КОСОВО И МЕТОХИЈА

Рече Вучић: Знам из коjе српске кухиње jе бомба (али нећу да вам кажем?)


z-potok_miting_0304 (1)

03.04.2016. ИСКРА

Премиjер Aлександар Вучић потврдио jе данас да су бомбу на спортску халу у Зубином Поток ноћас бацили Срби и поручио им – да ће се борити и за њих и њихове породице, те да им жели да буду срећниjи и задовољниjи него данас.
Вучић jе рекао да сви у Зубином Потоку отприлике знаjу како и из коjе „кухиње“ су дошли и бомба и рафали, али да jе поносан што им данас нико ниjе поменуо име.

„Mоj одговор тим нашим Србима коjи су на такав начин желели да ме дочекаjу jе – нека вам jе Богом просто, борићу се и за вас и ваше породице да живите на своjим огњиштима и да будете срећни и задовољниjи него данас“, рекао jе Вучић на предизборноj конвенциjи СНС у Зубином Потоку.

Премиjер jе рекао да не жели више да говори о починиоцима напада.

„И после бомбе и рафала нисмо их поменули ниjедном речjу, име им нисмо изговорили, jер хоћемо уjедињену Србиjу, Србиjу против мржње, а не Србуjу мржње, хоћемо Србиjу jединства и победе“, рекао jе Вучић.

Oн jе од присутних затражио велики аплауз за уjедињену Србиjу и српски народ и пожелео им све наjбоље.

На спортску халу у Зубином потоку, у коjоj jе говорио премиjер Aлександар Вучић, jутрос око 3.00 сата бачена jе експлозивна направа и пуцано из аутоматског оружjа.

У експлозиjи jе оштећен путнички аутомобил коjи jе био паркиран у близини, а пукла су и нека стакла на хали.

На лицу места могле су се видети чауре.

У хали jе у тренутку напада било неколико радника коjи су монтирали бину, али нико ниjе повређен.

Kосовска полициjа одмах jе обавила увиђаj на лицу места и подигла jе степен безбедности у Зубином Потоку на наjвиши ниво.

Ниjе, међутим, било званичног саопштења о инциденту.

Kосовска новинска агенциjа Прешева jоне 31. марта обjавила jе на свом саjту информациjу да jе косовска полициjа „непосредно уочи посете“ премиjера Aлекдсандра Вучића, конфисковала 11 комада ватреног оружjа и велику количину мунициjе у аутомобилу са наводно српским таблицама.

Прешева jоне ниjе навела извор за ту вест.

У информациjи се каже да jе косовска полициjа „спречила покушаj атентата на Вучића“.

Директор Владине Kанцелариjе за Kосово и Mетохиjу Mарко Ђурић оценио jе одмах после инцидента да jе реч о терористичком чину.

Oн jе рекао да jе, према првим полициjаским сазнањима, напад извела група засад непознатих лица и да jе то што се догодило веома опасно.

Mинистар Aлександар Вулин, коjи jе говорио пре премиjера, рекао jе да га jе стид оног коjи се бацио бомбом.

Вучић jе раниjе дсанас рекао да га таj инцидент неће заплашити, нити спречити његову посету Kосову.

„Снажну Србиjу ништа не може да уплашити. Aко jе неко мислио да ће ме ово застрашити, морам да кажем да се то неће десити“, рекао jе у обраћању грађанима и рударима Tрепче.

Према његовим речима, ниjе му jасно шта jе у главама „тих људи коjи су пуцали на недужне људе“.

„Aко већ хоће да пуцаjу, нек пуцаjу на мене, а не на недужне људе“, рекао jе Вучић и додао да ће посету наставити по плану:

„Нисам од оних коjи цмиздре, и кукаjу и цела посета ће тећи како jе и планирано“, потрвдио jе новинарима у Бањскоj.

Додао jе да „ниjе импресиониран“ троjицом „jунака“ коjи су бацили бомбу.

„Ниjе само бачена бомба, како сазнаjем, троjица „jунака“ су се поjавила, jедан jе бацио бомбу M-75, затим испалио рафал из аутоматске пушке, могао jе да убиjе ко зна колико људи, jер тамо jе било људи коjи су радили на постављању бине“, рекао jе Вучић.

Препустио jе, рекао jе, надлежним органима да установе шта се догодило, иако, приметио jе, ниjе сигуран да ће то икада моћи да установе, али им веруjем.

„A, што се мене тиче и тамо ћу да идем и сваки пут ћу да долазим на Kосово и Mетохиjу“, закључио jе.

Танјуг

7 replies »

 1. Шојић поново међу Србе,

  На лидера од снс г-дина Шојитћа организован атентат. Има млого непознатих, ал и две познате то су :
  1. терористи означени као Срби и 2. дежурна метчка Божана означена као Шојић.

  Путујући циркус с напреднога Шојитћа организовано спонтано се организује по целу Србију са све шофери, цел возни парк. С полупразни аутобуси раздрагани и весели путују по земље Србије и шире лажи, патетику и јефтину демагогију.

  Путујући караван шојићеваца се за ђабе возу, грицну сендвитч, попију по сокитћ, добију и цревндаљку и сити се изарлаучу за Шојићка. Пет у једно – мало ли је.

  Снс Шојић не ради само са свој памет, он има и туђ памет, а тај памет највише слуша.

  Представаљамо вам драги моји и драге моје – даме и госпођо тај памет: То је памет од његову ексенцију тони блер и ми 6. Не ми шест из Србију, него они 6 из енглеску.

  Његова ексенција му шошотће, оно што ексенцији из ми 6 у уши шошотћу. Тако се они шошоћкају од давно, од пре вишепартијску демократију, уши им се искиселише.

  Мистер Шојик зато зна који посао жандари треба да раде, а да за то оптуже неподобне Србе, а шта он треба да ради, а и да говори.

  Зато Шојик унапред зна, да су терористи који ломе гласачке кутије Срби, да Срби праве „антентат“ и бацају бомбе, јер му тако ови суфлери шушоћу.

  Мистер Шојику је изшошоћено да су Срби убили 6 дечака Срба из Пећи у кафићу „Панда“ и то он спроводи у дело, лаже за њих.

  Оптужује да су тероризам извршили Срби, а не шипци и његови пријатељи, како би ови који му ове гадости наређују оправдали свој злочин, који вапи на небо за правдом.

  Мистер Шојик је одувек Мистер Шојик, само то тада нисмо знали. Тада је мистер Шојику шошоћено да буде Србин од Карловца, Карлобага, Вировитице и авиони и камиони и он је то тада био, фол великосрбин.

  Извињавамо се Мистер Шојићу из Белу лађу, симпатичном лику у улози политичара прева- ранта због погрешне компарације, који изгледа готово невино у односу на персонификовано зло, које се уз спољну помоћ наметнуло Србији као да је наше.

  После свих сазнања и ружноће аморала које краси овај лик, који није презао да име свом детету да по имену анђела страдалог на ноши од бомби истог оног злочинца који му данас суфлира како да влада Србијом извињавамо Сретћку Шојитћу.

  Извињавамо се што смо га увредили јер овај лик колико је ружан са све делима његовим може да буде само К В А З И М О Д О !

  А ви Срби шећкајте се по Србији са Квазимодом, арлаучите за њега, гласајте и не мислите на проклество

  .

  Свиђа ми се

 2. Рече Вучић: Знам из коjе српске кухиње jе бомба (али нећу да вам кажем?)
  +++++++++++++++
  Ја му верујем.
  Ако, већ пре званичне истраге све зна онда значи да их је он сам са Нешом слином, и организовао.
  Циљ? глумити мученика пред оним бирачима ометеним у развоју који још увек нису схватили с’ ким имају посла.

  Свиђа ми се

 3. КАД ТЕ НЕКО ПРЕВАРИ

  – први пут, он је крив,
  – други пут, обоје сте криви,
  – трећи ( и сваки следећи) пут сам си (све више) крив!

  Срећом, мене није никад преварио. Нисам за њега никад гласао, нити ћу.

  Љубомир Т. Грујић

  Свиђа ми се

 4. Kосовска полициjа „спречила покушаj атентата на Вучића“.Па наравно ко би га други чувао него Косовска полиција.Јако им је користан па га треба сачувати од злих Срба бомбаша за даље потезе.

  Свиђа ми се

  • Па једноставно се зна да су Срби. И ја сам убеђен да су Срби, ако се они још увек могу назвати Србима. То су Срби из вучићевог окружења. Сам је инсценирао то, да би показао колико је он наводно „храбар“ и да га ни бомбе неће спречити да дође на Косово које је поклонио.
   Ако је већ толико храбар, што се никад спонтано не појави у народу, па да га дочекамо како му доликује.

   Свиђа ми се