Окупација

СНП НАШИ: Обавестили смо амбасаду Русије о антируским списковима


????????????????????????????????????

СНП НАШИ током данашњег дана обавестио је Амбасаду Руске Федерације у Београду о најновијим збивањима и састављању антируских спикова од стране организације ЦЕАС.

Центар за евроатлантске студије саставио је списак од 105 организација и појединаца које је означио као “прокремаљске” структуре, а затим је списак предат западним амбасадама. На самом списку налази се и СНП НАШИ, као и председник покрета Иван Ивановић, који су после објављивања списка постали легитимна мета западних обавештајних служби.

До сада поводом поменутих дешавања није реаговао јавни тужилац, чиме се шаље отворена порука да је у Србији дозвољено позивати на линч оних који се залажу за савез са Руском Федерацијом и учлањење Србије у Евроазијску унију, уместо погубног пута ка ЕУ за који се залажу НВО попут ЦЕАС-а.

Информативна служба

СНП НАШИ

2 replies »

  1. Ma da je Vladimir Putin pametan jer ocigledno je to da kada bi se on kandidovao za presednika u vise zemalja na balkanu zasigurno bi bez razmisljanja pobedio, a da vidim bi li njemu smeli nasi korumpirani slicnu igru igrat pa tu su na noz a onda posle posla a politika je njima nista bez poso brz novac to se vise manje danas tako svuda gleda e pa posle tog posla oni lepo odu kuci na kaficu itd …., a i sami znate na sto mislim… to i glup moze da shvati na kakvim principima nama funkionise politika,vlada,drzava i sve njene institucije .. a to sigurno nije u korist gradjana…

    Свиђа ми се

  2. Ако само тако браво Г Ивановићу велико поштовања према вама и вашој правој
    патриотској странци

    Свиђа ми се