Љубиша Марковић

ШТА СЕ ДЕСИЛО СА АНТИ-НАТО ПРОТЕСТИМА У СРБИЈИ? Да ли су Вук и деминутив од истог појели србски народ?


ljubisa-ljuba-markovic

Љубиша Марковић

Данас је Видовдан. Читајући данашње вести, нормалан човек у Србији се не може чуду начудити!

Тако нпр. извршни потпредседник Атлантског савета САД  Дејмон Вилсон у данашњој изјави за медије поред осталог  каже, „Ми имамо став пружене руке. Србија је кључна земља у региону и земља у којој смо имали изненађујуће позитивних кретања у нашим односима, али ипак је на србској влади да дефинише  брзину којом ће се односи развијати“.  Дакле људи су изненађени кооперативношћу ових наших никоговића.

Јелена Милић председник ЦЕАС-а изводи свој самопромотивни наступ на Видовдан, организујући у Београду конференцију  „Западни Балкан и НАТО пре и после Варшавског самита“! Провокација је мала реч за недела овог народног издајника, плаћеника  и непријатеља србског народа.

Експертска делегација секретаријата НАТО одржава низ састанака и инспекцију стања у Србији, на Видовдан. Гази! – слуге треба газити и понижавати.

Још да нам Ердоган прилети на ћилиму из мале Азије, него је како изгледа заузет извињењима, па га нећемо видети.

Уочи избора у Србији смо имали неколико анти-НАТО протеста у организацији патриотских снага. Те патриотске снаге су узеле ексклузивитет у организацији и вођењу истих. Када су се завршили избори у Србији, анти-НАТО протести су престали. И мени много тога није јасно!

Шта је са онима који су узели тапију и ексклузивитет покретања и организације анти-НАТО протеста у Србији? Шта је са медијима, новинарима, тзв. интелектуалцима, политичарима, србима коначно, који бејаху  толико агилни уочи избора, по питању анти-НАТО протеста? Влада Александра Вучића их је усвојила, Скупштина Србије ратификовала, а ми аминујемо или шта? Да ли то значи да су сада споразуми са НАТО легитимни?  Из овога, узрочно-последично произилази, да је бомбардовање и убијање Срба легитимно, а да смо ми Срби дали томе легитимитет. Аферим Србијо! – Ако је тако.

Дакле, НАТО нас је бомбардовао, убијао, уништавао инфраструктуру, узео добар део наше државе и територије, узео право србима на живот, прогнао нас са вековних територија, а ми аминујемо споразуме са њима и дајемо им легитимитет у злочину и геноциду над србским народом. Да конкретизујемо: дакле легитимно је убијање и протеривање Срба из Хрватске(зар то није геноцид и етничко чишћење?); легитимно је убијање  и протеривање Срба из БиХ; легитимно је гашење РС; легитимно је убијање  и протеривање Срба са КиМ, Македонија, Црна Гора, Војводина, Рашка,…

Овима који су потписали и ратификовали споразуме не упућујем ова питања. Питања упућујем родољубивим снагама које су заћутале, када се завршио изборни циркус у Србији. Родољуби, браћо и сестре Срби, да ли је све то легитимно? И зашто ћутимо сада? Зашто не трају протести до одбацивања споразума са НАТО или референдума макар, по том питању? Да ли су анти-НАТО протести били за једнократну употребу? – ако је тако, онда су злоупотребљена родољубива осећања грађана Србије, родољуба и онима којима је стало.

Разумем ове који су то потписали и ратификовали, али ви, који држите тапију и полажете право на ексклузивитет родољубља, јесте ли прави родољуби Србије?

 

Љубиша Марковић, СНП Корак Србије

————

28.6.2016. за ФБР приредила Биљана Диковић

4 replies »

  1. Да би Срби изашли на протест услов је медијска личност да их води иначе неће.Када бисмо Ви или ја изашли да протестујемо стрпали би нас у лудницу или би нас евентуално подозриво гледали окренули главу уз подругљив осмех.

    Свиђа ми се

  2. Ti sto su vodili anti nato proteste,su sada oni koji se bave pacecim brigadama,a najvecu patku nesmeju da spomenu.Ucutali se jer su Vucicevi pijuni,koji su vesto ubaceni u patriotski blok,jebiga i ja sam se zeznuo,mislim na Zavetnike,obicna boranija,koja stite Vucica

    Свиђа ми се