АКТУЕЛНО

ПОМАЖЕ БОГ БРАЋО, ПОМАГАЈТЕ: Потоп ваљевске Грачанице (видео)


potapanje

Браћо и сестре, помаже Бог,

Ево, видите, ова вода нашег греха, нашег немара и наше небриге за светиње своје, надолази и прети да потопи ову светињу, немањићку Грачаницу, коју су по предању Свети Немањићи градили још у 13. веку.

Зато, молим вас, устанимо сви, најпре доласком на Свете литургије, које се служе још увек сваког црвеног слова  у 9 сати, и ево, направили смо овај мали сплав да можемо да пређемо на литургије. Затим, долазимо сви у центар града Ваљева, на скупове са Литијама кроз град, ради ширења истине, о претњи потапања ове светиње. Користимо све друге начине да се ова истина прошири, да бисмо натерали властодршце да престану са пуњењем ове бране, а и трудићемо се код свих институција власти да се разјаснимо,  и да се ова истина прочује, а како би они престали да и даље пуне ово језеро. Да нас не би стигла све заједно горка казна од Вишњега Бога.

***

Вести са Грачаничке страже: Четвртак, 3.3.2016.г…

Запамтићете ове „априлске изборе“ бандо сатанистичко-политичка…

Потоп око Грачанице се алармантно брзо подиже!!!

dsc01801

Мутни водени обруч подупиран од антихришћанско-масонске Владе РС око немањићке Грачанице се убрзано стеже ових дана…

DSC01770DSC01775DSC01772

Потоп безбожника са антихришћанских и антинародних власти око немањићког чудотворног манастира Светог Архангела Михаила- Грачанице ваљевске наредних дана прети потопити ову велику свесрбску Светињу коју су озидала браћа Немањићи заједно са оближњим манастирима Пустињом и Јовањом а коју је Свети владика Николај по величини Светости поредио са Светом Гором Атонском у Грчкој, Баштом Пресвете Богомајке…

DSC01777DSC01787DSC01780

Будале које због свог личног интереса и директива које добијају од белосветских антихристових масона(почев од оног локалног- Душана Михаиловића бившег министра полиције који је зачетник ове погубне бране Ровни а који нас је и логорски жигосао увођењем биометријских личних докумената народу које угрожавају основне премисе појимања елементарне слободе човека)… не престају да служе своме зломе господару- ђаволу, који им сада обећава шарене лаже а крај им је у вечним мукама његовим…

DSC01796DSC01801DSC01805

Није било довољно ни 33.174. потписа предатих свим надлежним институцијама за ревизију бране Ровни, није било довољно ни две докторске дисертације нити брдо научних студија реномираних имена србске хидрогеологије против овог геноцидног пројекта Ровни, није било довољно ни за једног познатог политичара то што је сваки добио опсежну научну документацију против овог пројекта који је, поред Грачанице, уништити и највеће изворске капацитете изворских вода Србије: Врело Пакље, изворишта реке Градац, издани Лелићниг Карста, Петничко врело…

DSC01887DSC01857DSC01872

Да и не помињемо безбројне протесте и оркестрирану масонску медијску блокаду било каквог опирања брани Ровни… Ништа од овога није било довољно да се макар иједан властодржац, политичак, опозиционар, чак било која јавна личност заузме у медијима да брани изворске воде Србије и немањићку чудотворну Грачаницу…

Диван ми живот живимо у Србији- саобразно шта смо уистину заслужили…

ПОТОП ОКО ГРАЧАНИЦЕ ВАЉЕВСКЕ !!!

***

Потапање манастира Грачаница код Ваљева

Гуслар Богдан Мијушковић

Песник Јордан Дражић
——–

3.3.2016. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

10 replies »

 1. Роде србски, потапање манастира Ваљевска Грачаница је туга наша преголема.
  Дато је злочинцима, због грехова наших, да зло чинити могу кад хоће и колико хоће,
  – али неће моћи чинити зла докле хоће!
  Покајмо се Срби и завапимо милом Господу, па и ако сами то нећемо, да нас Он спасе! .

  Свиђа ми се

 2. Pa zašto sve to, gde je Srpska crkva da stane ispred i da zaštiti manastir? Gde je Patrijah, zašto on nije došao da kaže stop….. ?
  Ne razumem sve ovo, verujem u Boga, i poštujem crkvu, može li iko da mi objasni gde su svi oni što voze besne automobile u crkvi Srpskoj! Manastir mora da se sacuva

  Свиђа ми се

 3. Ko kaze da smo nemocni?? Zar ne odbranismo Srbiju od poplava…zar jedna svetinja nije preča.Zar ne mozemo ooo jadni Srbi,zar ne mozemo od lenjosti da ustanemo,zar ne mozemo od prenatrpanih stomaka glasa da pustimo.Zar nam je toliko milije ljubiti djonove ugnjetavaca….??? Probudi se Srbijo,probudi se,pokajmo se dok nam nije kasno. POmozimo da se ova svetinja ne potopi.

  Свиђа ми се

 4. Срби су слаби и ПРЕСЛАБИ да би се одупрли неколицини масона јер велика је то љубав грађана према масонима још од тита масона високо котираног у свету као и према његовој Југославији чије остатке чувају оличене у АП -ама и у оквиру његовог Јајца / ту негде близу у НДХ/ као и у лидерима од Југославије и „њега после њега“и та љубав и страх од њега мртвога је већа од љубави према било чему што је Божије и србско.Зато половина његових грађана навија за његову југословенску комунистичку и масонску црвену звезду петокраку а половина за његовог југословенског борца револуције ,антисрбског борца против србства вере и Бога , Партизана масона тита.Зато су законски грађани и легализовали праве светске револуционаре и Партизане НАТО прихватајући њихову биометрију као своја југословенска документа „његова после њега“. Из тога разлога су грађани и немоћни да се одупру мртвацу титу деценијама а сада како су прихватили његову светску демократију и глобалну масонску религију екуменизам морају да верују нато и наси и сруше своје светиње директно или ћутањем и у страху индиректно како би и добили заслужену Божију казну преко сатане коме служе а који је од Бога Творца одавно побеђен и чека га пакао уаједно са онима који му директно или индиректно служе и који не знају и неће да знају где су чепови како би испустили воду и спасили светињу светог Архангела Михајла а тако и свој педаљ србске земље. Овако ће сваки грађанин свој „педља“ србске земље ИЗГУБИТИ убрзо после потапања Божије светиње из србскога православног рода.
  Југословени су од тита навикавани да имају страхопоштовање према масонима а којих ионако има око 5 милиона у свету па морају да им се повинују и душе предају њиховом „богу“ сатани и њиховој глобалној религији / екуменизам/ јер ионако су им душе већ „мртве“ и спремне за пакао у друштву сатане и његових демона.
  То је избор самих југословена и робова раје и њихово опредељење али је у опасности цео србски народ због таквих изрода и модерних потурица.

  Свиђа ми се

 5. ПОТАПАЊЕ ГРАЧАНИЦЕ

  ДОПУШТЕЊЕ ТО ЈЕ ТВОРЦА ДА ПОКАЖУ СВОЈЕ ЛИЦЕ ИЗАБРАНИ САТАНИСТИ  И ЊИХОВЕ УЛИЗИЦЕ.

  ВРЛО БРЗО КАЗНА СЛЕДИ ЛИЦЕМЕРЕ ДА ПОГОДИ КО СВЕТИЊЕ НЕ ПОШТУЈЕ И НА БОГА КОЈИ ПЉУЈЕ

  ЗЛО СЕ РАЂА, ТРУЛИ ДУША ЕТО ТАКО ЂАВО КУША. КОГ УХВАТИ ОВА ЗАМКА ИЗГОРЕЂЕ КАО СЛАМКА !

   ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  >Четверг, 3 марта 2016, 22:31 +01:00 от „СРБски ФБРепортер“ : > >РЕПОРТЕР posted: “

  Браћо и сестре, помаже Бог,

  Ево, видите, ова вода нашег греха, нашег немара и наше небриге за светиње своје, надолази и прети да потопи ову светињу, немањићку Грачаницу, коју су по предању Свети Немањићи градили још у 13. веку.

  Зато, молим вас, “ >

  Свиђа ми се

 6. POTAPANJE
  VALJEVSKE GRAČANICE

  Satana se zacario jeste,
  u Državi bez Srca i glave,
  Mesto srca spodoba bez lica,
  mesto Glave svetska varalica
  Prvi smrdi Andriću na vencu,
  drugi služi Englezu i Nemcu.
  Kad državno blago poharaše,
  fašistima firme rasprodaše.
  Svetu zemlju pokloniše psima,
  Sataninom kotu Šiptarima,
  Al tu kraja propasti ne beše,
  dok poslednju paru ne uzeše,
  Da nesreća bude veća naša ,
  na vlasti je prijatelj Ustaša,
  Ruši Crkve kaluđere bije,
  po Srbiji poduže džamije,
  tursko carstvo polako obnavlja,
  na kostima srpskog pravoslavlja,
  Još veliča Stepinca ubicu,
  I valjevsku ruši Gračanicu,
  U Savincu hrast Nemanjin seku,
  dok s Ikona reke suza teku .
  al ne vidi fašistički sluga ,
  stigo račun za naplatu duga,
  S neba stigla žarka svetlost bela,
  ruka pravde svetog Arhangela,
  Ne zna ovaj Vrhovnik bez glave
  što ga žbiri Satanini slave,
  da ko dirne Crkvu i Oltare,
  i Svetinje Nemanjićke stare,
  i Krst časni potopi u vodu,
  sudija će biti svom porodu.
  K`o Saloma igra za Iroda,
  a kad Crkvu potopi ta voda,
  iz vode ćeš začuti opelo,
  kako tvoje sahranjuje delo,
  nad vodom će orao da pišti,
  dok ti grešni porod ne uništi.

  O d g u s l a o,
  Nutešan Podrugović mlađi
  Napisao
  Miodrag Tomić Stublinski

  Свиђа ми се

 7. Гледамо својим очима,ближи се потоп старе Светиње Немањићке Св,Архангела Михаила а немоћни да било шта урадимо,шта нам то браћо недостаје?храбрости да се по сваку цену брани све што је свето свим расположивим средствима.

  Свиђа ми се

 8. Док се наше светиње уништавају најбруталније
  дотле наше бајно руководство СПЦ предвођено тзв.
  Иринејом организује забаве по Аустралији и као старлете
  наплаћују улазнице по $70 , за пензионере $50.
  Страшно мили мој роде, екуманисти се не стиде нити
  бога плаше!

  Свиђа ми се