Избори

Призовите се памети Срби! Има у Србији пуно правих патриота, али запамтите – ШЕШЕЉ НИЈЕ ТАЈ!


Саша Касаловић, 30.4.2016.

Они који су дали свој глас Шешељу или су много необавештени или су подложни манипулацијама! Не могу да верујем да неко може да воли Србију а да истовремено воли и Шешеља!

13124957_10208146372769330_1341117684426741125_n

Шешељ је манипулант који је своју целокупну каријеру градио на изазивању сукоба, мржње и у то је непрестано увлачио целокупан србски народ док га није увео у страдање а када су сукоби отпочели и када је уследило страдање, онда је са безбедне удаљености додатно саветовао Србе шта да чине и тако их још дубље увлачио у хаос.

Тај шибицар би да му још потрају оне ’90-те године и да као и онда, и данас у Скупштини Србије само млати празну сламу и замајава србски народ и да за све то буде дебело плаћен, нападајући све и свакога без да за то сноси било какву одговорност, јер никада и није желео да учествује у власти! Када је деведесетих добио власт на изборима он се је одрекао у корист Милошевића, јер није хтео да сноси одговорност за све оно што је претходно говорио а што је изазвало страдање србског народа.

Ја себе сматрам ултранационалистом и не могу да прихватим да се један превртљивац какав је Шешељ, сврстава уз нас такве. Цео свој живот живим и борим се овде на Косову и Метохији како би КиМ остао у саставу Србије, док се тај камелеон слизао са ВЕЛЕИЗДАЈНИКОМ Вучићем и помаже му да лажима освоји апсолутну власт како би могао да преко Скупштине изда и уништи Србију и србски народ!

Призовите се памети Срби и откачите се више од политике овог кловна који је поново дошао да нас дотуче и докусури! Тај демагог стално прича о својој бесмртној идеологоји “Велике Србије“ и тако вас навлачи како би вас злоупотребио.

Није идеја “велике Србије“ Шешељева, већ је Србије велика одувек и била и биће и све ће се србске земље једнога дана ујединити, али када истерамо из наших живота крпеље и пијавице који су нам узурпирали све наше највредније тековине!

Нису четници власништво ни Вука Драшковића а ни Војислава Шешеља! Четници су србски ратници распоређени по четама који ће кад тад изборити уједињење и слободу Велике Србије, али понављам, само онда када се курталишемо фукара које сам набројао.

Ја знам како су се Шешељеве приче завршиле овде на КиМ и могу вам само посаветовати да што га се пре отарасите, пре ћете прогледати правим очима! То зло нас само вреба и ако га се не отарасимо приредиће нам све оно што нам је приредио деведесетих година.

У памет се Срби! Има у Србији пуно правих патриота који ће за Србију и живот дати кад затреба, али запамтите ШЕШЕЉ НИЈЕ ТАЈ!

19 replies »

 1. Citam komentare i ne mogu da se otmem utisku koliko ispranih mozgova obitava u Srbistanu pardon Srbiji.Stetocina ego manijak (SEselj) ciji klonovi ponavljaju njegove lazi i poluistine tipa Skot (amer.ambasador) je bio na sastanku sa kim ? Dverima znam sigurno da nema nikakvih dodira sa njima ali zato ta Skotina posle ove zvalove ujdurme ima da pravi vladu sa gospodarem Pic…..m.Jos kada Stetocina bude u njoj sta cete onda da kazete isprani?

  Свиђа ми се

  • Хајде Борисе, кад тако све знаш објасни откуд Дверима толико новца за изборе. Само је СНС и СП имао скупљу кампању од Двери, али не пуно. Закупљивали су најскупље рекламе, она, како се већ зове што им је дошла из Америке, и много тога говори да су Двери како Шешељ каже ипак ЛАЖНЕ ПАТРИОТЕ у служби Америке.

   Свиђа ми се

   • Koji novac za par bilborda ?Jedinu reklamu koju su imali je bila preko interneta Za razliku od Vjekoslava Stetocine koji je bio na svim najgledanijim televizijama sa zadatkom pljuvanja onog mucenika Tome diplome i koji je zakljucak iz toga. Pametnome dovoljno( picoustog samo kad ne moze da izbegne i to u smislu dete malo krenulo stramputicom ). .Jasmina Vujic iz Amerike nije uopste na listi Dveri?Nadji na internetu njenu celu izjavu ? Onaj prebeg iz Dveri iz tzv trece Srbije Parovic pusta spin koji prenosi beznacajni ruski portal da su Dveri americki ljudi i to je istina?

    Свиђа ми се

   • sve te stranke su zapadno orijentisane.šešelja pustili iz haga samo što je zapadno orijentisan i treba im a dveri i svi oni laju ko fol rusija majka,kad dođu na vlast sve se menja jel i vučić tako govorio jel i nikolic isto + štrajkao glađu a sad .

    Свиђа ми се

 2. Svi vi koji orkestrirano pljujete Šešelja ste jako providni sa onim ja sam radikal, radikalka ali sam sad razočaran, razočarana, je tako smešno i naivno da vam ni deca nebi poverovala. Zašto niste hrabri i pošteni pa se otvoreno predstavite i ko ste i šta ste pa argumentovano iznesete kritiku koju će te potkrepiti činjenicama a ne tako neuko lažno se predstavljajući a dobro se vidi da pripadate NATO ljupcima…

  Свиђа ми се

  • Под један, онај ко је ,,Србенда радикалска,, пише ћирилицом.Ја се отворено представљам и тврдим да је Шешељ ратни хушкач.Језик не служи у устима само да би муљао храну већ и да из уста излазе Богу угодне речи,.Његов језик има функцију да пљује и да вређа са којим циљем он зна али његов језик мудро ћути док говори Александар Вучић.Овде писац каже оно што мисли, кажем и ја а не волим Нато.Тужан народ смо ми Срби, слеп код очију и врло глуп што на жалост Ви Данило као живи сведок доказујјете.Наша држава није Вучић, Шешељ , било који драматург на политичкој сцени.Ми смо држава и ми смо ти који имамо дужност да из својих редова бирамо најбоље, а то су они који иза себе имају видљиве рфезултате, рада, поштења, честитости , одговрности, не сервилноасти, полтронства, увлачења и вулгарности.Ако је Саша Нато љубитељ, онда сам ја краљица од Велса.

   Свиђа ми се

 3. Све што сам успео да разумем је да се Шешељ не свиђа аутору. Али, ни један аргумент да се поткрепи та мржња.

  Шешеља углавном нападају они који неби могли да издрже ни 12 минута у реду за бесплатне баклаве. Живео Шешељ, живела Србија!!!

  Свиђа ми се

 4. Збуњен сам јер испаде да Шешељ није патриота што није био на састанку са Скотом и није био на скупу са осталим домаћим скотовима , а они који су били су патриоте. Чудно

  Свиђа ми се

  • А са ким је Вучић састанчио све ове године? Ко га је довео на власт и ко га одржава на власти? Зашто “патриота“ Шешељ не проговори нешто о томе?

   Свиђа ми се

 5. Потписујем све што је написао Саша Касаловић.

  Шешељ је обичан манипулатор и калкулант који Србији и србском народу ништа добро није донијео нити ће донијети.

  Борио се у Хагу као лав, и за то му хвала. Али на политичкој сцени Србије само наноси штету нашем народу и нашој борби за опстанак, и то већ вивше од 20 година.

  Слободана Милошевића је називао србским издајником а његову жену вјештицом са Дедиња. Али кад год је Милошевићу затребало да му спаси власт, Шешељ је са својим пуленима, гробаром Николићем и издајником вУЧКићем, био ту да му се нађе при руци. Никада није желио власт и одговорност!

  У Хагу се, како је сам много пута говорио, спријатељио са Милошевићем. Како србски родољуб може да се спријатељи са оним који је продао Книнску Крајину, србску западну Босну и србско Сарајево!?

  Избори су поркадени и то је очигледно свима, само умишљеном Шешељу изгледа да није! Напада оног несрећног Обрадовића и ону жаслну и изгубљену Санду, који и да уђу у праламент не могу учинити било шта у корист србског народа, али не могу учинити било шта ни на нашу штету.

  Њих напада а издајника Александра Вучића подржава у крађи и подвалама!! Срамота, Срамота, Срамота!

  Александар Вучић је потписао издајнички бриселски споразум, задужио државау преко десет милијарди долара за пар година, смањио пензионерима пензије, води земљу у тотални колапс, Шешеља је лично називао мишем, и то је све уреду!!?? То све може!! А да Двери и ДСС уђу у праламент, о не, то никако!

  Браћо Срби, узмите се у памет и не вјерујте лажљивим политичарима. Они гледају своје интересе а за народ их заболи брига!

  Србију ће једнога дана водити Божији човјек, Божији изабраник! Србију ће водити, не онај који сриједом једе печену прасетину, већ истински Православац, који се Господа боји и Господу служи.

  А да би се то догодило, ми морамо постати бољи људи и бољи Хришћани. Морамо се поправљати како би било достојни наших славни предака.

  Циркус, који се зове потилчка сцена Србије ће се наставити. Мудри људи неће учествовати у томе!

  Liked by 1 person

  • Тако је Душко ! Сагласан сам са сваким словом које си написао у коментару . Ми чекамо Христа а не ове политиканте и лопуже!

   Свиђа ми се

 6. Шешељ никада па ни у Хашкој судници није тврдио да је та идеологија потекла од њега, он и дан данас тврди да је то идеологија стара 300 година и да је се никада не смемо одрећи.
  Он је своје србство доказао, Богу хвала, био је спреман да погине, не би ли се бранио сам и победио целу западну машинерију.
  Нико од ових кога данас подржавате, Скотових марионета из новог ДОС-а то неће успети да уради ни за 5 наредних живота. Ни они ни Вучићев режим. Прво аутор овог некста не би могао 12 дана да жртвује како би се одвојио од тастатуре а да не причамо о годинама. Војислав Шешељ је одувек могао да предвиди догађаје који нам долазе, и увек је био у праву, тако и сада.
  Онај које доказао да је спреман да се жртвује за националне интереесе, тај је доказао да никада неће моћи изневерити народ.
  Ко је то урадио сем Шешеља? Нико! Ни Бошко, ни Санда Сребреница ни Пајтић, ни Вучић, ни Чеда.
  Ове ваше патриоте, госпон Саша, како утеху не нађође у штабу СРС него полетели код Скота у ДС? То је суштинско питање, на које ћете одговорити у неком нареном писанију.

  Liked by 1 person

  • Koлико разумеш ситуацију око себе све објашњаваш када кажеш “Ове ваше патриоте, госпон Саша, како утеху не нађође у штабу СРС него полетели код Скота у ДС? То је суштинско питање, на које ћете одговорити у неком нареном писанију.“ Па ћу ти само ово рећи ….Ниту су ови што су били код Скота “моје патриоте“ али ни такви какви су нису требали отићи код ШеШеља у штаб да покажу колике су тек тада мизерије .А то што си написаоп да се не могу одрећини дванаест дана на тастаури у односу на Шешељевих 12 гходина проведених у Хагу могао бих ти много тога објаснити међутим нека буде само ово… Ја сам се родио и живим на Косову и метохији ! Протеран сам са породицом из Приштине захваљујући политици овог кога браниш.Сада сам на северу Ким. а не негде у БГ. али и овде ме прогони и покушава да ме стрпа у затвор онај који тренутно влада Србијом а кога је Шешељ створио . Најурилису ме са радног места како би се самном обрачунали а све како би спровели издају на КиМ. коју Шешељ не помиње већ се целим својим бићем посветио одбрани лика и дела Александра Вучића . Због свега овога што знам и што сам на својој кожи осетио могу вам само ово рећи ….коментари као што је овај твој ме не дотичу и у мени само изазивају додатно сажаљење према вама који патите од греха “идолопоклонства“ . Свима вама таквима ,нека би Бог повратио памет када сте већ без ње из незнам ког разлога остали. Бог нека вам је на помоћ ! Христос Воскресе а не Шешељ !

   Свиђа ми се

 7. Pogledajte vacu Саша Касаловић videćete koje je to zlo. Predlažem da ga maknete sa mjesta autora da ne kalja sajt. Jadan onaj koji glasa za ovu opoziciju na ulicu i za vučića. Ostaju samo radikali. Onaj koji nije Radikal ili je bolestan ili hoće obojenu revoluciju opd patronatom zapada.

  Свиђа ми се

  • Земљаче и брате у Христу Саша, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!! Подржавам све што си написао о „војводи“ коме се идеологија Велике Србије сводила само на идеологију радикалских усе на се и пода се, тако је и сад.
   Несумњиво се јуначки борио у Хагу и свако ко је нормалан Србин га је подржавао и био за њега као за најрођенијег.

   Али, по оној Аристотеловој : „Платон ми је драг али ми је истина дража“ морамо сведочити и говорити ИСТИНУ па не знам о коме да се ради.

   Бити идолопоклоник је грех, саучевствовати у крађи, издаји земље је велегрех који вапи на небо. Тако да апологете „војводе“ да добро размисле о томе што раде.

   Да се подсетимо, вУЧКо је подписао бриселску велеиздају, укинуо Србију на Космету, Потапа Светиње, сече Записе старе 600 год. затрпава православне базилике из 4 века, мења нам православну свест,задужио земљу за 3 год. 10 мијарди евра, распродао и распродаће све у Србији, донео НАТО ЗАКОН и легализовао га кроз скупштину и како се то „војвода“ бори против вУЧКа пулена којег је он створио, тако што најприземније пљује по кумовима Томи, његовој породици, његовој ташти, поваљује драгу му Колиндицу, пали тамо неке крпе од неких крпа држава.
   Ако је то идеологија Велике Србије онда свака част идолопоклоницима великог „војводе“ за нормалне, су поступци за осуду и гнушање.

   Љути „војвода не прети са десетинама хиљада бесних четника својим бившимсадашњим пајтосима које је он политчки створио,огрезлих у велеиздаји, већ се нашао да прети ПРАВОСЛАВНИМ СРБИМА из Двери који су очигледно покрадени од „војводиних“ ђака како на прошлим тако и на овим изборима.

   Када „војвода“ који мрси све време Великог Часног поста, а буса се у груди да је велико Србин постане истински православан, онда ће престати са вулгаризацијом и ријалити понашањем,

   Послужићемо се речима светог Филарета Московског за апологете оног који неће да види:

   „Љуби непријатеље своје, непријатеља Божијих се гнушај, а непријатеље Отачаства сатири,“ а Срби на челу свом у Цркви и Држави имају непријатеља Божијег (јеретика) и непријатеља отачаства (издајника). Фантастично!

   А „војвода“се против непријатеља Православља бори тако што их прећутно подржава а у време Часног Поста гибаничари, једе прасетину као и сви ријалити „четници“ из Булајићевих филмова.

   Сваки слуга који чувајући свој мир није урадио ништа да би зауставио лопове од провале у кућу свог господара, биће осуђен од његовог господара као лукави лопов иако није ништа урадио да му помогне. (Св. Симеон нови Богослов)

   Апологете „војводе“ биће нам боље кад ми будемо бољи, кад постанемо ПРАВОСЛАВНИ СРБИ, ваш „војвода“ то није, празнословљем до Велике Србије се не стиже.

   Ми нисмо велики, издали смо веру, издали претке, издали кумства, издали завете и причамо приче о Великој Србији.
   Уосталом читајмо св.Владику Николаја Велимировића, постанимо православни испунимо Заповести Божје постанимо СВЕТОСАВЦИ и имаћемо све, до тада страдање.

   Саша Касаловић је инстиктивно препознао поступање „војводе“ и срцем онако како зна и уме изразио своје мишљење. Многи су се на несрећи народа широм србских земаља овајдили и изградили лешинарске каријере, не може више, ДОСТА !!!

   Свиђа ми се

 8. Ја нисам изашао на изборе и нисам гласао, испоставило се да сам у праву био, Шешељ је постао велика грешка како за Србе тако за Србију ! Он здушно подржава Вучића у изадји Србије!

  Свиђа ми се

 9. Ja sam radikal od 1995.I sada sam glasala za radikale ocekujuci da ce se najvise boriti protiv izborne kradje koja je bila evidentna.Ovo usmeravanje Seseljevo protiv Dveri umesto protiv SNS-a i Vucica me potpuno razocaralo i zbunilo.Sada mi je iskreno zao sto sam svoj glas i moje pordice dala Seselju umesto Dverima.

  Свиђа ми се