АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Скандал на Евровизији – победила Украјина са антируском песмом! Веома „занимљиво“ гласање Србије!


15 мај 2016. NewsFront

Победник Евровизије 2016 године је Украјина са песмом «1944» у извођењу кримскотатарске певачице Џамале. У песми она говори о «совјетској окупацији Крима» 1944. године и о томе како су Кримски Татари «страдали од Руса», након ослобађања полуострва од фашизма.

Konacan-plasman-1

Она је гласовима жирија и публике освојила укупно 534 гласа, друга је била Аустралија а трећа Русија.

Публика из Србије дала је максималан број поена Русији а жири Украјини.

Поменута певачица блиска је екстремистичкој организацији «Меџлис Кримских Татара» а она је сама изјавила пре одласка на Евровизију да ће певати о Криму у политичком контексту који одговара званичном Кијеву.

У «победничкој песми» Евровизије под називом «1944» она совјетске војнике назива окупаторима и убицама.

„Када странци долазе
Они долазе у ваш дом
они вас убијају
и говоре
ми нисмо криви
нисмо криви“

***

КРИМ О ПОБЕДИ ЏАМАЛЕ: СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ ЋЕ ПОБЕДИТИ НЕМАЦ СА ПЕСМОМ «1945»

 

Становништво Крима пратило је овогодишњи избор за Песму Евровизије на коме је победила украјинска представница Џамала са антируском песмом «1944». Ова песма је посвећена догађајима из Другог светског рата где совјетске трупе које 1944 ослобађају Крим од хитлероваца назива убицама и окупаторима.

«Политике нема. Аха Украјина. Кримскотатарска певачица. Три дана пред 18 мај»- коментарисао је руководилац кримског НТВ-а Олег Кручков.

«На наредној Евровизији ће победити Немац који ће певати како су 1945 године са аутоматом уништавали његову кућу»- прогнозира публициста са Крима Генадиј Сивак.

«Разумем да ако желе да прикупе новац за организовање Евровизије следеће године остаци џемиле-исламо-чубаровских банди (певачица+ лидери екстремистичке организације «Меџлис») морају да југ Украјине гурну у амбис разбојништва и пљачки»- сматра потпредседник кримске владе Дмитриј Полонски.

***

Драган Станоевич

Коментар Драгана Станојевића:

На вечерашњој педровизији је победио „педро-жири“.

Јасно је да жири има чисто политичку конотацију, тиме се добијају паре од ММФ, добија статус „демонкратског“ друштва, отварају поглавља и организују педер-параде.

Наш жири је тај посао обавио одлично, 12 поена Украјини а они нам вратили кусур са минусом 12.

Можда убрзамо Евроинтеграцију па заједно са укрофашистима ушетамо у „евро-педро“.

(Песма Џамале је политичка порука у којој се Руски народ прозива и говори се да су 1944 године дошли „странци“ који су убијали у њиховим кућама и како је њена бака настрадала,све то у контексту пресељавања Татара са Крима, не говорећи колико су Татари тада сарађивали са немачким фашистима! и наравно,то је нови стандард који нам привијају, па је зато та „идеја“ морала да победи на педервизији).

Једина срећа је што је глас нашег народа ипак пробио све могуће технологије спречавања изражавања, па је мудри народ дао Русији 12 поена. Могу замислити колико је гласова стигло да ни апаратура није могла да промени вољу народа.

Много ми је лакше јер ипак захваљујући народу, могу гледати браћи у очи.

Али желим да напомонем јако битну чињеницу и поруку. Народ Европе је ипак прво место доделио Русији и то је порука свим политичким технолозима и полит-робовима!

Честитам народну победу Русије! Има још наде…

За оне који још не схватају разлику између политичког проституизма и мишљења народа, нека погледају ово гласање.

13239356_933972396721332_4620095419029033243_n

По мени сви политичари ових држава који се подсмевају вољи грађана треба сви да поднесу оставке, ово је референдум поверења!

Честитао бих и Украјини, да песма и победа нису политички мотивисане и да то није осмишљена провидна провокација !

Погледајте – украјински народ је Русији дао исто 12 поена а жири 0!

Али ми имамо реалног победника ког је Народ Европе изабрао и зато честитајмо браћи Русима на победи и имајмо у виду шта ипак тај народ мисли о Русији.

Честитајмо победу реалном победнику!!

С победой Россия!!!

____________

Додатак : Управо сам добио упозорење да могу да ми скину овај пост… (Демонократија на делу, боли истина )

Напомена: Чланови српског жирија били су:

– Слободан Марковић (64), композитор и председавајући жирија,
– Никола Чутурило Чутура (53), певач, композитор, текстописац и гитариста,
– Марија Марић Мари Мари (37), певачица, композитор и текстописац,
– Ана Миленковић (36), певачица и
– Владимир Граић (48), композитор.

10 replies »

 1. Ма каква песма Евровизије још једно замлаћивање народа мало нам ових грандова,фарми,парова и сличних глупости – све је то из исте кухиње одакле је потекло и примање Косова у фифу и уефу ! Докле ћете СРБИ који сте потомци Винчанске културе и писма да дозвољавате да вам мозак испирају којекаквим глупости из тзв. мултимедијалног програма боље прочитајте бар једну књигу месечно него да проведите сате испред оваквих небулоза !

  Свиђа ми се

 2. Za mene najveća bruka i neodgovornost je glasanje STRUČNOG ŽIRIJA SRBIJE koji nije osluškivao volju naroda. Naš ŽIRI se samovoljno svrstao uz NATO zemlje i obrukao našu zemlju. NEČUVENO. Rusija, koja je najveće žrtve podnela u 2,s.r. sada je kriva što je bila protiv nacista-

  Свиђа ми се

 3. Evrovizijom se ne treba uopste baviti.To je jedna evroatlantaska ujdurma.I ko udje u nju mora da trpi svašta.Zato ,ostavimo je tabloidima

  Свиђа ми се

  • Одговор читаоцима који сматрају да се Евровизијом не треба уопште бавити и да је треба оставити таблоидима, као и онима који нам замерају да својим објавама придајемо значаја шунд манифестацији званој Евровизија…

   Нас та манифестација не интересује као таква, већ због тога што је искоришћена у пропагандне сврхе. Сам садржај манифестације (а оно „шунд“ може да се односи само на садржај) нема никакве везе са значајем те манифестације у рекламном и ПРОПАГАНДНОМ смислу. Основни показатељ значаја у том смислу, јесте број људи који прати ту манифестацију. А у питању су МИЛИОНИ људи широм Европе и света. Велики број телевизија преноси Евровизију.
   Са друге стране, недавно одржани концерт хорова духовне музике у Тивту, или неки наступ београдске или било које друге европске филхармоније има несумњиво високу уметничку вредност али га прати веома мали број људи па је у смислу рекламе или пропаганде потпуно безначајан.
   Да нас је Евровизија интересовала као таква, ми бисмо објављивали све од почетка, преко квалификација па све до финала.

   Редакција

   Свиђа ми се

 4. Мени је већ било најблаже речено сумњиво 2 полуфинално вече,убедљиво по
  мени најбоља је била песма Македоније Калиопи је певала и певала на македонском.Не само да је најбоља то вече него по мени у финалу не би смела да буде испод 3ег места.Али она је елеминисана само зато што није певала на
  енглеском, и за мене је прави шок био да македонија је елеминисана а да
  украјина и пољска иду у финале.Тада ми је јасно било да од поштења при гласању нема ништа и да је „регуларно“ као јелен супер лига.
  А та песма Евровизије у задњих 10г је парада содома и гомора.Огроман део извођача је види се педери и лезбејке а о публици да и не говорим.Колико је то бедно да у полуфиналу 2 вече водитељ се скине го и стави испред ђоке плишаног вука.

  Нас Србе треба осим ове евидентне намештаљке да забрине и да се запитамо
  зашто се уопште ми такмичимо на тој сотониној манифестацији??Зашто певати на
  енглеском не на Срском?Наш језик је најлепши за песме.Нешто још што је много
  болније то је цена коју јавни сервис/ јавна кућа РТС плаћа за трошкове нашег
  такмичара а то је 300.000 еура.За ту енормну суму могло је да се помогне дечици
  оболелој од карцинома.Директору РтС а Бујошевићу лепо стоји капа са словом U
  на њој то је од дана када је забранио приказивање данског филма о усташком
  геноциду на двору на уни.
  А кад опет се вратим на еуросонг који је заправо педер сонг шта би се десило да
  не дај боже вучићева победила јуче? Колика би тек пара требала за организацију
  педерсонга?Друго навијачи те манифестације су педреи и лезбејке и они би
  засигурно бар 5 дана провели у БГ и ширили на њиховим истомишљеницима у
  Србији све тековине демократске еу;хив,сифилис,хепатитис и ко зна шта још

  Треба ако могу да вас замолим да организујете петицију против учешћа Србије
  на еуросонгу

  Свиђа ми се

 5. Srpski žiri je sastavljen od “ evrounijata – evrofašista“ i nije nikakvo čudo što su glas dali fašisti i nacisti „Porošenku“ Na njihovu i Vučićevu žalost narod je grlasao za Rusiju i ne samo da je srpski narod oduševljeno glasao za Rusiju već je jednoglasno za Rusiju bio narod Evrope.Crknite od muke briselske fašističke zveri !

  Свиђа ми се

 6. Народ Европе зна све шта је шта, шта је правда и шта је истина али нажалост на челу тих држава Европе: Немачке, Британије, Француске, Италије, Белгије…. налазе се амерички ду*елисци. Америка води ратове у Европи, десет хиљада километара ван своје територије и то ови подрепаши не желе да виде. Америка је зло човечанства. Из овог гласања се види колико је народ Европе на правдољубив и више од тога. Европске народе воде амерички ду*елисци

  Свиђа ми се