АКТУЕЛНО

УЖАС: ЖЕНА У ЦРНОМ УЗ ПОВИКЕ „АЛАХУ АКБАР“ МАХАЛА ОДСЕЧЕНОМ ДЕЧЈОМ ГЛАВОМ У ЦЕНТРУ МОСКВЕ


Жена у црном вероватно држећи у руци одсечену дечју главу, шетала у близини московске метро станице (УЗНЕМИРУЈУЋИ МАТЕРИЈАЛ)

© MOSCOW ДТП TV
Московска метро станица је била затворена због извештаја да је у близини једна жена у црном шетала са одсеченом дечјом главом у левој руци. Према извештајима жена је више пута узвикивала „Алаху Акбар“, наводе руски медији.
„Ја сам терориста“, чује се како узвикује ова жена узвикује на видео снимку који је постављен на интернету.

Према „Лајф Њузу“, жртва је била девојчица, идентификована као Настасја М. Након убиства, осумњичена жена је отишла на метро станицу, где је била задржана од стране полицајца. Истог момента је извадила одсечену дечју главу из торбе и почела да вришти како је она убила дете. У овом тренутку осумњичена се налази у полицијском притвору, јављају руски медији.

Ова жена се појавила на локацији „Oktyabrskoye Pole“ метро станице у северозападној Москви, јављајау „РБР“ вести. Пролазници су изјавили да је били тешко установити да ли је осумњичена особа била мушкарац или жена, пошто је била одевена у црно од главе до пете.

Подозрительная женщина у метро „Октябрьское поле“ . Фото Владимир Чекрыгин („ВКонтакте“) pic.twitter.com/m4QUxlD8rK

— #говоритмосква (@govoritmsk) February 29, 2016

Нешто раније, у понедељак, појавили су се извештаји да је полиција нашла обезглављено дечје тело у току гашења пожара у једном московском апартманском насељу. Дете је било старо између 3 и 4 године, наводе извори Интерфакса.

Каснијје, полицијски извор је навео за агенцију РИА да је дететова неговатељица ухапшена у вези убиства. Извор наводи да је дете убијено брутално. Спасиоци су успели да из запаљене зграде спасу најмање четири особе, наводи РИА.

У метро „Октябрьское поле“ угроза террористического акта! Будьте осторожней!
#терроризм#метро#октябрьскоеполеpic.twitter.com/EIj1UTYEaw

— Stranger (@kirillisaev) February 29, 2016

Метро станица у центру Москве је блокирана због извештаја да је виђена жена у црном држећу у руци одсечену дечју главу. Извештаји са терена наводе да је ова жена узвикивала „Алаху Акбар“ и претила да ће себе дићи у ваздух, наводе други руски медији…

Превод са енглеског на србски- ФБР уредник М. Новаковић

 

A metro station in Moscow has been shut over reports that a woman dressed in black was holding a child’s severed head. The woman was reportedly shouting, “Allahu Akbar,” Russian media said.

2 replies »

  1. Ово мора да је нека сестра Наташе Кандић , Соње Бисерко и свих оних остали жена у црном , баш попут ове која је тако „добро дело “ починила против Руса исто тако раде и ове у Србији !

    Свиђа ми се

  2. Ovo je ono što sam ranije bio govorio, da je Islam izmišljotina od veroispovesti, da je Alah u suštini Satana, a Kuran su pisali Sefardski jevreji(većina Sefarda su masoni), i da su muslimani samo udarna pesnica Novog Svetskog Poretka. Znam da će možda da me mnogi shvate kao da sam rasista, moram vam reći da nisam rasista, nego da govorim istinu i iznosim činjenice. Jer svi znamo da postoji jedna prava vera, a to je Pravoslavna, zato i katolici i muslimani toliko kidišu na nas, a nikada nisu smeli da nam daju detaljno objašnjenje zašto toliko nas mrze i našu veru, podjednako kao i masoni ili drugi okultisti, uvek su govorili da nismo „ispravni“ u našoj veri, a NIKADA NISU GOVORILI DETALJE U ČEMU NISMO „ISPRAVNI“. Pogledajte šta se nalazi na većini zastava muslimanskih zemalja, vrlo prosto PENTAGRAM(Zastava Turske, Somalije, Maroko i itd). Ako nismo „ispravni“, gde su kod katolika i muslimana čudotvorne „crkve“, mošti i džamije i molitve, odgovor je vrlo prost, NEMA IH. Zato mnogi od njih dolaze kod Svetog Vasilija Ostroškog da traže pomoć, a onda posle zaborave na to, pa ponovo krenu da nas prozivaju kako smo „zalutali“ i nismo „ispravni“. Svo ovo nasilje koje smo kroz istoriju doživljavali od katolika i muslimana, sve je to bilo njihovo ispoljeno zlo prema nama zbog njihove nesigurnosti i straha da su oni ti koji su zalutali i da nisu ispravni u svojoj veri, zato oni zbog straha od greške idu u neviđenu neljudsku mržnju prema drugima kako ne bi slučajno pomislili ili priznali da su zalutali u životu i veri. I ponavljam ponovo da nisam rasista, ne mrzim nikoga, ali sam morao da iznesem činjenice i istinu u javnost.

    Свиђа ми се