АКТУЕЛНО

Зоран Влашковић: Кад Тачија, терористу и убицу инаугуришу за председника!?


На свечаној церемонији испред споменика Скендербегу, данас је инаугурисан такозвани "председник" лажне "државе Косова" Хашим Тачи.

На свечаној церемонији испред споменика Скендербегу, данас је инаугурисан такозвани „председник“ лажне „државе Косова“ Хашим Тачи.

Европа гази, пљује и понижава саму себе на КиМ!

Данас, 8 априла, у Приштини се одржава инаугурисање једног чобана бивола, нешколованог, терористе и убице, терористе званично осумњиченог од представника Савета Европе Дика Мартија за трговину људских српских органа, Хашима Тачија, за председника самопрокламоване државе Косово!? Ни већег пљувања, саму на себе, ни већег гажења и понижења Европе, оне Европе која је тековина људских права, бар тако историчари говоре!

У срцу Европе, на КиМ, та иста Европа, углавном Западна Европа, на велика врата инаугурисањем Тачија за председника квази државе Косово, инаугурише и легализује тероризам на Старом континенту и то на највишем нивоу!?

taci_ljimaj

„дреничка група“ УЋК

И све док та Западна Европа, Брисел, Лондон, Бон, Париз, Беч, Вашингтон…. у једном делу Европе, на Балкану, промовишу терористу и убицу за председника, сваки наредни, а и сви досадашњи терористички акти у Бриселу, Паризу…, били су и биће дело влада Француске, Белгије, Велике Британије, Немачке, Холандије, Аустрије, Америке…

Не могу се у једном делу Европе терористи и убице, на Косову, промовисати за председнике и демократе, док се на својим територијама, Западу, такви терористи називају правим именима.

А Американци су и званично „ОВК“ прогласили терористичком организацијом још 2001. године, када је Џорџ Буш председничким указом и прокламацијом број 452 и Указом број 13219 ставио „ОВК“ на црну листу, због пружања помоћи тероризму и терористима! На тој, црној листи је и десет албанских терориста, којима је забрањен улазак у Америку, а који се на Косову сада баве политиком углавном!?

922686_10151582248242697_332651840_n

Данас, почетком 2016. г. у Сирији и Ираку за такозвану Исламску државу ратује 300 албанских терориста са КиМ, од којих су 42 жене, 51 их је тамо погинуло до сада, 120 их се вратило на КиМ! То званично Приштина признаје?

И у таквој терористичкој творевини, која шаље терористе још и Македонију да убијају и другим земљама, и која по глави становника има највише терориста у Сирији и Ираку, поред толико западних амбасадора у Приштини који ништа „не знају“ о томе, обавља се инаугурација једног терористе за председника? Инаугурацијом терористе Тачија за председника ткзв. државе Косово промовише се само тероризам и ништа друго!? Где? У срцу Европе!?

nato-izvestaj-o-organizovanom-kriminalu-na-kosovu-roots-of-uck

nato-izvestaj-o-organizovanom-kriminalu-na-kosovu-roots-of-uck

Сваком човеку здраве памети и демократи у свету заиста неће бити ништа чудно кад буду бомбе терориста потресале Париз, Лондон, Берлин, Брисел, Њујорк… јер та Западна Европа са Америком, у срцу Европе, на Косову, промовише, легализује и инаугурише терористе и тероризам на највишем нивоу. И то званично!

А терористи су свуда у свету само то и ништа друго. Но, очито, за Западну Европу и Америку није тако! Нажалост, од терориста на Западу и Америци страдају само цивили, не и они који присуствују промоцији терористе у Приштини за наводног председника Косова!

 

Zoran Vlaskovic

***

ФБР ДОДАТАК:

„Na inauguraciji kosovskog predsednika osim potpredsednika Skupštine Kosova Slobodana Petrovića, drugih predstavnika u institucijama nije bilo. Jedan od gostiju bio je i predsednik stranke “Aktivna Srbija” Dušan Janjić.
Od gostiju iz regiona najveću pažnju izazvao je dolazak hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović i premijera Albanije Edija Rame. “  (КИМ радио портал, 8.4.2016.)

KOHA.NET, карикатура "ТАЧИ ПРЕДСЕДНИК"

KOHA.NET, карикатура „ТАЧИ ПРЕДСЕДНИК“ (8.4.2016.)

———————-

8.4.2016. за ФБР аутор Зоран Влашковић, приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. На изборима у Србији 1990, победиле су странке којима су руководили људи Запада. Они су добили огромне паре, тако да су плаћале и сиромашне гласаче, само да гласају за те странке – Демократска странка, Демократска странка Србије и још неке. Кад су добили изборе, један од тих људи Запада је у телевизијској емисији се хвалио, да су му Американци дали у Будимпешти доларе, које су му ставили у поставу капута, да се новац искористе за изборе 1990. године. Тај се толико хвалио, да је показивао рукама, колико му је капут био набрекао кад је напуњен америчким доларима.

    Свиђа ми се

  2. Део Србије је НАТО и окупирао и успоставио тамо квислиншку администрацију на Косову и Метохији. Ова српска област је најважнија за Америку и Западну Европу, јер су Косово и Метохија, што мало ко зна, области најбогатије зеолитом – НА СВЕТУ. О томе се ћути, а ту су ¾ светских резерви зеолита. Све друге земље света поседују само ¼ те драгоцене сировине, од које се производе скоро сви лекови. А зеолит је једно од главних средстава које користе, с храном, космонаути у свемиру. После Србије, највише се зеолита налази у Доминиканској Републици и САД су и тамо успеле да смену председника који није желео да буде послушник. Данас, с Косова и Метохије, свакодневно се шаљу возом и бродом велике количине зеолита за фармацеоутску индустрију Западне Европе и САД. На Косову и Метохију, то је причао један рудар – навташ, да је Тито (хрватске националности, увек био против Срба) забранио експлоатацију нафте на Косову и Метохији, а било је ње више него у Војводини, где се од тада експлоатише.

    Свиђа ми се

  3. Molim da se preko slike ovog trgovca organima nacrta zvezdica, kao simbol nepostojećeg predsednika nepostojeće države. A za sve zločine, skota uzaptiti prvom prilikom..

    Свиђа ми се