Вакцине и вакцинација

Др Јована Стојковић: Има ли родитеља у Србији или Ухапсите и мене


dete

О, Господе, колико су само предвидиве ове наше слуге окупатора! Од ранога јутра дежурне преститутке, потписујући се храбро са Д. Ж. Љ. П. М. В. …. брину за јуначко здравље заштитника права педера, лезбејки, трансексуалаца, некрофила, педофила, крокодила и осталих живуљки, јербо је Андреј Фајгељ рекао да ће „сваког оног ко покуша да му отме дете – убити“.

Прочитајте само пажљиво ову последњу реченицу и замислите. Седите у СВОЈОЈ кући са СВОЈОМ децом коју нпр. нисте вакцинисали, јер сте СВОЈОМ главом размислили, прочитали, обавестили се, неки од нас и завршили Медицински факултет и истом том СВОЈОМ главом одлучили да је за ВАШЕ дете боље да се не вакцинише, јер сте проценили да ризик од вакцинације превазилази њене евентуалне добробити и спремни сте да се носите са ризицима богиња и заушки пре него аутизма, алергија, аутоимуних болести, Гилијан-Бареовог синдрома, артритиса и осталих ствари за које сте видели СОПСТВЕНИМ очима да су пописане на листи нежељених ефеката на паковању вакцина, а за које, ако се десе, НИКО није одговоран.

Седите ви тако у СВОЈОЈ демократској држави, када оно куцају на врата неки чика или тета и кажу вам да спакујете своје дете, јер вам га одузимају баш зато што сте промишљали о томе да ли да га подвргнете ИНВАЗИВНОЈ процедури убацивања нечега у крвоток.

Шта радити у датој ситуацији?

 1. Спаковати дете и љубазно се поздравити са чиком и тетом типа „Довиђења, пријатно, видимо се кад будете долазили по ово млађе!“
 2. Бранити оно које сте носили девет месеци испод срца, стављали главу у торбу да га донесете на овај свет, одвајали себи од уста да га прехраните, оденете, усрећите, сачувате , одгајите, бдили над њим ноћима, бринули о њему данима, живели овај пасји живот у овој намученој земљи због њега, јер другог разлога скоро и да нема.

Господине заштитнику, бранитељу, поверенику! Нисте ми Ви дали моју децу на чување, па сте сад незадовољни и тражите другу чуварку, хранитељку, бранитељку, инкубаторку! Ја сам МАЈКА, нешто најсветије што постоји под капом небеском и одговорна сам једино пред својом савешћу и Богом! Бога смо већ давно убили, на реду је ампутација савести и срца коју ви , несрећни човече, свесно или несвесно спроводите!

Нека Вам Господ Бог да да се покајате, своје мајке ради. Ја ћу се за Вас помолити.

Јована Стојковић

_________
Повезани текстови:

Тајно и на брзину, методом „свршеног чина“, данас је изгласано да се родитељи казне са 150 000 динара ако не вакцинишу своју децу!

Да ли ћемо дозволити да нам смрт дају као лек?

Озакоњују еутаназију, а ми ћутимо! Када грех уђе у закон једне државе – казну плаћају сви!

Протест против присилне вакцинације – Нико НЕ СМЕ без пристанка да некоме убризгава било какве течности! 238 (скупштинских) идиота је подигло руку а да не знају за шта су гласали!

25 replies »

 1. Ovo nije prosta situacija. Roditelj treba da izvaga o rizicima, da li da strahuje od zaraznih bolesti ili od nus pojava, ali činjenica je da roditelji koji odluče da ne vakcinišu decu trenutno imaju bolji položaj. Jer, populacija koja je velikim procentom vakcinisana umanjuje mogućnost širenja zaraze, pa i ovi nevakcinisani mogu da odahnu, jer su šanse da se zaraze minimalne. Tu bezbednost im obezbeđuju oni koji su vakcinisani i strepe od nuspojava. Tako da to malo nije fer. Da vidim šta bi bilo da većina odbije vakcine, pa da izbiju razne epidemije, da li bi i onda tako lako odbijali vakcine. Lako je sad, kad vakcinisani sprečavaju širenja bolesti.

  Свиђа ми се

  • Вакцинисани су управо ти који шире клице и вирусе које су им вакцинама убацили. Вакцинисана деца пренесу родитељима бабама и дедама и ужој породици а ови онда разносе даље.И појединачни случајеви су могући.Људи су све болеснији.А не знају одакле „ветар дува“.
   Епидемије су ПРОШЛОСТ. И НИ ЈЕДНА болест НИЈЕ искорењена вакцинама него су све саме од себе НЕСТАЛЕ услед побољшаних услова живота / животних услова / Људи нису живели у влажном , исхрана је била квалитетнија уопште услови ивота су побољшани. Ту спада и хигијена нај више итд. Глобалисти су то ОДМАХ искористили и све те заслуге приписали својим вакцинама које су одувек биле превара а које су упоредо са искорењеним болестима намерно „форсиране“.
   О овоме постоје СТАТИСТИЧКИ подаци. А те параноје што грађани имају у својим главама не могу да излече ни глобални психијатри који се као и сви др-и од истих уче.
   Њима је вероватно и земља још увек округла и окреће се 1600 км на сат око сопствене осе и још плус око Сунца а ха ха ха ?
   Такви и требају заштиту Била Гејтса и глобалиста? И о каквој заштити жено причаш када НИКАД болеснија деца нису била него ДАНАС а никада више вакцина примила нису? 🙂 С обзиром на број примљених не би требало да ШМРЦНУ нити слина да им процури ни да се закашљу?
   Ко вас то превари и у лаима држи да је земља округла лопта ?
   Докле год је тако мораћете да се предате на ЖРТВУ заједно са својом децом. Одличан србски превод навалите Срби …? 🙂

   Глобалне вакцине , глобална лопта која се окреће ? А ? ха ха !?
   Браћо Срби …ко једна безрепа и реш печени робови глобализма нису ли вам ваљда вакцине мозак уништиле? Свака примљена ваца = нова упала мозга .
   НЕ кршите основна људска права родитеља који ЈЕДИНИ одлучују о томе хоће ли или не дати СВОЈУ децу на вакцинацију. Нацисти су ПРОТИВНО вољи људи радили експерименте тако што су их насилно лечили зар је то исто демократија ?
   У линку са Анитом Петек имате и о саставу вакцина за људе као и за кућне љубимце.Жалосно је да они што се залажу за вакцине не знају ни састав вакцина ни ко је изумитељ вакцина а праве се паметни док служе својим газдама које и не познају а које за ове „заболе“ да не кажемо шта? Или да кажемо? 🙂

   Свиђа ми се

 2. Pobogu, kakve veze imaju gejevi s vakcinacijom? Koliko gejeva ima decu?

  Zasto svaki pozitivan stav (protivljenje OBAVEZNOJ, a ne svakoj, vakcinaciji) morate da userete dislkriminatornom, kriminalnom negativnoscu (homofobija)??

  Свиђа ми се

 3. Жао ми је што се створила таква атмосфера, као да је неко напрасно решио да трује децу по Србији. Ја сам своје дете вакцинисао редовно, вакцина на које су се добијале у болници. И ништа му није било. Напротив, у обданишту у групи у којој је и моје дете, „старински“ вакцинисао деца су далеко отпорнија од деце која то нису. Није ми јасно ко је то напрасно решио да обрише толико генерација које су тако вакцинисане,а сматрам да је и мајка која је писала овај текст вероватно вакцинисао „старински“. Ризик постоји увек, могло је и моје дете да оболи на тај начин. Тога смо били свесни и супруга и ја. Али нисмо ширили параноју около и ударали се у груди како смо забога само ми родитељи и како ће мо убити онога ко хоће да нам вакцинишу дете! Изгледа да је главни нус-ефекат вакцине параноја. Толико и хвала.

  Свиђа ми се

  • Nece covek da ubije onoga ko hoce damu vakcinise decu!!! Ne izvrcite njegove i njene reci!!! Vec onoga ko pokusa da mu oduzme decu samo zato sto je on racionalno odlucio da ne veruje danasnjim uvoznim vakcinama ili shvatio procitavsi nuspojave zvanicno napisane na leku da ga ne daje detetu!

   Свиђа ми се

  • zena koja pise to je doktor medicine, i buduci psihijatar. Tvoje je da vakcinises ukoliko to zelis, ali je pravo i roditelja koji ne zele da vakcinisu decu da to ne urade ako smatraju to rizicnim. A to da su vakcinisana deca zdravija je cista glupost.

   Свиђа ми се

 4. OK, roditelj ne želi da vakciniše svoje dete. A šta radi kad dete padne napolju i poseče se? Ne daje mu vakcinu protiv tetanusa nego sedi i čeka da vidi da li će njegovo dete dobiti tetanus? Sve i za i protiv vakcina mi je jasno, osim ovog čestog slučaja (a deca se povredjuju i tetanus je smrtonosna bolest)

  Свиђа ми се

  • Тетанус је ИЗМИШЉЕНА болест од стране глобалне фармакон ендустриен. А дебилно родитељи неспособни да „пусте гас“ без глобалних „стручњака“ су тупави да очисте рану ,намажу једноставно Јодом и сачекају да рана зарасти. Они су наравно у глобалним грађанским ПАРАНОЈАМА и страховима вечитим. Тражећи стално од некога „изнад“ заштиту и „бригу“ а ови им са задовољством то дају и на њима поремећенима успут зарађују и спроводе глобални светски план па им увале „плацебо ефекат“ убризгавајући им вакцине „против тетануса“ из предострожности а нико никад није од „тетануса“ умро нити ће умрети . Од вакцина на жалост умиру и много је доказа по светским судовима о томе. Глупост је болест коју као и све друге болести треба лечити али не вакцинама јер се тако болест шири и продубљује. Лек је нешто друго али титови југословени интернационале су одавно по том питању реш печени много су се дружили са братским народностима и сво незнање од таквих попримили. Србе , народ из ког су потекли су одбацили зарад братства и јединства у служби глобалних лажи.

   Свиђа ми се

  • A gospodjo dali ste spremni da se nosite sa rizicima koje nosi difterija, tetanus, veliki kasalj, hepatitis, meningitis? Vi koja ste zavrsili medicinski fakultet, kako to ponosno kazete, a vjesto izbjegavate da govorite o opasnim bolestima koje se ne mogu izlijeciti?

   Свиђа ми се

   • Vakcina uzrokuje meningitis ako nisi znao i trenutno ne postoji vakcina protov meningitisa samo su u UK pokusali da ekperimentisu ove god i mbogo djece je zavrsilo u hitnoj difterija je bolest koja vec odavno ne postoji.postoji samo zastrasivanje tebi slucnih koji pojma nemaju o zdravlju. Tetanus se moze dati na licu mjesta posle povreede i jako je rijedak ako osoba ima dobru cirkulaciju i prokrvljenost i posle povrde mu ne treba tetanus. Koga znas da je umro od tetanusa difterije?

    Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s