АКТУЕЛНО

ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ НОВОГ САДА: Наставак тортуре над Николом Алексићем ОПЕТ ГА ХАПСИЛА ПОЛИЦИЈА!!!


DSCN8261

фотографија из ФБР архиве: протест пред Скупштином

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ О НАСТАВКУ ТОРТУРЕ НАД НИКОЛОМ АЛЕКСИЋЕМ, ДИРЕКТОРОМ ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА НОВОГ САДА

Никола Алексић је јутрос, у среду 27. априла 2016. поново био приведен од стране полиције која му је дошла у стан у 6.30 и привела га, на основу нашег мишљења, по неоснованом налогу судије Основног суда из Новог Сада, Браниславе Дебељачки, на основу поновљене тужбе МК Групе.

Ово је други пут да наведена госпођа подноси полицији захтев да Николу Алексића присилно доведу директно на претрес по поновљеној, такође по нашем  мишљењу, неоснованој тужби МК Групе.

Овом, по нашем мишљењу, грубом злоупотребом службеног положаја, судија Бранислава Дебељачки је, опет по нашем мишљењу, грубо нарушила углед своје професије. Више од тога је нарушен углед Николе Алексића, директора резултатски најјаче еколошке организације у Европи по оцени немачких Зелених, који станује у згради од 18 спратова и 101 станом, где станује око 300 људи, пред чијим очима су га извели из зграде и стрпали у кола као последњег криминалца. Поред тога, опет по нашем  мишљењу, овим неоснованим поступком, судија Бранислава Дебељачки, је угрозила здравље супрузи Николе Алексића, чије је срце давно ослабило због бројних покушаја ликвидације и хапшења свог супруга, због чега се данас лечи.

Још веће угрожавање угледа Николе Алексића би било да га је полиција привела у Основни суд, на основу нашег мишљења, по неоснованом налогу судије Браниславе Дебељачки, пред бројним грађанима и странкама од којих већина познаје Николу Алексића, да се није десио непредвиђени догађај.

Наиме, у реону те полицијске станице је, за време боравка Николе Алексића, извршено оружано разбојништво поште и полиција се дала у потеру за извршиоцима, а на Николу Алексића су заборавили, пошто је дежурни полицајац био заузет координацијом потере. После истека времена за појављивање Николе Алексића на претресу пред судом, у кратком затишју потере за разбојницима, Никола Алексић се обратио дежурном полицајцу са молбом да назове судију Браниславу Дебељачки и провери исход заказаног, а Николи Алексићу и његовом адвокату познатог термина претреса. Дежурни полицајац је, ради уштеде времена и људства, проверио исход заказаног суђења Николи Алексићу по поновљеној и неоснованој тужби МК Групе и добио одговор да је претрес одложен на захтев адвоката.

Описаном, по нашем мишљењу, злоупотребом службеног положаја и повредом Закона о судијама, судија Бранислава Дебељачки је нанела неизбрисиву љагу Основном суду и својој професији и као таква више не би требала да се бави том изузетном часном и одговорном професијом. Уколико јој се дозволи да и даље буде судија и дели ,,правдуˮ по ,,својојˮ вољи, велики су изгледи да ће се суд у Новом  Саду, опет по нашем мишљењу, претворити у сервис организованог криминала.

Никола Алексић је својим бескомпромисним ставовима којима је бранио здравље и услове живота становника Србије, израстао у непремостиву препреку многим тајкунима Србије који су преко здравља својих сународника стицали профит. Није чудо што многи од њих данас покушавају да оперу своју радну биографију путем осуде Николе Алексића на основу својих лажних пријава и корумпираних судија.

Никола Алексић је једина неукаљана личност на друштвеној сцени. Непосредно одржани парламентарни избори су то на најбољи начин потврдили. Сви остали учесници друштвене сцене су се полакомили и постали саучесници највеће преваре у историји Србије, чиме су само показали своје право лице и амбиције. Једино је Никола Алексић остао чист и неукаљан, доследан и чврст као стена. Зато нас не чуди данашњи описани догађај, напротив, он само потврђује нашу оцену и мишљење о Николи Алексићу.

Ми смо поносни што имамо такву личност да нас представља и води!

 

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА НОВОГ САДА    

еколошки покрет НС

 

27. 4. 2016. САОПШТЕЊА

3 replies »

  1. Моћна особа или група која је свесна себе и своје моћи НИКАДА не показује своју моћ!!! Они који супротно раде, односно, они који показују агресију или предузимају радње којима иживљавају „моћ“ показују прави емотивни покретач таквог понашања а то је УВЕК: ОСЕЋАЈ НЕСИГУРНОСТИ И ПАНИЧАН СТРАХ!!!

    Текст о Николи Алексићу и МК групи је текст о ПАНИЧНОМ СТРАХУ МК ГРУПЕ И ЊЕНИХ ПРИСТАЛИЦА!

    Свиђа ми се