АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

На месту економског злочина СНС-а: Бошко Обрадовић испред новоотворене фабрике у Владичином Хану


На месту економског злочина СНС-а: Бошко Обрадовић испред новоотворене фабрике у Владичином Хану. Само што је премијер у оставци отворио фабрику, Бошко Обрадовић је разоткрио још једну превару неоколонијалног система у Србији.

Српски покрет ДВЕРИ, 8.4.2016.

11 replies »

 1. Анђелија сестро , анђели те чували :

  Са ситуацијом у сад смо и више но што би требало упознати као и њиховим „односом “ са Кином. И знамо да је тај „однос“ једна врста сексуалног односа јер како рече Кина као нај већа управо комунистичка држава НЕ издржава Америку како опет погрешно рече „нај већу капиталистичку државу“јер она јесте БАНКРОТ али није држава него корпорација. Тако да њихова Кина , може да издржава искључиво,светску корпорацију а у коју опет спадају и кинески олигарси. олигарсе Корпоратисте , глобалисте и ужу елиту а не сад и њихове грађане или Кину и Кинезе. Председник Корпорације даје и све мање изјаве као председник Америке јер је та Корпорација свет како све уче а он онда председник светске Корпорације.

  Да бисмо све ово замешетељство као обични грађани разумели морали би јако добро,над просечно да се разумемо у то зло звано глобализам или корпоративни глобализам и да гледамо и видимо даље од нација ,држава,идеологија па чак и религија разних а које нам глобалисти ,корпоратисти и њихов посреднички врх и најамници стално као „ПЛАФОН“ пласирају и намећу да само дотле видимо док је глобализам који над целим светом спроводе изнад тога и свим тим онда из сенке и лако управљају и спроводе свој циљ и масама владају и исте усмеравају.Глобалисти све испод себе стављају ПРЕД СВРШЕН ЧИН подредивши све остале испод себе ,себи и тако у старту преваривши их делују и понашају се као да је то нешто нормално и тако све увлаче у под свој глобализам и стављају их са успехом у своју службу да ови то ни не знају и тога нису свесни док се „играју“ међунационалних етнофилетистичких игара глобалних под њима. Глобалисти спроводе социјализам и своје социјалне програме. И социјализам је њихова измишљотина.

  Системи ( коминистички и капиталистички) нису исти у односу на другове и другарице или пролетере , или робове или грађане,како год и тако их све испод себе уче они чији је и капитализам и комунизам и који у обадва друштвена система неприкосновено јавно или тајно владају и не додирљиви су и за капиталисте и за комунисте као и за све народе и пролетере у комунизму или грађане у капитализму који немају појма ни да ови постоје а они који имају сматрају их за успешне капиталисте у врху по богатству. 🙂
  И дају им за право. И ТРЕБА да им дају за право пошто их ови томе у школству и социјалним програмима и на свим осталим својим пољима учећи их тако и формирају да би били њима у служби а не против њих и глоб.циља као и на мас медијима њиховим .И школе су мас медији на неки начин.А комунисти спроводе своје социјалне програме кажеш? Па нису ли онда они прави комунисти са светским,само својим капиталом ? Кина нема империјалистичке циљеве али неко преко ње има.Држава није власник банака,власници су у сенци и не постоје, не живе у Кини имају своје градове-државе?
  Само што их грађани учени грађани света под њима зову другачије ,рецимо елита? 🙂 Нису ли онда грађани света њихови пролетери такође „у сенци“ јер и не знају да су то што јесу , беземљаши ,без имовинаши назови их и робовима комунистичког система које воде политички комесари главних и не видљивих другова комуниста у врху света? 🙂 Који воде светски пролетаријат јединству, „пролетери свих земаља уједините се“? Америка и Енглеска биће земља пролетерска са планским социјалистички уништеном средњом класом уједињеног света а пролетерима стављеним под социјалну светску контролу?

  Значи нисмо ми против комунизма и светског социјализма али су они наша реалност а што је мало ко у стању да догледа и поред свега и ипак ,пролетерима шипак. 🙂

  И подтачком 9 иако тачке видљиве биле нису већ у сенци, по симболима познаћете их? Како се лепо осећају у својим комунистичким бившим или садашњим земљама а и заставе су им исте пентаграми углавном црвени а има и жутих које преузимају уједињене пролетере света глобално? Главни комунисти и класа елитна имају две доктрине, Унутарњу у оквиру себе и спољну за гоеме ( стоку коју уче и формирају) себи за службу и на корист а не да гоје за себе раде јер је то и немогуће ,то могу само људи,те би то морали прво да постану?

  Комунизам је вечан док су му деца ( пролетери верни). Тако и треба да буде? Кина не сме да буде она преко које се свима уводи нови поредак и робство.Тамо су иако је конузам фини хришћани и не поткупљивих милијарду људи.
  Поштени и вредни и радни раде за долар недељно и храну. Прави грађани света.Једу и кућне љубимце а малобројни свесни другови су у власти њима на корист. Сви имају комфорне станове,куће и виле и стандард као нај јаче земље света. Живе слободно и не стрељају их другови за ситницу.Прави поредак где родбина може да присуствује стрељању или вешању ближњих и ужива у слободи и богатству,створеном капиталу.Оно 0.1 посто кинеза се мучи и стално нешто протузаконити згреши и мора да их стрељају годинама јер крше законе који иду против њих и моле се Буди то им је једини плус код комуниста.
  Борци против глобализма све ово углавном знају али је проблем у не схватању комунистичке идеологије
  Kapitalistička zavjera – Dr.Edvard Grifin 1973 ?

  Свиђа ми се

  • @Cudotvorac: ne verujem u teorije zavere, i ne dozvoljavam da mi oni vladari iz senke, ili kako bi vi rekli iluminati truju mozak! Opet ste svasta nadrobili u vasem zbrkanom komentaru. Vi nista ne znate o Americi! Imate samo iluzije. Kod nekih ljudi se tesko mogu razbiti iluzije koje su zacementirane u glavi, pa ne vredi trositi vreme na rasprave. Dzaba dokazivanje cinjenica, vi cete i dalje da guslate istu pricu.

   Свиђа ми се

   • Онда си се опасно примила на Бушову изјаву која је нај боља одбрана америке, који каже да сви напади на њега и Америку треба да се заврше тамо где су почели , на „срамној теорији завере“.
    Тако их браниш јел је то нај боља одбрана за владаре из сенке па си само њима на корист против себе саме и поробљеног човечанства.

    Свиђа ми се

 2. Obradovic je rekao istinu, to je sve tacno, jos samo da dodam, strani investitori ne placaju ni porez Srbiji, iznose profit van drzave u strane banke. Stranci su dosli u Srbiju samo sa jednim ciljem: da prave profit za sebe. To je kapitalizam. To je takav sistem. Tako se radi u svim drzavama u Svetu. Kinezi na primer, mnogo kupuju firme i preduzeca u Americi, i profit iznose u Kinu. Mada je ova izjava napravljena za promociju njegove stranke i skupljanje glasova, jer dok god je zemlja porobljena, dok god je Amerika vlasnik nase zemlje i naseg naroda, NI JEDNA Partija NE moze nista da promeni! Apsolutno nista! I ako se desi kojim slucajem da Dveri udju u Skupstinu, bice preglasani od vecine delegata koji rade za okupatora: U.S. i EUrupu i NATO. U toj izdajnickoj skupstini nema ni jednog Srbina patriote, ni jednog koji brani i glasa za interese naroda ( a placeni su od narodnih para!), jer je americka vlast na vreme sprecila da u tu instituciju udju oni koji su patriote. Vrlo nezavidna situacija za nas narod.

  Liked by 1 person

  • Анђелија сестро свака част,много знаш али Истине ради још једна опаска јер оно нја важније треба знати.Капитализам ,та идеологија западњачка попут комунизма светскога и вечнога ( духа његовога и другова белосветских његових) је замењен поретком новога система а суштина је да је он „повластица“ и „право“ само и искључиво глобалне новопоредачке светске елите и њиховијех корпорација.
   Што би значило да : нису кинези власници „кинеских корпоративних фирми“ нити кинези као њихови сто годишњи робови купују америчке фирме.А тако ни профит корпоративних фирми не иде кинезима и у Кину него ОСТАЈЕ власницима ,газдама корпоративних фирми само регистрованих у Кини. Кинези су им обичне СЛУГЕ и МАСКА ,одабрани појединци ,само као посредници.У питању су све веће глобалистичке фирме ( светске) а ове мање су или „ПРОГУТАНЕ“ или су у фази ГУТАЊА али у сваком случају под КОНТРОЛОМ капитала који ОСТАЈЕ онима и чији је.А да се американци НЕ досете глобалисти своје фирме представљају као „кинеске“ и тако тамо оставрују своје циљеве недодирљиви и у сенци.То је суштина.
   Ако ово као Срби НЕ ЗНАМО а то је главна битна ствар , ЏАБА нам све остало што знамо и глобално ће мо сами себе „сутра“ преварити, бити преварени , томе сами допринети,то озаконити и од глобализма ПООСТРАДАТИ ,исто ће нам се глобално десити а нас нема милијарду,те ће лако са грађанима овде законски ( иза леђа грађана,с Божијим допутењем јер сами себе преварисмо, ЗАВРШИТИ.

   У праву си врло незавдна ситуација за југословенски братски народ кинеском комунистичком , атеистичком и будистичком народу?

   Али ми смо Срби ? Нијесмо Турци ???

   Обезбожен и наиван Србски народ , убачен у службу лажи,испраних мозгова мас медијима итд. није способан да „догледа докле глобална лаж може да иде“. СТО година служећи интернационалним лажима по јеретичким интернационалним Југославијама и глобалним лажима је учинило своје над Србским превареним,пљачканим и опљачканим народом те велика већина по „инерцији“ и промењене свести не може да се мења али ако хоће да опстане МОРАЋЕ и то на ВРЕМЕ.
   А лек је вера а не лидери и глобална демократија.
   Преко Кине и кинеза се успоставља нови поредак у свету ,нису глобалисти „мутави“ ни њихов савезник све са својим „ванземаљцима“ који су далеко суперирнији од људи, без Бога немоћни да се одупру њиховим лажима којима нем краја и нај боље знају како обезбожено човечанство преварити и у своју службу ставити.Јер њих је мало а глобали посао је велики? И знају како себи правно да озаконе имовину „гоја“ која по њима само њима и припада.Како би 120 000 у врху ишли по свету и успостављали свој поредак човечанству? То мора за њих да одради 5 милијарди људи и у томе је снага и моћ оног другог господара и његових савезника који су РАДИЛИ и припремили светски терен док су милијарде људи спавали и „уживали“ у њиховом периоду хладног рата по идеологијама „великог брата“смештени и релативног светског мира.Они су и у миру рат са човечанством водили.

   Liked by 1 person

   • @Pravednici Srbo-Rusi…Skratite vas nik, vasi komentari time ne dobijaju na vecem znacaju! Ocigledno niste upoznati sa situacijom u SAD i njihovim odnosom sa Kinom. Iz vasih komentara sam videla da ste vi veliki protivnik komunizma. To je vas stav, i to mene nije briga. Ali, Kina kao najveca komunisticka drzava, izdrzava najvecu kapitalisticku, bankrot drzavu. Ceo Svet zna da najveci dug SAD ima prema Kini, ne znam kako vi to ne znate? Ako im Kina ne pozajmi i ako ne nastampaju dolar, nemaju ni za plate ni za penzije niti za ratovanje po Svetu. Na primer, za rat u Avganistanu su pozajmili $3 triliona i kamata na te pare iznosi $1,5 triliona. SAD odaaavno ratuje sa pozajmljenim parama i jedva skupe za mesecnu otplatu tih dugova, jer kamate mnogo opterecuju americki drzavni budzet. Oni jos otplacuju kredite za ratove koji su vec odavno zavrseni, a kamata iznosi 16%. Samo jedna cinjenica. Posto Amerika ima dug od preko $100 Triliona, oni traze strane investitore i prodaju svoje kompanije i preduzeca ne samo Kini, vec i Japanu, Kanadi, evropskim drzavama, kao na primer Nemackoj…Sve je kod njih na prodaju. Prosle godine, Kina je kupila 120 velikih americkih preduzeca, a u prva dva meseca ove godine, vec 74! Ja znam da su Kinezi vlasnici americkih firmi vec 25 godina! To sto ja licno znam. Americki radnici rade za kineske firme, i kao i investitori u Srbiji, iznose kapital u Kinu. Americke vlasti to pozdravljaju, Stok market to obozava i kazu da je to odlicno za americku privredu! Kinezi kupuju po celom svetu biznise i firme, banke,…Nikad ta dva drustvena sistema: komunisticki i kapitalisticki nisu bili isti (trpate ih u isti kos?), to se uci u srednjoj skoli u lekcijama o drustevenim sistemima. Zapad je pogresno dao naziv socijalistickim drzavama-komunisticke, jer u tom drustvenom sistemu je na vlasti komunisticka partija. Kina razvija socijalizam i kazu da ce ga i dalje razvijati. Kina nema imperijalisticke ciljeve osvanja i porobljavanja drzava radi pljackanja njihovih resursa, zar ne? Vlasnik banaka u Kini je drzava, kao i svih preduzeca, biznisa, sredstava za rad…Ovo je dosta opsirna tema, ali vi treba vise da se obrazujete, citajte o Kini i njenom uredjenju, o njenoj ekonomiji…Na primer, Kina je digla za zadnjih nepunih 10 godina, 650 miliona Kineza iz sirotinje. Dok je kapitalisticka Amerika od kada su pali u recesiju (2017.god.) bacila u sirotinju pola americkog stanovnistva. Vi, covece, pojma nemate kakva je sirotinja u Americi! Ekonomija im ne radi, kazu da raste 1,2% ako je to uopste rast? Ali, samo dve „ekonomije“ im rastu: zatvori i ratovi!

    Liked by 1 person

  • Ангелина видимо да си комунистички индоктринирана а где си само све те лажи нашла и прочитала о комунистичкој Републици Кини или од кога чула и исте прихватила?

   Узгред, управо сазнасмо шта је и шта значи „ник“ и схватили да само неко ко има комунистичке идеје и Бога се не боји може да захтева да се уклони име Светога Василија Остршког Чудотворца,помоћника и заштитника силног нас малих грешника и угодника Божијег.
   То може само неко ко за Бога не зна. А чим за Бога не зна , џабе му све оно што зна као ишколовање , образовање и сво знање јер му није на корист као ни онима које својем „знању“ учи ,једном речију БЕСКОРИСНО је. 😦

   Тако да смо наш дијалог завршили барем док нам се не извиниш а знамо да нећеш јер ни твоји другови који су започели потапање светиње ваљевске Грачанице нити су нити имају жељу да се било коме извину или од намере своје одустану. О враћању Богу и покајању да и не говоримо непокајани су многи и отишли Богу на исповест не видећи даље од идола својих од Ангеле Меркер и Мао Це Тунга преко Тита до локало-глобалних идола и хероја . 🙂

   п.с. – ни латинско писмо несрбско више читати нећемо, јер је не србско, недоречено,замајавачко и само и углавном у оквиру и служби глобално нам наметнутих ,потурених лажи и смо на штету а ти само настави горда , филозофирај и политичари,странчари и исте ,свима нам дате,анализирај.То је твој избор и твоје право.
   За такве се само може рећи; Господе опрости им јер не знају шта раде !

   Свиђа ми се

   • @Hej „Cudotvorac“: Sve informacije koje sam napisala sam procitala u americkim novinama, i videla na njihovoj Tv. Finansijske informacije o investiranju Kine u SAD, mozete svaki dan, 24 sata da vidite na izvestajima o Stak marketu i ostalim finansijskim kanalima. Na primer Bloomberg finansijske vesti (ako znate engleski, mozete pogledati i taj kanal), vrlo ugledan kanal koji izvestava samo o finansijama. Ima i drugih Tv kanala koji samo o finasijama govore. Imaju i jako dobre sajtove, o finasijama i ne samo o SAD, vec i o celom svetu. Redovno, svaki dan izvestavaju o stanju u kineskoj ekonomiji.Kako bih drugacije saznala sta se dogadja, jer tkz. „srbska“ pro-zapadna stampa nikad o tome ne izvestava! Po toj stampi, Amerika je jos uvek raj na zemlji?!? Ja znam mnogo toga o situaciji ne samo u Kini vec i u Evropi, pa se razmisljam da pisem redovno i da bih Vas izvestavala, da ne mislite da ja to izmisljam! Da „spasim“ vasu zabludelu dusu!! Posto znam engleski jezik, onda su mi dostupni svi strani mediji. Vi ste zrtva zapadne propagande, sto je zalosno. Medjutim, vecina komentara ovde su apsolutno dobra, i citaoci su dobro obavesteni, sto me mnogo raduje. Za vas je dobro sto ste na ovom sajtu, ali treba da pazljivije citate clanke (ili citate samo naslove?).

    Свиђа ми се

 3. Па бошко то је ђинђићева и сандина сранка уништавала а и ти си нам петооктобарски првоборац ..,,,а вУЧКић само наставља где сте стали …

  Свиђа ми се