АКТУЕЛНО

ШКРИЈЕЉ ВОДИО 50 СТУДЕНАТА ДА ИХ УПОЗНА СА „ЧУВЕНИМ“ ШИПТАРСКИМ ТЕРОРИСТОМ (УЋК) И УБИЦОМ СРБА – ЈАШАРИЈЕМ: Зашто Бошњаци користе албанске терористе у изборној кампањи?


Меморијални центар "Адем Јашари" у Преказу

Меморијални центар „Адем Јашари“ у Преказу

Генерални секретар Бошњачког националног већа и близак сарадник Сулејмана Угљанина, Ахмедин Дино Шкријељ, предводио је делегацију од 50 студената у обиласку меморијалног центра „Адем Јашари“, што је функционер СДПС и председник скупштинског одбора за људска и мањинска права Мехо Омеровић оценио као срамотан, скандалозан и веома опасан чин.

– Посета делегације БНВ коју је предводио генерални секретар, обилазећи Меморијални центар који носи име по терористи ОВК је срамотна, скандалозна и веома опасна. По ко зна који пут се злоупотребљава БНВ за интересе једне партије – СДА и наноси огромна стета бошњачком народу – навео је Омеровић у саопштењу.

Он је додао да они који свакодневно засипају причама о акционом плану за мањине и њиховом примедбама које наводно дрзава Србија неће да уврсти у коначан текст на делу показују за чија се права истински залажу.

– Посета гробу фашисте из Другог светског рата је само наставак политике величања сарадника окупатора од стране Угљанина и његових сарадника. После Аћиф ефендије сада одају пошту још једном сараднику фашизма. То је политика СДА и у изборној кампањи мисле се додворити једном делу бирачког тела како би се спасили од изборног пораза – нагласио је Омеровић.

Омеровић је додао да је најстрашније што СДА новац који добијају од државе, односно грађана, уместо за унапређење образовања, информисања, културе, што јесу надлежности БНВ, троше за екскурзију 50 чланова СДА како би одали пошту Адему Јашарију.

– Испада да се активност БНВ свела на величање и одавање поште албанским сарадницима фашиста из Другог светског рата и терориста ОВК – рекао је Омеровић

– Какве везе Бошњаци имају са Аћифом Бљутом, Адемом Јашаријем и Шабаном Полужом. На изборима у општинама „Санџака“ неће гласати Албанци са Косова – истакао је Омеровић.

 

ФБР ПРИМЕТИО: Мехо Омеровић још није научио да се крај који помиње не зове „Санџак“ већ РАШКА ОБЛАСТ!

Убица Срба и један од оснивача и "легенда УЋК": Адем Јашари

Убица Срба и један од оснивача и „легенда УЋК“: Адем Јашари

—————-

10. 3. 2016. ВЕСТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. Уколико шта помаже, БНВ треба да су у вези са покретом срба исламске вјероисповјести. Не прејудицирам да морају мјењати свој национални назив, али мислим да са овим србским исламским покретом има мекшу конотацију и поштивања државе Србије. Бошњаци у БиХ добрим дијелом претендују политику СДА а то се рефлектује и на БНВ у Рашкој. СДА у БиХ је под снажним утицајем бившег поглавника исламске заједнице Церића који је отворени вехабиста. Садашње исламско вођство у БиХ враћа муслимане у традиционалне исламске оквире што је охрабрујуће.

    Свиђа ми се

  2. Srednjovekovna drzava Srba se zvala Raska sa glavnim gradom Stari Ras i postojala je od 7 do 14. veka (bila i kraljevina) a taj turski naziv „sandzak“ (barjak) postojao je ukupno oko 80 godina i to su cinjenice. Mediji mnogo vole da potenciraju taj separatisticki, turski naziv za Rasku oblast i to je strasno da su toliko nepismeni i da ne znaj kako se zove najstariji i za Srbe najznacajniji deo Srbije! A da potenciraju raskol medju Srbima razlicitih veroispovesti to je tako vec tridesetak godina…

    Свиђа ми се

  3. Dakle , nepopravivi ste.Zašto ne poradite malo na uspostavljanju jedinsta muslimana i hrišćana u Srbiju.Zašto po svaku cenu i u svakoj prilici kopate sve dublje i dublje rovove izmedju pripadnika jednog naroda u dve veroispovesti.Pa Raška oblast se duže zvala sandžak nego Ras. A ja pozdrvljam komentar gdina Mehe Omerovica, naravno bez onoga sto ste Vi primetili

    Свиђа ми се