АКТУЕЛНО

Коалиција Двери/ДСС: Питамо председника Републике Србије – Када ће бити расписан референдум о НАТО и ЕУ?


dv dss1

На консултацијама са председником Републике Србије изборна листа ДВЕРИ-Демократска странка Србије поставила је питање изборне крађе 2012. године, имајући у виду да је председник Николић између два круга председничких избора пре четири године обећао утврђивање истине око изборних манипулација и спроведене изборне крађе као и процесуирање свих одговорних.

С обзиром на то да су се разне нерегуларности, покушаји изборних манипулација и крађе, посебно на КиМ, поновили и 2014. и 2016. председнику Републике је указано на хитну потребу промене изборног законодавства.

Председника Републике смо подсетили да је обећао и Платформу о очувању Косова и Метохије у саставу Републике Србије, као и да није испунио свој део обавезе према грађанима Србије када је др Војиславу Коштуници за подршку у другом кругу председничких избора писмено обећао расписивање референдума о НАТО-у и ЕУ, на чему и даље инсистирамо.

Посебно смо указали на штетност потписаних неуставних Бриселских споразума, као и споразума са НАТО пактом и питали зашто нема ближе, конкретније и делотворније сарадње са Руском Федерацијом?

Главно питање за председника Србије било је зашто мандатар за састав нове Владе Републике Србије не би био неко ко је мање фанатично опредељен за ЕУ, ко жели ближе односе са Руском Федерацијом и противи се промени Устава Србије.

Српски покрет Двери и Демократска странка Србије изразили су спремност да буду корективни фактор у новом сазиву Народне скупштине Републике Србије увек када су у питању српски национални и државни интереси, али то очекују и од председника Републике Србије.

Трећи члан делегације проф. др Миладин Шеварлић, независни кандидат са листе Двери-ДСС подсетио је председника на предизборно обећање да ће Србија остати земља без ГМО и захтевао од њега да од тог става не одступа. Професор Шеварлић уручио је председнику Републике меморандум са 10 тачака за обнову српског села.

 

У Београду, 23. мај 2016. године

Информативне службе
Српског покрета Двери и Демократске странке Србије

—————

24. 5. 2016. САОПШТЕЊА, за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »

 1. Какав референдум? Па где ви живите мимо света или у остацима интернационалне америчко-западне … Југославије???

  Свиђа ми се

  • Могло би се рећи неутралне и са свим њеним неутралним, нацијама и националним мањинама што по србској светој земљи слободно и у миру ходе иако из непријатељских (према титовој Југославији ) окружења,самих тих „народа и народности“ ван граница републике од Нимрода светског и тита Југославије ?

   Па би још да „штрпну“ од заједничке републике им и преко ње ,још свете земље србске?По могућности СВЕ?

   Видели и мисле да могу па им се осладило а не знају за ону србску ,истиниту православну светоотачку изреку и за њу нису чули и не маре јадни у не знању за њу те ће на крају и сами нај више јадни пострадати :

   „Што више је сласти ( непријатљима Божијим и Срба) , то је мање слатко, што више горчине то је мање ( Србима) горко „!!!

   А онда тешко њима прво од њих самих па потом и од Срба!
   Мало ли вам је и заборависте ли „демократску гласачку“ а на демонкрадксим изборима белосветским КРАЂУ народе не дај Боже нимродовски?

   Или се то у демонкрадији подразумева па се олако преко тога прелази и брзо ( већ сутра ) заборави? Али ЗАКОНИ и воља народа нимродовом демокрадском свету и „богињи“ „љубави“ исис ( ид републици) у вечности остаје а то је оно што је у демонкрадском свету нимродоваца битно?

   Закони и да све буде по мери закона и озакоњено како би коначно могла и да се спроводи, стриктно и одлучно , оно чему демокрадски народ деценијама и тежи како би био задовољан а то је ВЛАДАВИНА ПРАВА и ЗАКОНА који су за цео демокрадски народ ( владалац) ИСТИ и које је владаоц -народ самом себи и увео.А тада , зна народ да хоће,биће спровођене !

   Народ који влада и свој важећи устав и законе МЕЊА, као владаоц у светској демонлакрдији нимрода , ће ваљда тада коначно бити задовољан и неће морати да иде на праву адресу у Брисел да се жали и демонстрира и још буде истуширан демократском водом из демонкрадских топова водених и нимродових револуционарних или не дај Боже демократских са запада пендрека? У власти народ а да буде мокар и изпендречен? Не иде то,није демократски?

   А и пут је далек и скуп тако да верујемо да ће коначно сав народ , сви грађани а по промени свог устава, када народ,својевољно посао заврши ,остати овде срећни и задовољни спроводећи своје законе свако над сваким јер су закони за све исти и нема протекције чак ни за народ као владаоца у демонлакрдији.

   Народу је очигледно доста хаоса и понижавања па ће сам себи, завести РЕД , РАД и ДИСЦИПЛИНУ спрам нових закона својих!? -Подвлачимо на крају свог неутралног реферемдумског излагања

   п.с. – финансирање народног пута на Марс,освајање нових материјалних народних богатстава и осталих планета и галаксија, по својим усвојеним законима ће бити дужан да плаћа порезе и разрезе, глобалној народно-демократској наси- маси а за то је мало богатство србскијех земаља све са нај богатијим Косовом и Метохијом,али све ће то народ који влада по свим основама своје демократије позлатити !?
   О томе што владајући уједињени народи згађују планету земљу -лопту и казнама по том питању као и ремећења глобалне климе спрам глобалног загревања округле лопте је излишно говорити. То кошта дупло више од наведеног а богати народ владар је спреман све да плати зарад своје демократске власти!?

   Свиђа ми се