АКТУЕЛНО

Ајмо, Србијо, гласај: Ко ће да носи мртву породицу на души?


Само гласајте...

Само гласајте…

Вест да је трочлана породица у Београду пронађена мртва и да је разлог њихове смрти глад – представља врх леденог брега ове политичке утопије зване држава Србија.

Мислите да је овај случај усамљен? Питате се колико таквих породица има у Србији? Рећи ћу вам, а да не наводим тачне бројке: много… И бојим се да ћемо за њих тек да чујемо. А бојим се да за многе никад нећемо ни сазнати.

Не улазећи уопште у то ко је ова породица, а кажу да је реч о старијем брачном пару и њиховом нервно оболелом сину, верујем да је реч о три људска живота који су могли да буду сачувани да је неко (било ко!) упозорио надлежне, да су ти надлежни радили свој посао и да се за 20 година, колико медији јављају да је прошло од како им је неко ушао на врата, могло помоћи тој породици.

Не, држави Србији и свим њеним службама сада (али и одувек) много је битније да распише ванредне изборе, да народ покаже поверење владајућој гарнитури, па да они „легално и легитимно“ наставе да нас изгладњују до смрти…

Стварно, људи, много је битније да се на сваке две године расписују избори који коштају на милионе динара и да се после избора кука како у државној каси нема довољно новца да се издвоји за социјална давања…

Немојте да вас лажу: докле год политика буде испред социјале, у Србији ће народ испаштати. И умирати од глади.

Али ће, што је још интересантније, гласати. Излазити на изборе. Јести ботовске сендвиче и банане и парадирати на предизборним скуповима.

И пре ће у беди и сиромаштву дићи руку на себе него да овима, што се сликају и уверавају нас да су ови избори неопходни Србији, кажу да те паре што ће себи да ставе у џеп баце гладном народу из аутобуса и џипова којима иду на кампање… И да се надају да у наредном периоду ниједна породица неће умрети од глади јер превише тога наши политичари већ носе на својим душама. Ако је икоме за утеху, ваљда ће то тамо „горе“ стићи једног дана за наплату… само не у парама…

————–

3.3.2016. ВЕСТИ-А.Нинков, за ФБР приредила Биљана Диковић

5 replies »

 1. Tacan clanak. Svake dve godine se glasa da narod ne zna ni zasto mora da glasa, tako je i u Americi, drzavi naseg okupatora. I tamo su beskrajne politicke kampanje. Za predsednika izbori traju 2 godine, pa izmedju toga za Kongres i Senat, pa izmedju toga po njihovim drzavama..Politicki cirkus ide od drzave do drzave, od mesta do mesta, kandidati drze govore, slikaju se, narod ispranog mozga, masu sa zastavicama, freneticno se deru, skacu, dizu ruke, ludacki trans. To je kod njih od uvek tako bilo. Treba ponovo procitati Orvelovu knjigu „1984“ (mislim da je taj broj?). tacno kako je on to lepo napisao. E, pa okupator je uveo svoj sistem u ovu porobljenu drzavu, kao i u druge vazalne drzave. Nas narod je dobio zapadnu „demokratiju“ jer je komunisticki sistem bio diktatorski, pa su morali da nam razruse i zagade zemlju da bi nas „usrecili“ sa kapitalistickim sistemom. A u samoj njihovoj drzavi se mnogo povecao broj samoubistava i to belih (crnce ubija policija), dnevno se u proseku ubije 24 ratna veterana, na svakih 65 minuta jedan se ubije. Kad se vrate iz Avganistana i ostalih ratova, osakaceni, opiceni, tesko bolesni, drzava ih ne pomaze. Nemaju posla, nema lecenja (cekaju na red u vojnim bolnicama u proseku vise od 2 godine za lecenje) ili je nedovoljno, nemaju posla, odbaceni od drustva, umiru kao beskucnici, vecina se vrati kao narkomani (daju im drogu)… A na njihovim Tv kanalima 24 sata samo pricaju o glasanju i o kandidatima, ko je sta rekao, non-stop ih intervjuisu, a u drzavi im vlada duboka recesija! Dug im narastao preko $700 triliona! Veoma sofisticiran sistem za okupaciju mozga i njegovo zagadjenje! U Americi rade samo dve privredne grane: zatvori i ratovi. Dragi Srbi, welcome u americku demokratiju!

  Свиђа ми се

  • У Југославији иако КРЊОЈ умиру људи од глади. У Србији онако БОГАТОЈ какву ју је Србима Својим Бог Дао , нико још није нити ће умрети од глади. Југославија од сатане је већ нешто друго а на србској Божијој светој богатој и плодној земљи. Југословени нису знали да цене оно што им је Богом Дато и зато су све изгубили и продали-предали братским народима и титовим пријатељима Југославије из целога света који умеју да ЦЕНЕ Божија богатсва Србских земаља.Југословени деца тита , пролетери бедни задојени југословенством увек ће и остати сиромашни и бедни и мртваци попут њихове Југославије , ЈНА и јеретичких вештачких братских нација својих и свих незнабожаца света којима србске богате земље предају по налогу мртвог тита и својих лидера „њега после њега“. Који је ваш он после њега идолопоклоници ,незнабошци и Богоборци антисрби лажне патриоте и родољуби? У ком сте лидеру нашли свог тита и у њему постојите док ви као људи уистински НЕпостојите? „тито после тита“? То је КРЊА Југославија после Југославије. О каквој „Србији“ такви причају и блате име србско? Ко је југословен и пролетер а.нинков???

   Свиђа ми се

 2. Како оно рече Мали ?

  НИКО НЕЋЕ ОСТАТИ ГЛАДАН !

  И у праву је „човек“ он није рекао да нико неће умрети од глади!

  Свиђа ми се