људе који су допринели „стварању државе Косова“.

Како јавља РТК, Тачи ће положити заклетву 7. априла, када истиче мандат председници Атифети Јахјаги. Тачијеве присталице славе на Тргу Мајке Терезе уз заставе тзв. Косова, Албаније, САД и ватромет, али и уз велико присуство полиције.

Ратни злочинац осумњичен за трговину органима Хашим Тачи синоћ је изабран за „председника Косова“, уз помоћ гласова „Српске листе“ – сви су до једног припадници СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ иза које стоји званичан Београд И ПРЕМИЈЕР АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ.

Српски медији покушали су да заташкају ову информацију и током целог дана су крили да је главни ослонац Хашима Тачија у борби за председнички мандат, управо „Српска листа“, која је ушла у Скупштину захваљујући ангажовању Вучића и Вулина. a8

*

Вучић отказао посету Северу!
Општа радост међу запосленима у државним институцијама!!!! 🙂
Немају радну обавезу да недељу проведу у његовом друштву!!! а1

*

Земља чуда… Тачи кољач уместо у затвору, на челу квази дравице…
Беград још не реагује. Не зна да ли да честита суседу, или да се жали Маршалату…
Много нешто заостаје. Ваљда је викенд.
Београд има активан друштвени живот. Срби с КиМ ће се већ сами изборити за свој мир … као и до сад …
Београд је ту да преда оне мрвице које крвљу стекнемо! а1

*

Вучићева Српска листа подржала онога који је њиховим суграђанима вадио органе и продавао. Треба да нас нема, издајници, продане душе, багро, изроди. Јавно вас се одричемо, ви нисте Срби, ви сте несој! a8

*

КАКВЕ МОРАЛНЕ И ЈУНАЧКЕ ГРОМАДЕ!!!! НА ПОНОС СВОЈИХ ПОРОДИЦА И СРПСКОГА РОДА!. Већи шиптари и од шиптара… Браво Срби, изабрали сте свог крвника за председника. Браво Вучићу, оно то без тебе нису смели да ураде. Срамота је сувише мала реч. a8

*

Највећи непријатељ Срба на КиМ је издајничка влада у Београду… и њихови локални дебилчићи, који за новац уче 5, 6 реченица којима лажу своје пријатеље, родбину, кумове, свој народ на КиМ.
Српска, формирана од стране Београдских власти, у сред Косоварског такозваног парламента, гласала је за убицу Срба за председника окупиране јужне Српске покрајине…
Немојте да нас више браните!!! Који мутавац до сада није знао, сада нека види чија је странка „Српска“… наша или шиптарска…

А Вучић кад дође, захвалите му, што је кољач Срба Тачи, председник покрајине, коју он зове републиком .. УЗ ПОМОЋ ГЛАСОВА СРПСКЕ ЛИСТЕ (БЕОГРАДА), ХАШИМ ТАЧИ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА „REPUBLIKE KOSOVO“ Хашим Тачи нови председик самопроглашене, самозване Репубљик Косова.
Срби, са срећом. a8