Вакцине и вакцинација

Др Љубомир Т. Грујић: СЕРУМ, А НЕ НАСИЛНА ВАКЦИНАЦИЈА!


Ljubomir-Grujic-Izbori8-s

Др Љубомир Т. Грујић

Идох данас око подне Кнез Михајловом улицом у Београду од улице Краља Петра према споменику Кнезу Михајлу.  Улица пуна расположене младежи и задовољних старијих.  Весела деца трчкарају око њих. Утисак је: безбрижан, веома задовољан народ…

Прилазим тргу пуном људи који слушају говорницу испод споменика мирнодопском ослободиоцу шест највећих градова Србије. Слушам говорницу с две факултетске дипломе и два доктората. Излаже неодбрањиве доказе против насилног вакцинисања деце.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Шта ли душа Кнеза Михајла мисли кад слуша да, против Богом и природом датог неповредивог родитељског права и родитељске обавезе да родитељи одгајају своју децу, власт насилно намеће обавезно вакцинисање деце с високим новчаним казнама и одузимањем деце од родитеља који користе то своје право да одбију наметнуто вакцинисање!

Окупљени људи су разних доба, образовања, материјалног стања, у свему разнолики, осим у јединствености око одбране тог неприкосновеног родитељског права од званичних отимача деце који себе зову: ВЛАСТ. Верујем да ће излагања свих говорника били доступна јавности. (Види текст: Одржан протест СТОП ПРИСИЛНОЈ ВАКЦИНАЦИЈИ: „Моје дете није власништво државе!“)  Зато ћу само да кажем да их све у потпуности подржавам.

Сви су они говорили о вакцини, о насилном вакцинисању деце. Слушајући их, схватих да целом скупу измиче друга, исто тако важна тема.

Та битна тема је СЕРУМ и ДАВАЊЕ СЕРУМА. Хтедох о томе да говорим окупљеном народу. Касно се јавих организатору скупа. Не добих реч, па је сад узимам овако.

Треба да се убризга СЕРУМ!  

Питате: Коме, ко је болесник? Против чега? Чиме/како? На који начин? Кад? Где и Ко је давалц серума?

Одговори следе:

БОЛЕСНИК. ДИЈАГНОЗА

Власт, властодршци: политичке странке/партије/покрети/личности који/које су биле на власти или у власти понекад  у току последњих неколико деценија.  Самовоља, отпадништво и превара.

СЕРУМ ВЛАСТОДРШЦИМА ПРОТИВ ЊИХОВОГ/ЊИХОВЕ:

 • уништавања демократије, србске државе, људских права и слобода,
 • прихватања лажних оптужби против Срба и Србије,
 • понижавања Срба и Србије,
 • ниподаштавња, омаловажавања народне воље и суверености народа,
 • укидања независности судства,
 • партијског и личног директног вршења власти и њеног потчињавња себи,
 • стављања партијских и политичких аката изнад Устава,
 • растурања целовитости државе Републике Србије,
 • непрекидног појачавања окупације,
 • увођења стране војске у слободарску Србију,
 • прилагођавања образовног процеса, наставних програма и садржаја потребама странаца,
 • самовољне распродаје свих природних добара, извора, и општих државних и тзв. друштвених организација,
 • уништавања домаће пољопривреде, индустрије и војне одбранбене спремности,
 • самовољног уништавања катастарске документације, правног, здравственог, пензијског, електроенергетског, информацијског, саобраћајног, просветног, и домаћег банкарског, система и тражишта,
 • самовољног вазалског потписивања војних споразума посебно с онима који су се делима показали да су сада наши непријатељи,
 • програмирања и популарисања хомосексуализма, педофилије, стерилизовања деце, обогаљивања деце, уништавања породице, и демографског слабљења Србског народа,
 • уништавања људског и националног достојанства,
 • уништавања човековог психичког мира, права на слободан живот и на слободу кретања,
 • отимања србских духовних вредности и подвлачења их под екуменизам и папство,
 • ……….. даље допуните сами…… 

ШПРИЦ ЗА ДАВАЊЕ СЕРУМА

Као шприц за давање серума користи се хемијска оловка чији траг не може да се избрише.

серум

НАЧИН ДАВАЊА СЕРУМА

Тајно и слободно се заокружује изборна листа само оне политичке странке/партије/покрета која/који није био на власти или у власти, или листа грађана који нису били на власти или у власти, претходних деценија.

ВРЕМЕ ДАВАЊА СЕРУМА

Недеља, 24. април, 2016. године од 8 часова до 20 часова.

МЕСТО ДАВАЊА СЕРУМА

Бирачка места широм Републике Србије и ван ње у њеној организацији.

ДАВАЛАЦ СЕРУМА

Сваки слободан пунолетни држављанин Републике Србије коме нису одузета грађанска права.

ЕФИКАСНОСТ СЕРУМА

Серум делује у року од 24, најдуже 48, часова под условом да је давање серума изведено како је напред наведено и да потом његово дејство није махинацијом ублажено или отклоњено.

 

Београд, 12. март, 2016. године

Др Љубомир Т. ГРУЈИЋ,
редовни професор у пензији
Џона Кенедија 31/15
11070 Београд
http://www.ssssseternal.org

1 reply »

 1. Podržavam predlog o ubrizgavanju seruma onima koji usvojiše zakon a i onima koji ga striktno podržavaju a u vezi nasilnog vakcinisanja dece one koju njihovi roditelji to ne žele a kojima su zapretili oduzimanje rođene dece. U ovoj državi se samo fašisoidni zakoni striktno poštuju a koji su upereni protiv demokratskog načina življenja, dok sa druge strane se ne poštuju nikakvi zakoni po kojima narod ima bilo kakva prava na zaštitu od svoje države. Zato evo uskoro narode imaš priliku da ispraviš svoju grešku iz prošlih izbora pa ovaj put odaberi one koji teže oslobađanju od ropstva zapadnih fašista koji nam ne daju ni da dišemo više kao slobodan narod a da i ne govorim o drugim ljudskim pravima kojih ni u tragovima odavno nemamo…

  Свиђа ми се