АКТУЕЛНО

Група европских невладиних организација тужила компанију Монсанто


фото: МАГАЦИН

фото: МАГАЦИН

Група европских невладиних организација тужила је компанију „Монсанто“ и европску Агенцију за безбедност хране /ЕFSA/ јер су, наводно, изменили научне доказе о канцерогеним ефектима контроверзног пестицида глифосата.

Тужбу је у Бечу поднела аустријска групација за заштиту човекове околине „Глобал 2000“, која предводи покрет против „Монсанта“ и EFSA.

„Постоје сумње да су власти ЕУ и индустрија покушали да, на основу нетачних резултата анализе, задрже глифосат на европском тржишту, упркос томе што највероватније има канцерогене последице по људе“, рекао је адвокат „Глобала 2000“ Јозеф Унтервегер. Тужба је поднета само неколико дана пре него што ће представници европског блока гласати 7. марта о томе да ли ће бити дозвољена даља употреба глифосата.

————-

2.3.2016. НЕЗАВИСНЕ/МАГАЦИН, за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »

 1. КОМЕ ТУЖИЛА – ОНИМА КОЈИ СУ ЈЕ И ОСНОВАЛИ !

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  >Среда, 2 марта 2016, 21:20 +01:00 от „СРБски ФБРепортер“ : > >РЕПОРТЕР posted: “ Група европских невладиних организација тужила је компанију „Монсанто“ и европску Агенцију за безбедност хране /ЕFSA/ јер су, наводно, изменили научне доказе о канцерогеним ефектима контроверзног пестицида глифосата. Тужбу је у Бечу поднела аустријска “ >

  Свиђа ми се

 2. Смешни су али добро је можда нешто тако и сазнају? А шта би то могли да сазнају? Ко је газда „монсанта“? Па исти онај који их глобално финансира у циљу глобализма и једне његове светске владе. Очигледно је да то незнају иначе не би смели да подносе тужбу када би знали ко је власник монсанто корпорације. Али то није учтиво глобално демократско питање па могу само да се глобално политички -демократски у светским размерама „играју“ и „замајавају“ до одређене границе.као званични „зелени“ код нас овде а из скупштине где су скупљали потписе противу монсанта а немају појма ни чији је ни ко је газда те глобалне корпорације. А исти их финасира јадни ли су? Одрадили су „потписе“ борили се ради борбе , тек да нешто кажу и грађане преваре и стекну поверење и ЋУТЕ.Да ЋУТЕ.Исто је на светском нивоу и пирамидално испод газде а коме ни име незнају.тако стичу поверење грађана демократског света који су глупи као и они. Те ће их газда заједно одувати онако демократски и политичко-страначки.Свако предузеће МОРА да има свога законског газду и одговорно лице по имену и презимену али демонизовани грађани су убеђени да је та као и остале корпо фирме светске фирма од неког имагинарног света а све остало по имену и презимену теорија завере.
  Овде су робови нарочито „напредни“ по таквом „знању“ и зато су и светски експериментални покусни кунићи“. А ком народу Творац дпусти да пострада у нај већој срамоти и све своје изгуби / а што се десило србском народу/ ? Па оном народу чијим појединцима / који су у већини/ и када кажеш Истину они почну да је нападају и бране глобалне демократске лажи и исте заступају на разне начине.Такав народ од Бога Творца и Духа Светога који светом влада изгуби све и мора да преда све што му је иначе припадало и од Бога му је дато.Иако Господ сузе рони такви морају да предају и своју децу и своје органе и на томе свесрдно демократски раде уз самофинансирање јер газде НЕЋЕ ни да финансирају саме пропаст таквих од Бога отпалих полу лудих и глупих те ови то морају сами јер им је таква „вера“.Секте су одрадиле своје по комунистичким екуменистичким Југославијама сада ради светска демократска религија која је још гора од свих секти заједно и у томе је моћ све јереси екуменизма.Народ који преда своје свете храмове глобалном сатани и у зо неверује неможе ништа добро да очекује него да врати газдама паре да душу своју и саможртвује се глобалном екуменизму тој религији коју је пустио у своје храмове а веру није одбранио нити има ту намеру.Па прави храмове разбојничке од светих Божијих храмова посатје народ БЕЗАКОНИК и мора самог себе по налогу демократије да казни. Тако проклет народ се изједначио са јеретичким незнабожачким народима из света и по њима се мери и зато мора ПРВИ да пострада по Правди Божијој иако се нада да ће доживети пропаст еу и америка вара се такав глуп и обезбожен некада Божији народ који губи и благодат крштења јер је КОЛЕКТИВНО преварен од стране великог брата и његових демона и ЦИЉАНО како се Богу не би вратио и спасио дат му је ЛАЖНИ ПРИВИД а грађани не умеју да разликују лажи од Истине јер су Бога одавно издали а Србију Божију БЛАТЕ и то је крајвећине таквих Господ ће их својом моћном руком ПОЧИСТИТИ пре но што допусти Србију каква је она једино и могућа. Не зовите Србијом нешто што Србија није и не браните нешто чега нема / Србију/ већ пронађите као паметни Срби и у вери право име овога што нам глобално светскога суда ради зову „Србија“.Боље је звати је и скраћена комунистичка ЈУ него Богохулити и бити ПОЧИШЋЕН у временима која долазе Божијом моћном руком.да видимо постоји ли србски народ? СВИ као ЈЕДАН ?
  Од нечега морате кренути па почнимо од Истине коју је Богу мило чути из уста сваког Србина Божијег.Реците ту Истину уједињеним нацијама , уницефу, сто , банкарима …себи самима СВИМА јер по речима Господњим и светоотачким Србине , само говори Истину и НЕ БРИНИ све остало је БОЖИЈА БРИГА и ПОСАО. У памет се Срби јер нас у супротном за две године нај дуже неће ни бити.

  Свиђа ми се