MAIL - RSS FEED

ЧИКАРИЋ:Србија да прогласи НАТО бомбардовање као „геноцидну радњу“


Категорије:MAIL - RSS FEED

3 replies »

 1. Nažalost nema niko petlju da optuži NATO za genocid. Statisika koja je izneta je samo mali deo, a koliko će još biti žrtava od posledice bombardovanja? Ako tome dodamo trovanje stanovništva GMO hranom, lekovima i vazduhom teško je proceniti broj žrtava. Nažalost šaka bogatih više nezna šta će od ludosti pa na sve načine žele da smanje ljudsku populaciju na zemlji. Ima li šanse da se tom ludilu stane na put? Ovo po prvi put komentarišem.

  Liked by 1 person

 2. Слободане Чикарићу

  Упоређујете број помрлих од рака са бројем страдалих МУШКАРАЦА у Сребреници! Број страдалих МУШКАРАЦА (муслимана!!!) је МНОГО мањи од оног који се званично помиње, а они су страдали ИСКЉУЧИВО у борбама са Србима. ДОКАЗИ ПОСТОЈЕ ЗА ТО!!!!

  Срби нису чинили злочине! То су радили муслимани Орић и његове јединице. Чикарићу, не упоређујте број умрлих од тумора са бројем, од стране муслимана, закланих Срба, за стабла ексерима причвршћених Срба, силованих Србкиња, Србских трудница распорених стомака… И ЗА ТО ПОСТОЈЕ ДОКАЗИ!!!!

  Због Вашег „признања“ Србских злочина у Сребреници, добиће те сигурно неку наградицу и нећете бити позивани на одговорност због издаје и ширења лажи од стране Министарства болести и неких државних служби.

  ЧЕСТИТАМ!!!!

  Liked by 1 person

 3. Питање је када ће доћи неко на чело Србије који би смео и хтео да прогласи бомбардовање геноцидом над Србским народом и Космет окупираном територијом.

  Свиђа ми се