АКТУЕЛНО

Француски посланик у ЕУ парламенту – Политика ЕУ на Балкану је АНТИСРПСКА


Говор Жан Лук Шафхаусера, француског ЕУ посланика у Стразбуру

Превод: Теша Тешановић

4 replies »

  • Није им стигло „из дупета у главу“. Зашто није? Зато што не схватају да је та политика демонкрадска. И не знају шта је демонкрадија. Та политика коју у Француској ( eu ) воде зове се демократија. И она јесте антисрбска. Има ли ко јачи од „лудог“ Милојка и проту терористичких јединица од оних који служе демократији? А ђе њих нађе питаће грађани у демократији? Па јербо су они по свим критеријумима светске демократије – терористи. Светски терористи који су малоумни умислили у глави како су јачи од демократије боље речено оних чија је демон крадија , од палих анђела -демона. И да могу да им доакају и да их победе заједно са људима који са њима сарађују у врху те њихове идеологије.
   Та политика Србин зна ( проститутка) није само антисрбска него је и античовечанска и замена за хришћанство које је човечанско али је човечанство одавно отпало од хришћансва па само себе лаже како су пали анђели део wиховог „хришћанства“ које се је ли , подразумева јербо се подразумева да смо сви на свету хришћани а што је лаж јербо је обрнуто. Законима демократије у еу ће сви терористи света бити неутралисани и зато се демократски и разоружавају ?Демократија ће светским терористима ( којих беше у Француској и пуцали су у неке секташе?) судити у име народа и својим законима,који су јачи од сваког демократског народа где има терориста, чија демократија постаје воља и избор. Овај чика има глобално демократско мисленије да је глобално загревање на делу? Има.
   Добро „чика“ демократо зашто мислиш да постоји глобално загревање? Аха,антисрбство је у питању? Хвала на информацији. Ми Срби знамо шта мисли сваки грађанин из демократије. Читамо им мисли иако нисмо потомци комуниста ни бели магови ни врачеви.
   Па да видимо зашто је глобално антисрбско загревање антисрбско онако из Србске главе на брзака? Јен ,два ,три Драгооо почињи:
   „Глобално загреваније је лаж подвала и превара преко које би требало да се уведе нови поредак света за све и против свих „терористе света“ којих има у демократији.

   Дизајнирана је тако да је сви грађани прихвате и сви терористи у глобално загреваније поверују.И тако остваре поредак само за олигархе и раде за њих на увођењу поретка и упоредо сопственом законском уништењу.На тај начин би им терористи целога света који им служе ,преварени услед личних краткотрајних себичних интереса, сами пренели сво богатство и моћ из сваког приватног и државног сектора у владин сектор и тако из својих влада у њихове корпорације и светску владу олигарха. Нови поредак света је НОВИ облик царства ,различит од досадашњих кроз историју и зато га терористи по демократском свету ( део демократског света или цео),не препознају и уместо да му се одупру они му служе јербо га не препознају. И тако ће се остварити демократска светска правда и сви терористи ће бити приведени правди “ новог поретка.

   Ово је нека америчка мисао и цитат са мало допуњеним „Србским издањем“, цитат остао у компјутеру у глави Србина Милојка. Ко разума има разумеће а ко нема неће и шта му ту може Милојко? Ко има ума умеће а ко нема неће.Светски теоризам је узео маха и терористи треба да пожуре да себи уведу поредак закона како би се спасила планета земља на корист малобројних људи.
   Ал ко „зарезује Србина Милојка ? Нико.
   Ајд уздравље и Бог нек Вас чува од палих ангела надмоћнијих од Вас уколико сте без Бога Христа !

   Свиђа ми се

Хвала за коментар. Ваш коментар ће бити видљив након "модерације". Коментари који садрже претеће, увредљиве и вулгарне изразе неће бити објављени...

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.