ЗЛОЧИНИ НАД СРБИМА

Породице косметских жртава: Зашто је Чеда и даље на слободи?


kosmetske zrtve

Отворено писмо Тужилаштву за ратне организовани криманал

ЗАШТО ЈЕ ЧЕДА И ДАЉЕ НА СЛОБОДИ? 

Не дамо да Чеда Јовановић буде изнад закона због почињених кривичних дела.

Дејан Миленковић Багзи, заштићени сведок Тужилаштва за организовани криминал, поред сведочења о убиству премијера Ђинђића, тужиоцима је обелоданио и остале криминалне радње које је починио Чедомир Јовановић.

5. октобра. 2000 године Чеда Јовановић је са маскираним терористима извео оружани напад на pолицијску станицу Стари град у улици Мајке Јевросиме. Тада је из полицијске станице однето око 2 500 дугих и кратких цеви односно пушака и пиштоља.

Да ли је Тужилаштво за организовани криминал открило где је то наоружање завршило?!

Ми породице жртава питамо, да ли је којим случајем завршило на црном тржишту?!

Породице убијених српских жандарма сумњају да су управо тим наоружањем убијена њихова деца у копненој зони безбедности од 2000 до 2014 године, са последњом убијеном српском жртвом жандармом Стеваном Синђелићем 28.08.2014. године код Мердара.

Да ли је то наоружање коришћено и за убиства Срба на Косову и Метохији?
2003 године убијена су деца у Гораждевцу па погроми и убиства Срба 17. марта. 2004 године… – да ли је наведено оружје коришћено за та злодела? С’ правом питамо.

Protest-porodica-kidnapovanih-na-Kosovu-3-670x502

А од тужилаштва тражимо да се утврди да ли је то наоружање продато албанским терористичким организацијама попут: АНА, ОВК-а, ОВБПМ, КЗК…?

Како дозволити некоме ко је радио против државе, пљачкао и палио Народну скупштину 5. октобра.2000 године, некоме ко је учествовао у ослобађању 2108 албанских терориста и злочинаца, да уђе у парламент?

Захтевамо да Чеда Јовановић одмах буде ухапшен за сва наведена кривична дела и да се никако не дозволи да очекује или којим случајем добије место у парламенту. Ако такав један криминалац уђе поново у парламент онда ће правда бити убијена.

У Београду
20.04.2016. године

1 reply »

  1. Између чеде и тужилаштва нема разлике и они треба да иду на робију и то тежу него чеда, али у Србији је завладало зло и правда је умрла, на жалост.

    Свиђа ми се