АКТУЕЛНО

ЈОШ ЈЕДНОМ – Ово је потписано са НАТО-ом! (видео)


NE NATO

***

***

Извор: НЕ У НАТО

6 replies »

 1. UCKo se raduje kada vidi ove fotke izgorelih Srba – jer mu je tata SHIPTAR koji mu je isprao mozak i zato se cini sve u interesu stocara SQUIPETARA!
  To znaci, da ce vas jednog dana okupirati shiptarska vojska: sta cete onda Srbi – ako sada CUTITE?

  Свиђа ми се

 2. Дверјанима и ДСС-овцима:

  – битка мора да се води противу НАТО програма „Партнерство за мир“, а не противу сваког појединачног споразума, који су без њега мртво слово на папиру,

  – мора да се хитно изађе из НАТО дворишта у које смо формално ушли 2006.године потписивањем УГОВОРА који се зове „Оквирни документ“,

  – да није било тога не би нас сада Вучић докрајчио; да није било тог ПзМ процеса (пре – ТСП и после), не би нам разбили Војску и систем одбране и ставили га под потпуну контролу већ 2007.године.

  Из ПзМ може да се изађе за годину дана – таква је клаузула у наведеном уговору (као и свим осталим уговорима – споразумима)!

  Значи, не може – противу НАТО а за сарадњу са НАТО кроз ПзМ! То је супротно не само форми и садржају, већ и здравом разуму.

  Постоји нешто што се у свету назива „билатерална војна сарадња“ или „међуармијска сарадња“ (имамо је иначе са 65 држава у свету, па тако и са Русијом) и то је оно што можемо задржати.

  Па чак и са чланицама НАТО (иако би их ја ОТРЕСАО све док не плате ратну штету од бар 100 милијарди и не ИЗВИНУ СЕ и то не само вербално, већ тако што би у Бриселу подигли велики споменик српским и осталим жртвама. Не само онима из 99-те, већ свим нашим жртвама 90-тих на простору велике Југославије!

  Дакле, господо из патриотских странака, морате се ГРОМОГЛАСНО оградити за оно што сте урадили у вези са НАТО у периоду од 2000. до 2008. и јасно захтевати ИЗЛАЗАК из НАТО програма Партнерство за мир, па тек онда причати јуначке бајке.

  Нема другог пута. У противном, јасно је шта је желео да каже Драган Маршићанин како је он (па ваљда и ДСС, а тако и Двери – како нам је то Обрадовић поручио недавно!), за сарадњу са НАТО кроз ПзМ.

  Иначе, у видео клипу има низ нетачности. Рецимо, према НАТО правилима не страртује неки споразум када се ратификује у Скупштини чланице, већ, тако и стоји, када га одобре три чланице ПзМ. Зато је и могло да се догоди да Србија крије главни Споразум СОФА од јануара 2014. до јула 2015., а да за то време иду силне вежбе како по НАТО центрима са учешћем наше Војске, тако и на нашој територији – база „Југ“, АБХО центар у Крушевцу, аеродром Батајница и др.

  Свиђа ми се