ДРУШТВО

Саопштење поводом претњи упућених једном од чланова СНО „Срби на окуп!“


SNO-Srbi-na-okup-LOGO-beli

9.3.2016. Срби на окуп

Након нашег изношења чињеница о антидржавном деловању генерала Братислава Дикића, као команданта Жандрмерије, на веб сајту „СРБИ НА ОКУП“, тај текст, уз допуну са другим аргументима, је објавио и интернет портал „Фејсбук репортер“. Сам Дикић се јавио у коментарима на сајту „Фејсбук репортер“ и покушао да негира очигледну истину. Након тога су реаговали читаоци критикујући Дикића и тражећи од њега да се покаје.

Један од тих коментара читалаца био је и коментар нашег брата Игора Војиновића, који је касније објављен као текст на сајту „КМ новине“ и изазвао велику пажњу. Брат Игор у њему једноставно износи чињенице, које могу многи потврдити и препоручује Дикићу покајање. Нажалост, уместо покајања од Братислава Дикића су стигле измишљотине, оптужбе, које је он објавио на свом личном ФБ профилу, срачунате на то да жртва постане кривац и обратно, што је недопустиво.

Поврх свега тога, са његове стране су упућене претње на рачун брата Игора. Скандалозно је, недоследно и крајње нецивилизовано, за некога ко се  „моли да Бог чува“ Србе са Косова и Метохије, да уједно истима прети. Такође, здравом разуму је неприхватљива тврдња господина Дикића да је својим учествовањем у спровођењу неуставних одлука „штитио уставни поредак“ наше земље. Оваква његова тврдња сама о себи довољно говори својом контрадикторношћу.

Ми као СНО „Срби на окуп“ стојимо иза чињеница, које је изнео наш брат Игор и овом приликом молимо пензионисаног генерала Братислава Дикића да се часно огради од издајничких поступака Београдског режима, по питању свих српских интереса, посебно Косова и Метохије, у којима је службено, свесно и неславно учествовао.

Да овом приликом подсетимо њега и његове колеге: војска, полиција и жандармерија постоје да служе и чувају народ, а не режим у Београду, Бриселу или Вашингтону! А сви скупа упамтите стихове најмудрије српске главе: „Покољења дјела суде, што је чије дају свјема!“

У даљем тексту наводимо линкове снимака и текстова, који су свима доступни, о деловању Братислава Дикића, а све то могу посведочити хиљаде људи са протеста у Београду и на Косову и Метохији.

Информативна служба СНО „Срби на окуп“
8.3.2016. Београд

***

Прилог: Оптужбе и претње Братислава Дикића упућене Игору Војиновићу

Игор Војиновић: Пошто на свом ФБ профилу пензионисани генерал Жандармерије Братислав Дикић наводи да ће, због мог изношења чињеница, доћи у Косовску Митровицу, гдје ћемо сви имати прилику да разговарамо с њим у очи у очи, требало би да се зна да на КиМ има много свједока његовог дјеловања који би му имали шта рећи, нисам само ја у питању.

 Sasa 2

 

Игор Војиновић:
Невјероватно, Братислав Дикић који је од 2000. наовамо ради против народа и државе, а имао је све могуће привилегије, назива мене плаћеником?! Ко би то мене могао да плати за изношење истине? Само се издаја плаћа и то добро, али се не исплати на крају.
За такве тврдње потребни су докази.


Везе ка чланцима:

ФБ репотер: Браћо и сестре, обратите пажњу ко вам се намеће као вођа!

ФБ репортер: Кад зна цео свет, нека зна и Србија ко је разбијао кутије у К. Митровици!

СНП Наши: Братислав Дикић је водио батинаше који су ломили кутије у Косовској Митровици

ФБ репортер: Жандармерија – Косово је моја мајка… РОДОЉУБЉЕ ИЛИ ВРХУНСКО ЛИЦЕМЕРЈЕ!?

3 replies »

 1. Братислав Дикић, nisam štitio gejeve nego državne objekte (Skupština, Vlada, TV ) koji su bili napadnuti od strane demonstranata….Ja sam“dužan po Ustavu i Zakonu štitim ustavni poredak i poštujem volju naroda“. Да, из приложеног се могло закључити како и колико си поштовао вољу свог народа од КиМ па до срамне параде у Београду.

  Дикићу, пала ти је маска, коју ти је Вучић дао.

  O, какво лицемерје, цинизам и сарказам на делу- прави окорели квислинг!

  П.С. Нема потребе да се трудите и замајавате, уживајте у генералској мировини,а ми ћемо се већ лакше без тебе снаћи.

  Свиђа ми се

 2. Не могу да верујем,нема краја безобразлуку и сили издајника. Овај Дикић који је уништио отпор Срба и тукао све редом за НАТО режим нашао да љага човека попут Игора?! Најгори су они идиоти који га у томе подржавају.Имаш ли ти изроде Дикићу доказе за своје тврдње? Сви знамо да је истина ово што је Игор навео. Докази о Дикићевој издаји су свуда по нету.

  Свиђа ми се