Биљана Ђоровић

Може ли бити избора у окупираној земљи? Проф. др Љубомир Грујић и пуковник Горан Јевтовић у емисији Инфоратници


inforatnici

Инфоратници, 09.04.2016.

Гости емисије: проф. др Љубомир Грујић, пуковник Горан Јевтовић
Аутор и водитељ емисије: мр Биљана Ђоровић

Снага Народа 2.0

5 replies »

 1. Господо!
  Имате ли решења? Остварујте их и са нама, ако нас разложно убедите у ту могућност промене.
  Да не излазимо на изборе? Па њима и одговара симболична излазност. Нпр. у Холандији ономад изашло на референдум против Украјине 30% од свих са правом гласа. Значи, шестина се пита!!!
  Код нас окупациона власт има апсолутну власт са четвртином, а ви би сте да им то претворите у трећину?
  Ко Вам је бранио да се организујете, мимо странака, и да купите Студио Б, Ррадио/ТВ Ниш, Трстеник, Краљево, ?… Не заборавите на чињеницу да је ДОС преко локалних медијума створио ситуацију да је стварно „победио“ Милошевића.
  Ко Вам је бранио да се организујете, и да преко група грађана, вршите притисак на креирање Изборног процеса и услова? Да вршите активно притисак на странке да се држе својих предизборних обећања и да прилагођавају Вама своју политику или да сами учествујете у том поступку.
  Сада сте мало одоцнели са мудровањем. До године су председнички избори, вероватно и републички? па изволте припремајте се и притискајте на време.
  Ја имам права да Вам кажем да излазим на изборе и то неможете да ми оспоравате. Ви имате обавезу да да искористите своје бирачко право, као и право да се испишете из бирачког списка. А немате права да оправдавате своје врдање.

  Liked by 1 person

 2. „Народ који бира корумпиране, лажљивце,
  лопове и издајице није жртва. Он је саучесник“
  Џорџ Орвел

  Чини ми се да у овој изреци Џорџа Орвела лежи разрешење дилеме учествовати или не учествовати на „изборима“
  Добро је позната чињеница да је аутор ове изреке припадао глобалистичким круговима који су повели, у то нема никакве сумње један свеобухватан рат против човечанства, и да је написао још далеких четрдесетих година роман“ 1984″ која практично представља сценарио за филм који се одвија пред нашим очима, али овога пута не на малим екранима него у стварности.
  Они су схватили да ће овај рат најефикасније добити ако наведу противника да саучествује у својој пропасти.
  Један од најефикаснијих метода за ово навођење, по мом скромном суду су избори.Осмишљена је игра у коју се увлаче читави народи са правилима игре која учесници у овој игри, дакле народ није у прилици да провери дали се поштују.На овај начин народ својим добровољним пристанком да учествује на оваквим “изборима” бива предoдређен да буде преварен.Да би народ постао саучесник у сопственој пропасти, следствено горњој изреци потребно је да бира, то јест да изађе на изборе јер једино тако бира. и да сви кључни играчи у странкама које народ бира буду корумпирани лажљивци,лопови, и издаице .То је основни задатак глобализма који он веома успешно обавља јер чврсто држи у својим рукама две кључне полуге које му ово омогућавају . Једна од ове две полуге су МЕДИЈИ без чије слободе, дакле без слободних медија нису могући слободни избори.Слобода медија је једно од кључних правила изборне игре које је, сведоци смо сви, на најгрубљи начин прекршено..Познат је податак да је 60% медија у Србији у власништву ккр групе на чијем је челу бивши директор ЦИЈЕ Дејвид Петраус.Да и ових других 40% медија нису слободни најбоље се види на примеру РТС“ јавног сервиса грађана Србије“који неможете да укључите а да на његовом програму не угледате Александра Вучића ., Само ова чињеница да нема слободе медија, за опозицију која има часне и поштене намере да служи интересима народа морала би да буде довољн разлог да не учествује на изборима под оваквим условима , а без чијег учествовања избори неби имали смисла.Дакле да је опозиција права са лакоћом би успела да обезбеди да се правила игре поштују.
  Ово се не дешава јер су све странке и позиционе и опожиционе на истом платном списку, корумпиране посредством друге кључне полуге НОВЦА кога глобалисти имају у неограниченим количинама јер су узурпирали право да га штампају без покрића. Овако корумпиране странке су под контролом глобалистана,обавезне да извршавају наређења која добијају како би победник на изборима био онај који је пројектован у глобалистичким центрима.Тако је контрола изборног процеса препуштена корумпираним странкама и глобалистичким институцијама ,разним ЦЕСИДИМА и сличним,а једини који трпи последице лоших изборних резултата је народ.
  Да би корумпиране странке пристале да учествују на оваквом изборима неопходно је да буде испуњен још један услов а то је да не постоји никаква одговорност за неспровођење изборних обећања на основу којих су добијали гласове народа.Тако смо сведоци да странке пре избора причају оно што је у интересу народа а када дођу на власт раде оно што им глобалисти наређују у интересу глобалиста а на пропаст државе и народа , што је дијаметрално супротно од онога што су обећали пре избора.Доласком на власт они добијају велика права и овлашћења из којих проистичу , како то професор Грујућ рече и обавезе да испуне оно што су пре избора обећали.Отуда оних 31 питања професора Грујића странкама немају смисла ако не постоји законом утврђена одговорност за неиспуњавање предизборних обећања.Једнако тако нема никаквог смисла ни учествовање на изборима са становишта интереса народа ако нема никакве законске одговорности за владајућу странку и полагања рачуна народу, за учињено и неучињено током свог мандата,јер једини који трпи последице погубне политике владајуће странке је народ.
  И на крају да закључим и да тиме одговорим на тврдњу професора Грујића да се неизласком на изборе подржава владајућа странка.Неизласком на овакве изборе не подржава се ништа што јe у вези са њима.Напротив тиме се шаље јасна порука да се не подржава каљуга у коју Србија и Српски народ тоне све дубље сваким следећим оваквим “изборима” :Једини сигуран начин да не бирате, под оваквим изборним условима, корумпиране,лажљивце,лопове и издајице, и да тако небудете саучесник заједно са њима у сопственој пропасти како то рече Џорџ Орвел је да не бирате то јест да не учествујете на оваквим изборима.

  Liked by 1 person

 3. Господин Горан Јевтовић је сто посто у праву…Испрани мозгови не могу да појме о чему он говори а говори о поставци или правилима игре где су нам стране службе наметнули њихова правила игре којима се народ у старту ставља у неповољну позицију пошто прави некорумпирани народни представници немају истоветан приступ медијима као прозападне и квислчиншке странке и самим тим народ не може бити истинито и правилно обавештен те онда бива преварен!

  Liked by 1 person

  • Никако луди Милојко да заспе? Морам да кажем да под окупацијом нема слободе ни слободних избора. Окупатор може да прекине окупацију само ако се отера оружјем. Избори у окупираним државама под демократијом су увек у корист окупатора. Демократски разоружан народ није способан да се ослободи окупације и треба да се моли Богу и спасава душе.
   Окупатор је преко демократије заменио све народне институције у корист окупатора.Уствари није окупатор крив ни власт која је од Бога него сам демократски народ. Док је демократски нема му спаса.У свим изборним варијантама демократски народ бира демократију окупатора и фаје му легалност и постаје божија воља,
   Демократија је преузета од античке Грчке и тамо су њихови бројни богови а не Србски Бог Христос. Богови су антисрбски.Они праве глобалну државу за себе Србску неће и мора да је преко демократског народа униште да би створили себи глобалну државу. Озбиљно вам каже луди Милојко не заебавајте се с боговима демократије? Јесте полудели скроз? РУУУЧНА. СТОП ако за Бога знате Срби????????
   Ако сад не станете нећете моћи НИКАД. И то је глобални крај демократског народа Срба. Имате Русе , не заебавајте се с Каубојима и турцима!!!!!
   СТОП како знате и умете. Ако Милојка не послушате плакаћете глобално-локално у жици убрзо после избора ,каубојима се ЖУРИ да закоснки ЗАВРШЕ са вама. СТОП преклиње вас луди Милојко побиће вас по закону ови што сам и поменуо.Биљо драга нема се времена за бојкоте супер маркета а што дуже остану касније ће нас законски СВЕ побити.мани мани њих само занима бојкот свих институција и свега осталога.
   НА УЛИЦЕ и зовимо Русе.Од јна и јво,угословена НИШТА само фолклор петокраке и лобање и кости од истог светског крем друштва.Шиптари су још осамдесетих викали демокрацу , демокрацу јелсу им Каубоји „шапнули“ како ће Илири повратити србске територије до Чачка и Краљева а богиња исис Бг. исти демокрацу метод се пренео из ап на остале од Срба окупиране територије само је седиште дубоко у сваком демокрацу граду бивших Илира шиптара? Демокрацу тражи светску демокрацу правду и да Срби врате отете територије и одговарају за убиства и протеривање шиптара. Јел могуће да југослобени и титоисти немају разума већ блокаду нозга?
   Професоре Т, Грујићу Нови демократски поредак и елитни врх „боли дупе“ за непостојећу бившу Југославију и њене законе МРТВА је за њих,као и југословени и не замајавајте народ који ионако има блокаду у мозгу.Они се назад НЕ ОКРЕЋУ и настављају да деле србске територије по њиховим демократским законима из света сматрајући их остацима републике југославије.Само им дајемо за право!

   Liked by 1 person