АУТОРИ

(Подсећамо) Не постоји реч која би описала овакав степен издаје!


Издаја – Жандармерија Србије хапси Србе на КиМ

среда, 31 октобар 2012 19:57
Извор: Срби на окуп

17

Саша Касаловић

Људи моји, браћо и сестре…

Да не знам да је 31.10.2012 године, помислио бих да је сасвим сигурно први април ове, текуће године и онда би некако успео да као шаљиве разумем све догађаје и информације које сам данас чуо и доживео. Међутим, управо сада, вечерас на дневнику 2-РТС-а сам чуо следеће, да је ухапшени Јовић кога су данас у Косовској Митровици ухапсили припадници жандармерије Србије у акцији киднаповања пред очима стотина људи, ухапшен јер је у одбрани барикаде у месту Рударе код Звечана испалио рафал на припаднике КФОР-а и том приликом ранио два војника и угрозио животе осталих… па му се по законима Србије ставља на терет учињено дело и одређен му је притвор.

НЕВЕРОВТНО…. Значи да ће од сада Србија судити по србским законима свим Србима који у самоодбрани покушају да спрече окупатора да им угрози безбедност породица.

НЕВЕРОВАТНО… Србија ће од сада судити Србима “криминалцима“ који по захтеву КФОР-а буду сматрани кривима јер је србски народ на северу криминалан и екстреман а КФОР је пријатељска мисија западних Дачићевих партнера…

НЕВЕРОВАТНО… Ово је порука свим Србима на северу покрајне да сада када се буде кренуло са спровођењем у дело Боркових споразума и када логично ми Срби са севера будемо кренули у отпор окупатору и домаћим издајницима, да ће србска жандармерија кренути да упада на север покрајне и једног по једног нас хапсити како би наш отпор био ослабљен и у потпуности угушен…

НЕВЕРОВАТНО… на какве је бедне поступке спала србска држава… да застрашује свој народ који достојанствено брани колевку њеног настанка…

НЕВЕРОВАТНО на какве су се све издајничке услуге окупатору приклонили и какви издајници воде земљу Србију…

СТИДИМ СЕ ШТО СЕ НЕКИ ЉУДИ У СРБИЈИ ЗОВУ СРБИМА…

Изјава Тома Зорића, портпарола Републичког јавног тужилаштва за дневник РТС-а, а у вези хапшења Славољуба Јовића од стране жандармерије.

***

СРБски ФБРепортер – редакцијски коментар:

Погледајте видео снимак са јучерашњег протеста – Срби са севера су одржали овај скуп протествујући против хапшења двојице суграђана НЕ ЗНАЈУЋИ праву информацију да је Славољуба Јовића ухапсила СРПСКА ЖАНДАРМЕРИЈА!!!

Погледајте ДАНАС овај снимак, знајући све те информације, погледајте Србе на северу Косова и Метохије који зову у помоћ државу Србију (!!) захтевају да она не дозволи хапшења Срба на северу, да не дозволи предају катастарских података шиптарима, да не дозволи спровођење Боркових споразума – а она (мајка или маћеха???) шаље своји жандармерију да хапси српске родољубе!!! Има ли већег греха?

Погледајте перфидну игру „српске власти“ како по договору са непријатељима, покушава да завади ово мало Срба на северу Косова и Метохије који одбијају да прихвате терористичку „државу“ Косово!

Славољуб Јовић је ухапшен испред болнице, која је симбол српског отпора, у хапшењу је коришћено возило хитне помоћи(!) како би се очевидцима сугерисало да руководство болнице учествује у овој перфидној игри! Погледајте снимак – народ гласно коментарише, и један од говорника је морао да прекине свој говор и да каже да возило хитне помоћи које је коришћено у хапшењу НЕ ПРИПАДА болници из Косовске Митровице!!!

ДА ПОДСЕТИМО НА ТАЈ 1.ЈУН: ДЕО ИЗЈАВЕ МИЛАНА ИВАНОВИЋА – СНВ СЕВЕРНА МИТРОВИЦА

Милан Ивановић: „Данашњом оружаном акцијом против Срба у Рудару код Звечана, који барикадама и својим телима бране север Косова од утапања у албански, антисрпски, сепаратистички и парадржавни систем, америчка и немачка војска настоје да доврше прогон српских православаца с Косова и Метохије, који је 1941. започео Адолф Хитлер, а 1999. још безобзирније поновио Бил Клинтон у садејству с европским и другим чланицама НАТО савеза…“

Српска жандармерија стављена под Тачијеву команду, а Николић и Дачић под Хиларину сукњу!? Поводом полицијске интервенције Жандармерије на Северу КиМ…

 
  ДА ПОДСЕТИМО ЧИТАОЦЕ, ОПТУЖЕНИ СРПСКИ РОДОЉУБ И УЗОРНИ ДОМАЋИН, БРАТ УГЛЕДНОГ СРПСКОГ ЛИДЕРА СА СЕВЕРА КиМ НЕБОЈШЕ ЈОВИЋА- СЛАВОЉУБ ЈЕ УХАПШЕН У МИТРОВИЦИ НА КиМ ОД СТРАНЕ СРПСКЕ ЖАНДАРМЕРИЈЕ, ЗБОГ НАВОДНОГ “ЗЛОЧИНА” НАД ОКУПАТОРСКИМ ВОЈНИЦИМА КФОР-а 1 ЈУНА ОВЕ ГОДИНЕ У РУДАРИМА. ТОГ ДАНА НАТО И КФОР ОКУПАТОРИ СУ ПОЧИНИЛИ ПРАВИ МАСАКР НАД СРПСКИМ ЦИВИЛИМА, ПУЦАЈУЋИ БОЈЕВОМ МУНИЦИЈОМ ПО ОКОЛНИМ СРПСКИМ КУЋАМА И ЦИВИЛИМА, ТЕШКО РАЊАВАЈУЋИ ВИШЕ СРПСКИХ ГРАЂАНА. ИЖИВЉАВАЛИ СУ СЕ И НАД СРПСКИМ ЖЕНАМА И ДЕЦОМ, У ЧИЈЕ ДОМОВЕ СУ УПАДАЛИ НЕОВЛАШЋЕНО. ЗА ТЕ ЗЛОЧИНЕ НАД СРПСКИМ ЦИВИЛИМА И НАМЕРНУ ШТЕТУ НАД ЊИХОВОМ ИМОВИНОМ, НИКО НИЈЕ ОДГОВОРАО НИТИ ЈЕ  ПОКРЕНУТ ПОСТУПАК. ДАНАС, ОЧИГЛЕДНО ПО НАЛОГУ СУПРУГЕ РАТНОГ ЗЛОЧИНЦА ВИЛИЈАМА (БИЛИЈА) КЛИНТОНА- АМЕРИЧКЕ “КАНЦЕЛАРКЕ” ХИЛАРИ КЛИНТОН, НИКОЛИЋ И ДАЧИЋ ПОСТУПАЈУ ПО ЊЕНОМ НАРЕЂЕЊУ. ОВИМ ЧИНОМ СУ ПОКАЗАЛИ НЕ САМО ДА СУ ИЗДАЈНИЦИ СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА, НЕГО ДА СУ ИТЕКАКО “СПОСОБНИ” ДА (ПАРА)ВОЈНО ИНТЕРВЕНИШУ НА СЕВЕРУ КиМ, АЛИ НЕ У КОРИСТ СРПСКОГ НАРОДА, ВЕЋ НАТО ОКУПАТОРА И ШИПТАРСКИХ СЕПАРАТИСТА- У ЧИЈУ СЛУЖБУ СУ СЕ ДАНАС ОТВОРЕНО И СТАВИЛИ… (ЗА ЦЕЛУ ХРОНОЛОГИЈУ ЗЛОЧИНА НАТО (КФОР) ОКУПАТОРА У ЈУНУ 2012, КЛИКНИТЕ НА ОВАЈ ТЕКСТКоментар уредника М. Новаковића, 31.10.2012, ФБР)

Не постоји реч која би описала овакав степен издаје!

***

Протест у КМ поводом хапшења Срба 31.10.2012. (видео)

среда, 31 октобар 2012 19:23

У организацији друштва српско-словенске солидарности, данас је у Косовској Митровици одржан протест Срба са Косова и Метохије, а поводом хапшења Срба са КиМ. Са бине у Косовској Митровици се обратило више говорника, а порука свих је готово иста: сва хапшења су мотивисана мржњом према српском народу, а поготову према онима који држе до свог националног достојанства и у случају хапшења Ивана Радуловића, радника управног округа Косовске Митровице и у случају хапшења Славољуба Јовића, радника болнице.

У наставку погледајте видео запис са данашњeг протеста.

Уредништво „Срби на окуп“

 ______________

Повезани текстови:

ИЗДАЈА ДО КОСКЕ: Српска жандармерија у тајној посети северу КиМ- Спремају сламање отпора и насилну имплементацију “споразума”? (видео и фото)

Дачићеви жандарми “бране” “границу” са КиМ од Срба

Вести са окупираног Косова и Метохије: Јака експлозија на Брњаку! СРПСКА Жандармерија обезбеђује радове на изградњи царине са КиМ (!!!)

Не постоји реч која би описала овакав степен издаје!

Кфор затвара алтернативне путеве у договору са српском жандармеријом!!

22.03.2012. ХИТНО! ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ СА КиМ! ДАЧИЋЕВА ЖАНДАРМЕРИЈА ЗАТВОРИЛА АЛТЕРНАТИВНИ ПУТ ПРЕКО МУРА!

КОСМЕТ, 8-9.12.2011: СРПСКИ РЕЖИМ СЕ ОТВОРЕНО СТАВИО У СЛУЖБУ НАТО ОКУПАТОРА! ЖАНДАРИ УКЛАЊАЈУ БАРИКАДЕ!? СРБИ ДИЖУ НОВУ БАРИКАДУ НА ЈАРИЊУ- НАРОД СЕ ОКУПЉА НА БРЊАКУ!!!

ИЗДАЈА НА ДЕЛУ: МУП Србије уклања барикаде!?

ВАНРЕДНА ВЕСТ СА КОСМЕТА: КИДНАПОВАН СРБИН ИСПРЕД БОЛНИЦЕ, ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ У МИТРОВИЦИ У ПОДНЕ!

Шта је следеће? Похапсите цео север КиМ који смета на путу Србије у “светлу ЕУропску будућност”!

5 replies »

 1. Шта рећи…..
  Лазар ово гледа са небеса….
  Сви Свети санебеса ово гледају…..
  Сви јуначки пали у борби закрст часни и слободу златну,гледају ово са небеса……….
  Сви ми гледамо ово што се око нас дешава ……

  ЈАД ,БЕДА……ИЗДАЈА

  Бог вас клео погани изроди……!!!
  Бог ће вам судити за ову незапамћену срамоту коју наносите свима које сам побројао….

  Чека вас ВЕЧНА СМРТ….ИЗРОДИ ПОГАНИ СРБСКИ !!!

  Свиђа ми се

 2. Дођите у Београд, браћо…као некад. Једино још ви имате храбрости да нешто промените у земљи Србији!

  Свиђа ми се