ДРУШТВО

Забрана српских личних докумената на КиМ је резултат погубних бриселских преговора!


licna-v-610x330

Српски сабор Заветници, 16.4.2016.

Тзв. косовска министарка за дијалог, Едита Тахири, саопштила је данас да се свим лицима која поседују личне карте, издате од стране српских државних институција на КиМ забрањује излазак и улазак на територију јужне српске покрајине.

Овом мером се Србима са КиМ аутоматски забрањује улазак на део своје територије и додатно отежавају околности за нормалан живот. Спречавањем слободе кретања и одузимањем легално стеченог права на поседовање личних исправа матичне државе грубо се нарушавају елементарна људска права Срба са КиМ. Овим се наставља деградација суверенитета  над подручјем јужне покрајине.

Чињеница која додатно забрињава је и изјава косовских званичника да је оваква одлука у складу са бриселским преговорима и у јануару ове године отвореним Поглављем 35 у преговорима Србије са ЕУ. Овакве тврдње представљају непосредан доказ да је политика бриселских преговора коју предводи актуелни режим пут ка потпуној предаји Косова и Метохије у руке шиптарских екстремиста и постепено заокруживање косовске државности.

Српски сабор Заветници је у више наврата упозоравао српску јавност да су преговори у Бриселу као и преговори у оквиру Поглавља 35 начин да се Србија натера на добровољно одрицање од сопственог Устава и Резолуције 1244 и гашење преосталих државних институција у јужној покрајини чиме би и формално признала тзв. државу Косово.

Сматрамо да је ради очувања територијалног интегритета и заштите права српског народа на КиМ неопходно под хитно прекинути сваки вид односа са приштинским властима. Инсистирамо на покретању озбиљне дипломатске борбе за враћање питања јужне српске покрајине под окриље УН, прекиду преговора у оквиру Поглавља 35 са ЕУ и поништавању свих бриселских споразума како претходне тако и садашње власти.

4 replies »

 1. “ Злочиначке хорде срПске из мочвара са Карпата“ , што децу своју сами томе учите и ништа не мењате деценијама од срПских хероја,њихових следбеника и емисара, до дана данашњега , да Вас подсети луди Милојко биометрија и њени документи НИСУ СрБски ,Србске државе,ни Срба, можда су то документи неке Та Хиријеве „Илирке“,чувене потомкиње Илира и светске љубимице и њених ментора из Брисела и преко баре „неке“ државе зване им и знане под именом срПија?
  Па тамо неки срПи из срПије имају нека тамо „своја“ биометријска документа?Али нема их нигде? Па где су?

  Где је та држава срПија а где су срПови јербо их луди Милојко тражио на гугл комби мапи света који је све снимио камерама из комбија и ишао по целом свету али срПије нигде нема? Скоро сваку стопу округле земље лопте су снимили а срПије нема? Ко ни сателита што ги нема, ни земљине теже оног преваранта ајнштајна ништавног што Вам оставио слику да нам се вечно плази са лажљивом језичином ал нас је дебело срПски ЗЕТ заебо.Има само ГУСТИНА и она утиче на објекте да падају а не гравитација која не постоји као што држава срПија не постоји.Свако тело и сваки објекат има своју густину.
  Густина је маса по јединици запремину и још постоји сила потиска. Јербо на карту света има само неки репубљик од кум тито, Косов и нових шћиптарских назива и имена а срБска су замењена .Луди Милојко мисли да је исти случај само у драстичнијем облику и са документима?
  Каква је то љубав према туђој масонској науци,туђим документима које волите ко своје рођене а није то добро за православни народ и државу јербо је светски задатак и циљ ,све такве уништити. Нико нормалан не љуби своје џелате и Божије непријатеље и њихове лажне науке осим ако он сам себи није џелат и непријатељ? Ђаво је опасан јербо је супериорнији као надљудско биће и уме људе да превари и натера на самоубиство исто тако и народе који су без помоћи Бога „готови“ , нема их.
  Милојков савет је да крстите децу на време али не код њега у његовим храмовима јербо онда од крштења нема ништа јел ни ђаволи нису крштени па не могу никог ни да крсте но само лажно ко бајаги а умеју да преваре.
  Зато пази Србски роде шта је чије и не узимај туђе за своје ако немаш своје, онда боље немај ни туђе јел си тако ТУЂ ниси свој па тако и „држава“ јербо се о њој ради ( државни докуменат).

  Ајд уздравље роде !

  Свиђа ми се

 2. Ништа се случајно не дешава,а Србски народ годинама, убијан у појам,убијали му веру,душу,језик,културу.Како га усправити,вратити достојанство и снагу да се супростави свим долазећим искушењима,новога светског поретка.

  Свиђа ми се

 3. Као и погубних глобалних биометријских докумената у власништву глобалних газда из сенке које су Србима пошто су им укинули Југославију , дали на коришћење преко Брисела у виду поклона а ми поклон оберучке са одушевљењем прихватили и девет година прихватамо.
  По свом избору ,опредељењу и вољи оверену потписима.

  Из тог разлога сад морамо да зависимо искључиво од Брисела и њихове воље и споразума по њиховој вољи и то мора бити и наша воља и наш избор.

  Воља избор и опредељење народа је светиња и за Господа Христа Бога и Он мора све више да допусти да Његов народ буде по вољи Брисела и газда из света спрам народног избора,воље,опредељења и да им се цео народ повинује јер тако пише у уговору са Богом као нај јачем закону по ком морамо живети.

  То је основа Божијег закона и Новог Завета који је уговорно Творац сачинио са свим људима а тако и народима и који морају да поштују обе стране и да се држе уговора јер је обострани.

  Зато слушајмо добро шта каже Та хири и Брисел и послушајмо их , не идимо против свог опредељења и избора који је биометрија јер тако кршимо Нови Завет , уговор са Богом и улазимо у отворено Богоборство и рат са Богом Христом а то је рат који ће мо као створени одмах изгубити а тако и душе.

  Или будимо послушни спрам сопствене воље, избора и опредељења или мењајмо опредељење вољу и избор одбијмо туђа документа у туђем власништву и имајмо своја Србска ?

  Само тако би Господ био са нама и имали бисмо права да се бунимо и на прави начин бранимо ојачани Божијом силом и братском Русијом а тако и ОДБРАНИМО своју слободу.

  Док нам је овакав избор и спрам избора опредељење од тога на жалост, нема ништа.

  Творац поштује уговор направљен са Србима а Срби ако не буду поштовали свој избор и опредељење по својој вољи биће додатно кажњени ( јер тако крше уговор са Богом) и од свог Бога Творца а не само архитекте овога света мрзитеља људског рода( који их већ кажњава а спрам избора јер је добио Божије допуштење )а у чијем је власништву и биометрија јер Божија и Србска ни од хришћана није,нити је по вољи Богу, нити правим и славним Србима,ни хришћанима, који су на жалост у мањини и не учествују на изборима нити могу ИЗБОР сваког појединца и народну вољу да промену.

  Господ нам је то и Дао до знања оставивши нас без велике светиње ваљевске Грачанице,Св.Арханђела Михајла. Ко је у вери тај зна шта нам је Господ тим чином поручио и шта је Божија воља. 😦

  Само уколико се деси чудо и Срби спасу потапање светиње , промениће се и Божија воља.

  Архађели су објавитељи,чувари и тумачи Божије воље задужени за спољни материјални свет на земљи.Откривају пророштва,просвећују и помажу око разумевања Божије воље,саопштавају је нижим чиновима а преко њих људима.

  Да би народ променио свој избор морала би већина Срба да га промени. Овако нам остаје само да се покајемо,молимо Богу и спасавамо једино што је само наше , душе јер нас је „неко“,цео Србски народ , комплет , смртно преварио и ставио пред свршен чин одавно нам пресудивши.

  И молимо угодника Божијег Светога Василија Чудотворца да се деси чудо јер нам једини он ,задужен за нас грешнике. може као Чудотворац помоћи.

  Као Срби сигурно имате негде АКАТИСТ Светоме и Богоносноме оцу нашему Василију , Кондак 13 и после њега Молитва. Ко нема ника под хитно пронађе и нека почне да се моли.

  Господе помилуј нас грешне !

  Свиђа ми се

 4. Ja lično mislim da je ta zabrana samo deo nekog većeg plana. Ajde da pođemo redom:

  1. Zabranili su ulaz na KiM, Šešelju, Obradoviću(Dveri), načelniku GŠ Nebojiši Dikoviću, Đuriću(i pripretili da će ga uhapsiti ako dođe sledeći put ponovo na KiM)
  2. 12 aprila se pojavio snimak ANA koji se okupio u Južnoj Mitrovici i preti napadima na Srbe
  3. Počeli su protesti u Makedoniji koji mogu dovesti do slične situacije u kojoj je danas Ukrajina, Zorana Zaeva finansira Soroš preko svojih nevladinih organizacija, ukoliko se desi Makedoniji isto što se desilo i Ukrajini onda će se ti problemi preliti na Srbiju i Grčku(pročitajte ovo: http://webtribune.rs/makedonija-je-suvise-mala-da-bi-zapad-ciljao-samo-nju-u-pitanju-je-nesto-mnogo-vece/ )
  4. Možda je ova zabrana srpskih ličnih karata samo uvod(od čega ja lično najviše strahujem i ako ne živim na Kosovu i Metohiji) je to da možda se albanci spremaju da preostale Srbe zatvore u obruč kako ne bi mogli da pobegnu ukoliko se ANA odluči da napadne Srbe.

  Izgleda da je sledeće potencijalno mesto za kontrolisani haos od strane SAD i EU na Balkanu. Makedonija, Srbija i Grćka će biti novo žarište, pošto nisu bili uspeli da to učine u Ukrajini ili u Siriji, možda se nadaju da će to postići na Balkanu.

  Свиђа ми се