АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Будибогснама! За нове случајеве ХИВ-инфекција у Србији „Атеисти Србије“ криве – веронауку (!)


др Јована Стојковић, 5.4.2016.

Не знам који ме ђаво терао да читам разне бљувотине по интернету. Не, не мислим на дежурне НАТО смрдибубе и напредњачке бабасере, толики мазохиста нисам. Пажњу ми је овај пут привукао апел забринутих грађана Србије који су подигли глас због 178 нових случајева ХИВ позитивних грађана.

(Не)крштено име им је „Атеисти Србије“ и у свом „реаговању“ инсинуирају да је за новонастале случајеве ХИВ-инфекције крива „ретроградна настава из веронауке“.

– Сунце ти пољубим – помислих, па зар толико заглибисмо у екуменски дијалог? Чим дође дете из школе, водим га код лекара!

Срећом, није било потребе за тим. Грађани атеисти су већ у наредним пасусима објаснили да је 15 година индоктринације веронауком само довело до повећања вршњачког насиља, као и повећања незнања, неинформисаности и табуизације тема које су “у развијеном свету одавно престале да буду разлог за стид“, као и да „док је у свету сексуално образовање саставни део школских програма и наставе, у Србији се чак и такви покушаји, попут пробног увођења овакве наставе у Војводини, дочекују агресивно од стране примитивних, десничарских и клерикалних кругова“.

bezbogaАнимација на страници Атеиста Србије

„У земљи у којој су разни шарлатани, антиваксери и мешетари људском несрећом већ успели да врате неке до скоро заборављене болести, неопходно је да реагујете брзо и ефикасно, док тас несреће и незнања не претегне толико да повратак у макар танку равнотежу не постане немогућ“ – наводи се у саопштењу.

Поставила бих пар питања овој аморфној маси стручњака различитих профила који се разумеју у све помало као Марица из народне пословице:

1. Господо атеисти, с обзиром да је веронаука изборни предмет, ко вам дрма кавез да се њоме уопште бавите? Ово са кавезом не треба да вам буде увредљиво, с обзиром да је ваш предак мајмун.

2. Који криминолог и психолог међу вама је закључио да је за пораст насиља крива веронаука, а не на пример чињеница да просечно дете до поласка у школу 8000 пута види убиство на телевизији и то баш у филмовима из „развијеног света“?

3. Које су се то „скоро заборављене“ болести вратиле? Да ли су мултипла склероза, аутизам, карциноми и алергије, болести? Одакле су нам оне „дошле“?

4. Какво нам је сексуално васпитање потребно, када на каналима са националном фреквенцијом имамо редован пренос из јавних кућа, обора и фарми са професионалним проститукама? Има ли иког у Србији да нешто на ту тему не зна, или да није видео?

5. Какву то реакцију „брзу и ефикасну“ од „надлежних органа“ очекујете против „примитивних, десничарских и клерикалних кругова“? Можда насилну вакцинацију или пенетрацију (у едукативне сврхе)?

– Сиду не може добити неко ко је веран мужу/жени.
– Сиду не може добити неко ко се уздржава од предбрачних односа.
– Сида се највише преноси међу хомосексуалцима, због осетљиве аналне слузокоже која је предвиђена за неке мање романтичне ствари.
– Сида је болест раширена светом путем вакцина које је осмислио „развијени свет“, преношењем SV40 вируса из мајмунских бубрега који јој омогућава да се развије, а који је могуће добити још једино једењем свежег убијеног афричког мајмуна.

sida_1382632241_670x0_1386453834_670x0

Овај апсурдни „апел“ би био смешан, да није жалостан. Количина агресивности и мржње која избија из горе цитираних редова говори ми да ови потомци мајмуна заиста мисле и верују у то што су написали. У следећем циклусу очекујем да траже „брзе и ефикасне“ мере против свакога ко пусти ветар, зато што то доприноси ефекту стаклене баште и повећава емисију угљен-диоксида, а све по формули Била Гејтса E*C*a*m. Које је решење понудио чика Били, можете погледати на снимку на јутјубу.

4 replies »

  • Е наш Србине што Србско име носиш? Благо теби. Теорију еволуције друга Чарлија Дарвина је оповргао сам Ћарли рекавши пред смрт да његова теорија ( истину рекавши не његова , него његовога деде Еразма Дарвина ( парњак и друг са изумитељем вакцине Едварда Џенета Џенера) коју је масни Ћарли само „разрадио“ (по налогу њеног височанства британскога ) Србским језиком да кажемо „НЕ СТОЈИ“ и да није могућа с обзиром на развијену интилигенцију људских бића.Ћарли ни сам није веровао у „своју еволутивну теорију завере“ према човечанству.
   И пред смрт се по речима очевидаца уплашен кајао за оно што је човечанству наметнуо „теорију завере “ са његовим именом ‘,Дарвинова ТЕОРИЈА ( никада не доказана нити се може доказати) ЕВОЛУЦИЈА ( завере).
   Evo šta kažu sami učenjaci …

   .
   A šta su posledice?

   .

   Свиђа ми се

  • Теорија еволуције је само теорија и ствар МАШТЕ а са циљем оробљавања човечанства од стране „супериорних“ народа. НИКАДА ДОКАЗАНА али од света прихваћена. И то је обична ЛАЖ.
   Нобелова награда се не даје хришћанима него само онима који Дарвинову ТЕОРИЈУ завере спроводе и у њу верују као супериорнији.Та награда није награда Христа Мироносца него оних којима је по теорији еволуције рат на памети као вечита БОРБА ЗА ОПСТАНАК која се у еволутивном животу води.
   Карл маркс је нај већи заговорник те теорије еволуције а ево шта о нама Србима каже атеиста и теоретичар еволуције и материјализма
   Творци атеиста о самим атеистима
   Маркс и Енгелс о Србима атеистима том расном смећу које треба уништити његовим идеологијама:

   ___ 🙂

   Свиђа ми се

 1. Кога ће да нападну него Христа Бога и Његове Православне Србе? Попут свога комунисте и атеисте броза, неТко би се запитао?
  Неће ваљда …свога , рано је да знају ко им је „бог“, боље рећи своју „богињу“ Исис Вавилонску ?

  Јер види вамо , и атеизам и агностици и комунизам и социјализам су настали на западу.И то како кажу трагови и списи управо у религијском Ватикану граду – држави у библиотеци тамошњој чувани. И другови су „чланови библиотеке“ и тако припадају религији и нису мимо религије ,смо што исповедају неку своју веронауку,мимо религије не знајући да то не смеју да раде умисливши ко зна шта,живећи у илузијама мимо света?

  Тако да је боље да се упишу одма или сад, на веронауку јер ако то не буду хтели казниће их глобални екуменизам,владари световни и црквени,домаћи и из света и сматрати за нај веће непријатеље које треба у Новом Поретку света са једном владом светском и једном религијом света у којој морају бити СВИ грађани света, УНИШТИТИ.
  Да су у вери као што нису знали би да се већ данас као и јуче у светској демократији сматрају за НЕПОДОБНЕ и СМЕТЊУ владарима света. Зато тако и пролазе а не знају „одакле ветар дува“.
  Иако виде да им глобално није добро и да им је све горе од „глобалног загревања“ које их је оставило и без државе коју су им светски владари пре ове Новопоредачке фазе као Србима атеистима и комунистима у историјски вековно православној Србији , као прву фазу ДОПУСТИЛИ.Да би их као Србе РАСРБИЛИ и од вере РАЗВЕРИЛИ.

  А сада би морали да исповедају оно што они из света кажу. И ако не прихвате као атеисти светску религију екуменизам и светога папу на челу ње биће нај вероватније елиминисани.У тој светској религији за све грађане света нема цилу -милу ни избора , ни хоћу нећу ако нећеш зна се непријатељ си Новог поретка и Новог Доба Водолије а тако и непријатељ светске војске и полиције натоа,нових закона , светске банке ммф и као атеисти могу само да „беру кожу на шиљак“ када ови по законима комисије ПРИ ЕУ ( а који нису исти као у ЕУ што мало ко капира,већ су ПОСБНИ за нас овде) задужене за атеисте и титоисте овде у соц.републици бивше Југославије са оба „сирочета“ зване А.П. ,свом светском СИЛОМ на њих ударе пошто их претходно без имовине оставе.А онда „ко преживи а тешко да ће неко, ћутаће и неће смети да ПИСНЕ о глобалној екуменској веронауци но ће је морати похађати и папи се поклонити и за светог оца признати.
  Зато но но , атеисти,гностици, будисти ( јогисти), шивисти ( јогисти),адвентисти, и остали од света а пре свега Србства отпадници,безаконици , незнабошци и Богоборци , Србофобични и Русофобични.

  Не пита Турчин Србина пре 6 векова џабе: „ком се Богу молиш Каурине“а пред набијање на колац?

  Борба за атеизам подразумева борбу против глобализма и глобалне религије екуменизма али је непријатељ много моћан,СВЕТСКИ.Па срећно у тој борби ,како видимо, борите се за ваша грађанска права и слободе,идеале и револуционаре али они већ долазе по вас као и по многе друге али се ни ви ни ови „други“ као безаконици у законе не разумеју јер разума немају па су и ту у великој предности да рат који воде ,добију?

  Свиђа ми се