ДРУШТВО

Бошку Обрадовићу забрањен улазак на Косово и Метохију


Координираном акцијом актуелне српске власти и Тачијеве Косовске полиције учињен је покушај спречавања посете лидера коалиције Двери-Демократска странка Србије Србима на Косову и Метохији.

 13.4.2016. Двери

Косовска полиција, у саставу и са овлашћењима утврђеним законима тзв. Косова и Бриселским споразумима,  забранила је улазак Бошка Обрадовића, председника Двери, на подручје КиМ, уз издавање папира на којем стоји да му је „забрањен прелазак границе“ Србије и „Републике Косова“.

Санда Рашковић Ивић и други представници ДСС и коалиције Двери-ДСС су прешли административни прелаз Јариње, али планирани скуп није могао да буде одржан у предвиђеном објекту, због претњи убиством и бомбашким нападом упућених његовом власнику.

Представници коалиције ће из истог разлога, због бруталних претњи физичким насиљем организаторима, скуп у Косовској Митровици одржати на отвореном простору. Србима на Косову и Метохији се упућујују поруке подршке и биће упознати са истином о политици Вучићеве владе, којом се корак по корак Косово и Метохија издвајају из Србије, до отвореног признавања независности Косова, као услова за пријем Србије у Европску унију.

На овим примерима јасно се види ко истински  штити интересе Србије, а ко интересе странаца и криминалне парадржаве Косово. Јуче смо упознали јавност са невиђеним притиском удруженог политичког, медијског и високо-технолошког криминала СНС-а, „Информера“ и ТВ „Пинк“ против Двери и ДСС-а, који и данас не јењава.

Санди Рашковић-Ивић се подмеће из контекста истргнута изјава о геноциду у Сребреници, а Бошку Обрадовићу се подмећу кукавичија јаја у виду лажираних спотова са мапом Србије без Косова и Метохије, док Тачијеви цариници и полицајци њему онемогућавају кретање.

Бошко Обрадовић је грађанин Србије са исправним документима и носилац проглашене изборне листе коме је онемогућено да својим суграђанима на територији Косова и Метохије представи предизборни програм коалиције Двери-ДСС. Паметном доста.

Информативна служба Двери-ДСС

Најновији акти насиља Српске напредне странке над политичким неистомишљеницима, овога пута у сарадњи са коалиционим партнером у приштинској влади Хашимом Тачијем, недвосмислено потврђују да Србија клизи у тиранију, којој мора да се стане на пут. То једино могу да ураде прави људи са новом политиком.

bosku-obradovicu-zabranjen-ulazak-na-kim-2016-april_1-crop2

bosku-obradovicu-zabranjen-ulazak-na-kim-2016-april-13

_______

Ето и то се десило у земљи Србији! „Свемоћни“ режим ЗАБРАНИО одржавање предизборног скупа ДСС-Двери у селу Рударе

3 replies »

 1. У намери да отцепе Косово и Метохију од Југославије (и Србије), Шиптари су се користили самоуправом, па су, између осталог, успели да фалсификују и податке приликом пописа становништва. Тако је послата информација у свет да на Косову и Метохији живи много више Шиптара, него што их је у стварности. Сабирани су и живи и мртви Шиптари. Уписиване су у пописне листе шиптарске породице и по три пута: једном у селу, једном у граду и једном у иностранству.
  Тако је исфабрикована цифра од 1.700.000 Шиптара на Косову и Метохији.
  Један од научника у Београду је, чије истраживање ћемо ускоро објавити, закључио да на Косову и Метохији нема више од 850.000 Шиптара. До овог броја Шиптара, дошао је на основу израчунавања броја становника на одређеном подручју – на основу пет научних метода:

  1) према броју рођене деце у једној години,
  2) броју умрлих у једној години,
  3) количини потрошеног хлеба у једној години,
  4) количини потрошене соли у једној години и
  5) броју пацијената у медицинским установама у једној години.

  ХХХ
  Ако, сада, имамо у виду да је скоро половина од 850.000 Шиптара са страним држављанством, у том случају Југославија може да се односи према њима како је то предвиђено документима ОЕБС-а, ОУН и пракси у Међународној заједници. Шиптари – држављани Албаније не могу имати већа права од оних која су предвиђена за стране госте или стране раднике у Југославији. То би Међународна заједница морала да има у виду – кад год се бави питањима општих људских права.

  ХХХ
  Југославија, како је наведено, пружила је националним мањинама шира права од било које друге државе. Шиптари су, и кад су страни држављани, изједначени у правима с држављанима Југославије. Зато је насхватљиво да Међународна заједница оптужује Југославију да не признаје права националним мањинама. Можемо само да се упитамо, како ће ову нечасну политику савремених државника оценити Историја”.

  Београд, 16. 4. 2002.

  Свиђа ми се

 2. Mislim da se sprema nešto veliko od strane albanaca i NATO zemalja, zabranjen je ulaz na KiM-u: Vojislavu Šešelju(SRS), načelniku GŠ VS Nebojši Dikoviću, a sada i Marku Đuriću, a u Makedoniji traju protesti protiv Ivanova – https://www.rt.com/news/339488-macedonia-protests-clashes-arrests/, a teroristička organizacija ANA se okupila u Južnoj Mitrovici – http://srbin.info/2016/04/13/teroristi-albanske-narodne-armije-stigli-u-mitrovicu-spremni-za-rat/

  Nešto veliko i loše se sprema za Srbiju i srpski narod, to je moje mišljenje, voleo bih da grešim…

  Свиђа ми се

  • Не гријешиш брате. Управу си. То нам потврђује и Небеска Литургија Светог Владике Николаја Велимировића.

   Свиђа ми се