ДЕШАВА СЕ...

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ И РАДОСТ ДОНЕСЕ!


ПОШТОВАНИ ЧИТАОЦИ

čestitka hristos voskrese

9 replies »

 1. ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ! РЕДАКЦИЈИ ЖЕЛИМ СВЕСТРАНИ НАПРЕДАК У ОСВАЈАЊУ РОДОЉУБЉА И ОЧУВАЊА НАШЕ ОТАЏБИНЕ, ВАСКРС СТАЗЕ НА ХОРИЗОНТУ КА СЈЕДИЊЕНИМ СРБСКИМ ДРЖАВАМА.

  Свиђа ми се

 2. Ваистину Васкресе! Свака благодат, напредак здравље од Бога нека је свим члановима ФБ Репортера. Амин!

  Свиђа ми се

 3. Ваистину воскресе!Желим вам да будете на висини задатка и пред људима и пред Богом, да ширите истину и браните свету Веру Православну!

  Свиђа ми се

 4. Ваистину Христос Воскресе !

  Редакцији и уредништву свако добро од Господа и срећан Васкрс !

  Свиђа ми се

 5. Ваистину Воскресе ! Најискреније уредништву СРБског ФБРепортера и редакцији желим срећан Васкрс да остану као до сада најбољи у расветлавању истине,како оне из прошлости,тако и оне која се сада одвија и која нас очекује убудуће.

  Свиђа ми се

 6. Ваистину воскресе!
  Желим овом цењеном србском родољубивом порталу све довбро од Господа Бога и даље успехе у одбрани отаџбине и Србства од сатинистичке, екуменистичке и евроатлатске немани!
  Слава Богу на висини!

  Свиђа ми се

 7. ХРИСТОС ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!
  Уредницима и свим осталим члановима редакције, свим сарадницима и свим читаоцима СРБског ФБРепортера желим срећан Васкрс, и да васкрсне честит, поштен, храбар, родољубив, истинољубив, правдољубив, светосавски део Србског народа, с њим Србија и све србске земље сједињене у једној држави са Србијом као стожером.
  Љубомир Т. Грујић

  Свиђа ми се