АКТУЕЛНО

Вучић није добродошао у Косовску Митровицу, каже народ (ВИДЕО)


Стравични судбина СНС плаката, дроњци на све стране.

Стравични судбина СНС плаката, дроњци на све стране.

Политички је корисно правити се глуп, понашати се неуко а делати као луд. Народ ипак не мисли тако.

Они који желе да Србије нема више на овом простору, а и сами из Србије долазе, потиснули су сваку моралну препреку која их је спречавала да чине нешто што нико пре њих никада није. Да издају Косово и Метохију.

Судови и друге виталне институције за функционисање српског народа на КиМ, нису „утекле“. Угашене су а сепаратисти расписују „конкурсе“ за пријем Срба у њихове институције. Као што Срби не могу функционисати у оквиру државе Србије без њених институција, тако ни Шиптари не могу функционисати у оквиру својих квази – институција ако Срба нема у њима. Без Срба оне би биле то што јесу – лажне, нефункционалне, смешне, мада пре свега увредљиве јер много је зла Србима нането да би оне уопште могле да постоје.

Српска власт је успела да многе српске погаси а да народ натера да прихвати туђе, оне које су фокусиране на његов прогон. Последњи драстични покушај је свакако „интегрисање“ Универзитета у Косовској Митровици. Он је, за сада, „утекао“. Но, и поред „црвених руку“ и доказа у документима црно на бело, Марко Ђурић се вади, говори да није хтео оно што је већ урадио, већ да је хтео оно што је та власт раније угасила. Народ чује али не прихвата овакву шизофрену представу стварности.То је и сам доказао такође црно на бело, „потписујући“ својеврсни документ о томе шта мисли о доласку Александра Вучића и његовој политици уопште. Марко Ђурић каже да ће Вучићев долазак свима причинити част а народ каже другачије. Воља народа се данас у Косовској Митровици може видети, буквално, на сваком кораку. У једном дану зидови, бандере, стабла… били су прекривени плакатима Александра Вучића,  односно СНС пропагандним материјалом. За свега два дана ретко је који од њих остао читав. Систематски су цепани, драни са зидова, кидани у пролазу…

Није се могло пластичније приказати на какав ће дочек наићи Вучић у овом граду. Без обзира на аутобусе пуне својих „симпатизера“ (уцењених, притиснутих, заплашених и поткупљених људи) које ће сигурно довести као што чини у сваком граду.

Прочитајте више: Вучић није добродошао у Косовску Митровицу, каже народ (ВИДЕО) – КМ Новине
КМ Новине – гласило српског народа са КиМ
Follow us: @KmNovine on Twitter
—————
31. 3. 2016. КМ Новине, за ФБР приредила Биљана Диковић

1 reply »

  1. Сваки Србин који се огреши о Свету земљу Космет,неће добро у животу проћи,ни они који је не бране и ћутањем одобравају а некмоли они који директно је издају и чине да она не буде више Србска.

    Свиђа ми се