Аудио

Контраспин – Како је обележен 17. март, о фамозној посети „принца од Велса“, о „мудром“ одговору Патријарха…


Контраспин 17.03.2016.

Аутор и водитељ: Миодраг Зарковић
Снага Народа 2.0
 19.03.2016.

6 replies »

 1. Најтеже је родити се бити и остати до краја Светосавски Србин,али и најчаснији ако до краја издржи и пред Богом је то невиђени и највећи дар. Искушења су велика али браћо вреди,не дајте Светосавље ни по коју цену,бићете награђени вечним животом.

  Свиђа ми се

 2. Још бисмо додали да је јако битно да Срби треба да се клоне тих међунационалних етнофилетистичких / ЈЕРЕС/ , идеолошко религиозних белосветских игара са нама.
  Срби треба да се држе своје отачке православне и светосавске ВЕРЕ. а не идеологија и идола по идеологијама који никако нису и не могу бити у вери а тако ни с Богом.
  Било који човек чим није у вери и с Богом онда је са оним другим господарем јер тамо мора бити и ма колико био интилигентан , учен , на речима „исповедао“ обично србство као нову Србску веру , религију све једно , а без ДЕЛА,такви су од Бога отпали свесно или не Га издали а чим су Бога онда ће сутра и нас , свој народ , а чим их на власт сам народ наравно незнабожачки јер обезбожен , доведе.
  Није главна подела међу људима по нацијама или по идеологијама као што већина људи света преварена то тако мисли па губе снагу, здравље,новац, углед, пријатеље, породицу ,имовину па по редоследу душе па животе тражећи неку правду , Истину или Добро тамо где их нема.Чим се Срби упецају и уђу у мрежу то је са нама принцип како би изгубили државу као заштиту једног народа и гаранцију опстанка народа,сва остала народно-државна богатства и вредности , после народне и државне , личну имовину, а сво то време ради се и на узимању душа за што већи степен пакла јер се људи по самој грешној природи а обезбожени и по неверама , увлаче и терају на зло услед кризе им наметнуте те све веће грехе сами чине од малих све до оних душепогубних а ако им преузмеш цркву нема где ни да се покају и спаса им души нема. Тако је „намирен“ онај други господар и наставља као надмоћнији од свих људи јер је створен као дух, сарадњу са сарадницима до краја.
  Док обезбожени народ не верује да он уопште постоји.И то је његов нај већи успех и над неверницима незнабошцима чини само нове успехе док су ови безБога немоћни да му се одупру.
  Зато су Срби , уопште људи без вере и Бога Творца НЕМОЋНИ да се том злом духу , његовим диги талним анђелима и свим њиховим сарадницима / они горе знају да су а ови испод и доле немају појма чији су сарадници /
  успешно одупру него све више страдају и нестају,изгубљене државе , имовине , драгих и блиских , и на крају и душа и својих „бачених залуд“ и уништених живота.

  Свиђа ми се

 3. РЕПУБЛИКА СРПСКА КРАЈИНА
  ВЛАДА И СКУПШТИНА У ПРОГОНСТВУ
  11000 Београд, Змај Јовина 15 – Тел. 34-27-044, vladaukninu@gmail.com
  Тел. 063/495-051;
  Бр. 1856/16 – 21. III 7524 (2016)

  АУСТРИЈА – СРБЕ У МАЂАРЕ, НЕ У НЕМЦЕ

  Влада Републике Српске Крајине у прогонству сматра да је обавеза научних установа у свакој држави, да се позабаве вишестолетном колонијалном стратегијом западноевропских држава против православних Срба. Оне су планирале – Србе биолошки истребљивати и присиљавати да прихвате католичку вероисповест и припадност другим тзв. несрпским народима: Хрватима, Македонцима, Албанцима, Босанцима, Црногорцима, Румунима, Мађарима… Део ове стратегије је, на најзлочиначкији начин, примењен против Срба преко хрватске државе, те је Хрватска у Другом светском рату, поред Јевреја и Рома, биолошки истребљивала православне Србе, а од 1990. до 1995. је окупирала Републику Српску Крајину (Зону под заштитом УН), те из ње и из Хрватске прогнала око 800.000 православних Срба, запленивши им покретну и непокретну имовину.
  Све више истраживача се бави овом колонијалном злочиначком делатношћу западноевропских држава против православних Срба, па овај пут упућујемо на књигу Слободана Јарчевића: „БИВШИ СРБИ МАЂАРИ“. Претварање Срба у Мађаре, уз обавезно католичење, обавила је Аустрија у 18. и 19. столећу. Подаци у књизи су, углавном, из докумената архива у Будимпешти. Запрепашћује чињеница, да је почетком 18. столећа у данашњој Мађарској било само 10% оних који су се представљали за Мађаре (немађари су то чинили због положаја у државним установама и војсци), а њих половина није знала ниједну мађарску реч. И једва се може поверовати, да је мађарски језик постао службени у државној администрацији тек у 19. столећу! Огромна већина становништва данашње Мађарске је у 18. столећу била српске народности и та већина је, државном присилом, покатоличена и проглашена Мађарима, а сва су српска деца морала бити уписана у мађарске школе и морала су променити српска имена у мађарска.
  Оно што је изузетан изазов, потпуно непознат и неспомињан у друштвеним наукама, јесте питање – зашто германска Аустрија није те Србе претворила у Немце (Германе), јер је то могла, као што их је претворила у Мађаре?!
  Одговор је тако једноставан, а, нажалост, ученим људима није падао на памет.
  Почетком 16. столећа у Немачкој (Аустрија је била део те Немачке) масовно је народ устао против поглавара Римокатоличке цркве у Риму – папе. Нису га признавали за поглавара и своју вероисповест су прогласили – протестантском. Тај покрет је пригушен предајом Мађарске Турцима 1526. године, али је он тињао и полако се ширио и у 18. столећу – после изгона Турака из Мађарске. Ватикан је схватио, да би претварањем Срба у Немце, у 18. и 19. столећу, део тих понемчених Срба могао да буде придобијен за протестантску вероисповест, а Ватикану би то био смртни ударац – да се у Панонији рашири вероисповест која не прихвата папу за поглавара. Зато је Ватикан, својим утицајем, придобио цара и власт у Аустрији, да се Срби мађаризују. Новомађаризовани Срби нису могли прихватати немачку протестантску вероисповест, јер је дошло до нетрпељивости између Немаца и Мађара – Мађари су тражили своју државу, а Немци су хтели ту Мађарску задржати у оквиру Аустрије (Хабсбуршког Царства). Тако је судбина Срба запечећена – биће претворени у Мађаре!
  Све ово се назире у споменутој књизи Слободана Јарчевића, те је препоручујемо. Може се набавити код Издавача „Мирослав“, Нови Београд, Гоце Делчева 15 (књижара отворена радним даном од 16,00 до 18,00 часова), тел. 011/297-0875, mirmi011@gmail.com.

  С поштовањем,

  Милорад Буха, премијер
  Проф. Рајко Лежаић, дипл. инж, председник Скупштине

  Свиђа ми се

  • „Влада Републике Српске Крајине у прогонству сматра да је обавеза научних установа у свакој држави, да се позабаве вишестолетном колонијалном стратегијом западноевропских држава против православних Срба. Оне су планирале – Србе биолошки истребљивати и присиљавати да прихвате католичку вероисповест и припадност другим тзв. несрпским народима: Хрватима, Македонцима, Албанцима, Босанцима, Црногорцима, Румунима, Мађарима… Део ове стратегије је, на најзлочиначкији начин, примењен против Срба преко хрватске државе, те је Хрватска у Другом светском рату, поред Јевреја и Рома, биолошки истребљивала православне Србе, а од 1990. до 1995. је окупирала Републику Српску Крајину (Зону под заштитом УН), те из ње и из Хрватске прогнала око 800.000 православних Срба, запленивши им покретну и непокретну имовину.“

   Одговор би гласио отприлике овако :

   Хришћанство тј Православње је то одавно решило и одговор се налази у вери. Сво остало филозофирање и политичарење је губљење времена , имовине душа и живота.

   Научне установе нису хришћанске тј, Православне већ су атеистичке и незнабожачке,ПАГАНСКЕ и као такве нису могле ништа нити ће нешто икада моћи да се позабаве „том колонијалном страгегијом“која је уствари више од тога али је то сакривено да се глупе Гоје не досете. Таквим установама оваква обавеза није могућа већ напротив.

   А та „стратегија“је против православних ДУША,оних који одавно нису православни а у вечитом рату за душе и јесте стратегија пирамидалних савезника сатане и није ствар „покатоличавања“ или „припадања другим народима „и осталим бајкама којима Богоборци,незнабошци,преко „учениних“ и осталим „ученима“,обезбоженом народу и атеистима „мажу очи“и приче причају у оквиру незнабожтва и филетизма или неких агресивних вероисповести .

   У томе је ствар да ови, не спасу душе, него да их ИЗГУБЕ. СУШТИНА је да православни људи ДУШЕ ИЗГУБЕ и НЕМАЈУ СПАСЕЊЕ ДУШЕ како би и оне биле спремне за пакао после смрти ТЕЛА као душе ових који су се против нас уротили.Али је то прикривено.И због православних који тек треба да изгубе душе и због осталих који су их већ погубили да их не би покајањем спасили

   .И о томе се овде ради у цитираном пасусу. Ту се види и ПРАВА РАЗЛИКА и главна и основна подела међу људима коју Гојеми / обезбожена стока/ није у стању да види иако им је за ту поделу од Бога Творца ЈАСНО РЕЧЕНО .

   Савезницима,његовим са врха, сва имовина Гоја / стоке/ на зељи а њему господару, ДУШЕ, за узврат у борби за душе коју упоредо воде и над глупим обезбоженим Гојама / по целом свету / спроводе у јереси етнофилетизма и неким религијским и „верским истинама“ и по идеологијама које спроводе свим уједињеним нацијама.

   Другачије,без поштовања тог договора, нема помоћи од зла духа и његових дигиталних анђела / демона/ који су далеко моћнији и напреднији од Људи који их призивају и са њима сарађују и добијају велика знања како да победе и преваре Гојеме,како да им преузму сва материјална богатства света али за узврат ови морају да им обезбеде ШТО ВИШЕ душа Гоема за пакао које ће повести са њима као што је то било пре Доласка Христа Бога на земљу а када су до тадасве душе ишле у ад њему, „великом брату“ и дигиталним анђелима на вечно мучење душа.
   Хвала Господу што нама људима спасење даде и што се на нас смиловао.

   То је проста и једноставна Истина у вери која је само једна и која је ЛАКО доступна свим људима света који не морају да су „учени“ или под људима који „знају“ а који су мимо вере обавезно, него како је то Сам Творац света и свих људи и замислио да сваки прост човек Његову веру може лако да разуме и може да има спасење.

   Али ђаво, змија стара компликује , лаже , збуњује , тражи од људи да поштују његове „учене“ ,“зналце“ , да буду учени да се у религије не мешају ако нису учени да треба да иду за својим ученим вођама који знају и сво знање имају а не као они Гоје обичне па сад учени треба да их „покрштавају “ и у друге нације стављају и пребацују на силу како би их „спасили“ и помогли им у животу- то се преноси са врха од нај ученијих до дна до нај задртијих у мржњи према Србима и Божијој вери својствене оном другом господару којем су Срба ДУШЕ нај милије да се пред Богом хвали и поноси.

   Један је Бог Творац али су два Господара у борби за душе а преко самих људи који треба да се определе својом вољом и изаберу ком ће Господару душе своје приволети и за вечност дати.

   Свиђа ми се

  • neme to veze jarcevic ako nas srpski pop oce papu onda oce srpski narod papu a ako oce srbi islam onda onda oce budu muhamedanci i lako se dogovore sa papski rim a ima puno dzamije pa ima gde da se mole za papu i rim i za muhameda.jugoslav je taman teo ko srbin u srbija da se krsti a onda veliki srbi kazu vidim ne mora sad je sve isto i svi zajedno mole ovde u srbija svi ekomunisti i ond osta jugoslav srbin u svoju veru. koju srbi cene da ispovedam nemora u srbija da krstimo bolje nebitipravoslavni oni potope pravoslavne crkve iz jako starog veka e to u pravu veroispovest nema tako ljudi veruju u boga nas bog ima ko cuva nasi hramovi i mi moramo slusa nas religijski vrh il tesko nama da rusi nase svete dzamija ode glava a mi mora da slusa sta oni naredi i cuti ili tesko tebi mora da se slusa sta god kaze bog oni nama prenesu a sad bude sve to isto svi smo srbi jedan poreklo i sve verjucei ispovesti svima isti jedan bog svi imamo jedan bog u koji verujemo. svi ljudi isti nema razliku sve bog voli ako verujes pozdravljam u potpis Jugosolav

   Свиђа ми се

 4. sta sad ocedu ovaj jugoslovenski narod nista mu njemu nije po volju stalno nesto su nezadovolni? Pisemo srPski govorimo srPski ,to se ucilo jos u osnovnu skolu a svaki je iz naroda zavrsio osnovnu skolu i on je skolovan svi smo skolovani.Da nije bilo jugoslavije ostali bi neskolovani i nepismeni a tu izvoljevaju u snagi naroda?Tito nam je dao skolu
  Nemo da se menjate ostanite skolovani za koga bi navijali da nam Tudjman i Tito i ostali generali JNA nisu ostavili Partizan i Crvenu Zvezdu za koju navijadu pola jugoslovena navija za Partizan a pola za nasu Titovku koju sa ponosom nosimo na celu po celu jugoslavuju nije samo republiku vec autonomnu pokrajinu jugoslaviju vojvodina i kosova tu je sad zuti simboli.
  isto takode svi navijamo za srpsku radikalnu stranku iz nasu Jugoslaviju i sade imamo dva dela iz nasu stranke glasaci glasaju uvek za nase srPske radikale Nikolu Pasica i ima ta samo jedna stranka u srbiju nasi radikali su u vlast i opozicija.A Seselj je pobedio Hag i sud i treba da svi podrziavami i dalje radikalne stranke vlasti il opozicija.On je naj pametniji srbin i pobedijo je svetski sud tamo na zapad i niko mu nista nemoze i sade glasaci red je da podrzimo Sesela za precednika umesto njegovih ucenika godinama radikala saradnika ucenika sto su sve naucili od precednika da napravimo novi Jugoslavija gde svaki srbin i islamista i katolikanac i ekomunista ima mesto i svaki da lepo zivi komsija jedni pored drugog da se ceni islam isto kao i papa i da se zivi bracki u jednu drzavu gde smo svi srbi i svi muslimani i rvati to prihvate da su nastali od srba i jasno kazu da bi da zive pored ostalog srbina na srpsku teritoriju i drzavu.Da stvorimo nove srpske popove i crkvu nasu zajednicku veru necemo da sluzimo za zapad nego volimo majka rusiju. Tako je lako biti srbin kad kazemo da volimo nasu bratsku rusiju.Tad ce i rusi postovati da hocemo da smo srbi u nasu drzavu srbiju. sad je moderno ekomunizam i nova srpska drzava sa kosijama Zivela Sbija i srpska radikali hocemo Seselja sad malo za precednika ima i parola sto smo osmislili Svi dvaes cetvrtog u april na izbore dosta nam je prevare?
  Ziveli srpski radikali nasa ideologija celog jednog naroda je besmrtna ziveo srpski radikalni narod ostali stranke su male i slabe nemu nikakvu sansu.Gajim simpatiju moj glas je za bilo kojeg radikala il u vlast simpatiso sam vucica i tomu a u srce nosio precednika sto je sad opozicija a oni u vlast sad malo obrnuto treba u cela nasa srbija radikalna svima pozdravljam
  u potpis jugoslav

  Свиђа ми се