АКТУЕЛНО

Биљана Ђоровић: Окултна сатанистичка церемонија отварања тунела Готард


Gotthard tunel

Gotthard tunel

У Швајцарској је 1. јуна отворен најдужи тунел на свету – 57 километара тунела кроз швајцарске Алпе који избија у Италији.

HHH

HH

Протестантска етика и дух медијског извештавања

Изградња тунела  Готард, који повезује Ерстфелд у Швајцарској и Бодио у Италији и спаја север и југ Европе, трајала је 17 година (завршен је годину дана пре рока). Тунелом је реализована идеја за коју је први нацрт урадио швајцарски инжењер Карл Едуард Грунер  1947. године, али је почетак радова одлаган до 1999. године.

„Готард“ је  најдубљи тунел на свету –допире до 2.300 метара испод планине. У тунел су уграђени бакарни каблови дугачки 3.200 километара, Градња тунела омогућена је захваљујући технолошком напретку: бушилицама за копање дугачким  410 метара – или четири фудбалска игралишта које истовремено буше рупу у планини и бетонирају је, чиме је избегнута употреба експлозива и  ризик од урушавања.

b_160529011

Тунелом „Готард“, комплетиран је тунелски комплекс који представља главну железничку трасу између Ђенове у Италији и Ротердама у Холандији. Кроз планински масив Готард у Алпима избушен је укупно 151 километар тунела, прокопане су две одвојене цеви за железничке пруге и попречни и безбедносни „краци“. Укупни трошкови изградње „Готарда“ процењују се на 24 милијарде швајцарских франака, односно око 3,6 одсто једногодишњег швајцарског БДП.

karte-tunnel-gotthard

Тунел ће скратити путовање од Цириха до Милана на 2 сата и 40 минута (за један сат). Како са поносом истичу званичници: изградња тунела ће омогућити да железнички теретни саобраћај постане ефикаснији, очекује се смањење броја теретних камиона са дизел-моторима на путевима- што ће смањити загађење. Очекује се пораст броја путника са данашњих 9.000 на 15.000 до 2020. године. Максимални робни транспорт износиће  377.000 тона дневно, односно 15.080 карго-контејнера. „Готард“ ће запослити 2.600 радника.

Тунел је глобално представљен као ново светско чудо у бројним категоријама међу којима се истиче и  чињеница да је завршен пре рока. „Готард је завршен пре рока, предвиђеног за 2017.годину. Изградња је укупно коштала 12 милијарди швајцарских франака (10,9 милијарди евра), што је тек 20 одсто више него што је првобитно планирано – изјавио је Бент Фливбјерг, шеф катедре за менаџмент великих пројеката на Бизнис школи Саид универзитета у Оксфорду. Пројектни менаџер Симони је објаснио да се трошкови јединственог, мулти-деценијског мегапројекта као што је ГБТ не могу дефинитивно унапред израчунати због технолошких промена током времена и услова на терену  (у овом случају, под земљом, испод планине). Имајући у виду бројне изазове, Јобст Фидлер, истраживач у берлинској Херти школи за управљање, види ГБТ као студију случаја врхунског управљања пројектима и доброг финансијског управљања.

Ипак, 12.2 милијарди франака је пуно новца, и Швајцарска није кренула да гради најдужи и најдубљи возни тунел само како би ушла  у Гинисову књигу рекорда.

voz1

Шта је навело Швајцарце да одлуче да граде Готард?

Званична објашњења су стандардна за Нови светски поредак: забринутост за заштиту животне средине главни је покретач одлуке швајцарске владе да изгради „Готардо“. Пројекат има за циљ да помогне пребацивање  терета из камиона на возове, и преусмеравањем трансалпског превоза робе на тунелски саобраћај који функционише испод земље, смањи штетни утицај на животну средину.

Свечана церемонија – Призивање Луцифера

Читаво човечанство би славило „лепоту точкова“, „панметронаристоску“ логику протестанске етике (све по мери и измерљиво), и универзалне воље за поседовањем у свим видовима, да није било свечаног отварања „Готарда“ – бизарног сатанистичког ритуала – дубоко оклутне, илуминатске сатанистичке церемоније којој је присуствао водећи политички ЕУ труст – путници првог воза који је прошао кроз тунел: швајцарски званичници предвођени председником Јоханом Шнајдером-Аманом немачка канцеларка Ангела Меркел, француски председник Франсоа Оланд и италијански премијер Матео Ренци, као и шеф Европске комисије Жан-Клод Јункер.

epa05340067 Swiss Federal Councillor Didier Burkhalter (R) walks next to German Chancellor Angela Merkel, Italian Prime Minister Matteo Renzi and Austrian Chancellor Christian Kern (R-L), on the opening day of the Gotthard rail tunnel, the longest tunnel in the world, at the fairground Rynaecht at the northern portal in Erstfeld, Switzerland, 01 June 2016. The construction of the 57 kilometer long tunnel began in 1999, the breakthrough was in 2010. After the official opening on 01 June, the commercial opperation will commence on December 2016. EPA/PETER KLAUNZER / POOL

Swiss Federal Councillor Didier Burkhalter (R) walks next to German Chancellor Angela Merkel, Italian Prime Minister Matteo Renzi and Austrian Chancellor Christian Kern (R-L), on the opening day of the Gotthard rail tunnel, the longest tunnel in the world, at the fairground Rynaecht at the northern portal in Erstfeld, Switzerland, 01 June 2016. The construction of the 57 kilometer long tunnel began in 1999, the breakthrough was in 2010. After the official opening on 01 June, the commercial opperation will commence on December 2016. EPA/PETER KLAUNZER / POOL

Церемонијални шоу коштао је око 8 милиона евра. Преносиле су га телевизије широм света, и тако огроман број људи изложиле сатанистичком ритуалу. Шоу се састојао из два дела, један који се одигравао под земљом и други на отвореном простору. Оба дела програма укључила су 600 плесача, акробата, глумаца, који су израчивали окултни симболизам у узнемиравајућим сценским дешавањима. Перформанс је започео изласком плесача одевених у наранџаста рударска одела који марширају у војно формацијском реду попут некакве армије зомбија.

ZOMBI

Зомби рудари су у једном тренутку почели да трче према улазу у тунел који је представљен на огромном екрану окруженом скелама након чега су неки од њих почели да се пењу по скелама и да одваљују комаде стена. Неки од рудара су жртвовани тунелу и потом се појављују као духови.  (Током рада на копању „Готарда“ погинуло је девет рудара. Радило се у три смене свакога дана током 17 година – укупно 49000 сати).

RUDARI

Три рудара (акробата) висе у ваздуху,  симболизујући њихово страдање да би у следећој сцени били представљени као језиви духови.

DUHOVI

Ускоро их видимо како лебде испред гиганстског свевидећег ока. Да ли се на церемонији славило људско жртвовање?

OKO

Након што се калидоскопски прикаже отвор у стени, на екрану се појављује Луцифер који излази из планине. Зомби рудари почињу да скидају своја одела и остају у доњем рубљу.

GOLI

У почетку изгледају веома збуњено и изгубљено али убрзо њихов плес постаје ритуалан и изражено сексуалан. И док су радници представљени као зомби војници, церемонија осликава генералну популацију као гомилу ласцивних, екстремно сугестибилних људи.

У перформансу који се одвија у затвореном простору из воза излази демонски пали анђео, Луцифер са лицем детета.

LUC

На сцени на отвореном појављује се плесач одевен као јарац који у све махнитијем ритуалном трансу почиње да се меша са плесачима одевеним у костиме који симболизују жито и жбунове и одмах постаје господар церемоније коме се сви клањају.

BLJAKKK

Док јарац (Бафомет?) дивља по сцени вриштећи као запоседнут, на великој сцени се приказује слика Луцифера испред које се крећу три скарабеја. Да ли сатанисти виде три мртва радника као три инсекта?

INSEKTI

Док се људи обучени у бело клањају јарцу, круг очију  мотри на њих, потврђујући да се ради о још једној великој, флагрантно сатанистичкој церемонији којој је окултна „елита“ изложила огроман број људи на планети.

OCI

На слици видимо да су око плесачког подијума постављени музичари који изводе музику на традиционалним швајцарским дувачким инструментима Алфом уз коју Сатана у облику јарца изводи оргије са играчицама на подијуму.

JARAC

„Шта се то дешава у Швајцарској  –  запитали су се, коментаришући церемонију дан након њеног одржавања, Рик Вилс (Rick Wiles), Док Бурхард (DocBurhart) и Едвард Зал (Edward Szal) из Истинитих вести (True news). „Најпре Церн а сада овај сатанистички ритуал“. „Постоје веома моћни људи, веома моћни лидери на Западу. Они преклињу Луцифера да дође из пакла Знам да ће многи од вас који гледате овај програм рећи: Рик, ти претерујеш, ти покушаваш да нас заплашиш. Али овде се управо о томе ради: на сцени се призива Луцифер. Слушајте ме пажљиво: Сатанина црква призива свог бога да дође у овај свет. Због чега наша, Христова црква не позива нашег Бога да дође у наш свет. Луциферови људи га опседају Они изводе демонске ритуале, копају рупе у центру земље како би га ослободили из пакла. Они жуде за његовом појавом на земљи. То ће се ускоро догодити. И ви нећете бити узнесени пре него што се ове ствари догоде. Због тога је Исус рекао И да се они дани не скрате, нико не би остао“. Али, изгледа да нико не разуме дубину зла које се разобручило на Планети“.

sat

На сцени се потом разлеже песма коју певачица пева на мешавини италијанског и старонемачког језика – дијалекту који по речима Едварда Зала„само луциферијанци знају“.  Доминира симболика  древне друидске и паганистичке религије. У завршним сценама перформанса на екрану се појављује огроман сат чије се сказаљке убрзано померају најављујући последње дане. Сат се зауставља у 9:17. На сцени се појављују људи који поново ходају као зомбији носећи у високо подигнутим рукама дарове да би   клекли на земљу и дубоко се поклонили пред сликом на екрану.

 

Сат се поново покреће и све више убрзава да би се поново зауставио око 9:15. На екрану се појављује тунел из кога излази воз.

VOZ

Оборио рекорде

Церемонија отварања тунела Готард у Швајцарској којој су  присуствовали најмоћнији људи у Европи представљала је мрачни, узнемирујући, отворено сатанистички ритуал, којим је (попут отварања Олимпијских игара у Лондону 2012. о чему смо у Печату писали) изнова показала  да је на нивоу окултних тајних друштава  донета одлука да отворено свету приказује своју агенду и ритуалну симболику чиме показује размере својих моћи прибављених од зла. Илуминатски печат одобрења одавно показује да су мега пројекти попут Олимпијских игара и великих грађевинских захвата под њиховом контролом,  попут  медија и институција укључујући црквене које о сатанистичком ритуалном призивању Луцифера, слављењу Бафомета и потцењивању жртава током церемоније отварања тунела Готард нису рекле ни једну реч. И то је порука окултне елите: „Ми верујемо у овог што сте га видели, о вама мислимо да сте зомбији и стадо, и ви ту ништа не можете“.

На нама је, међутим да, као и увек будемо на Божјој страни; а Бог ће, како је то говорио блаженопочивши Патријарх Павле, помоћи, ако буде имао коме а то не може бити ЕУ елита која је стојећим овацијама пропратила церемонију отварања посвећену правим владарима окултне „елите“.

 

Биљана Ђоровић

10.7.2016. ПЕЧАТ/АУТОР, за ФБР приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. Au, au, au, kuku lele, ma nece moja noga krociti ni u tunelcic, ni podvoznjak, ko zna kakve nas azdaje vrebaju, ruksak na ledja, stap u ruku pa put zausi, preko brda, ej, udri Boze svuda samo ne po glavi, a ovdje je upravo to ucinio i to mokrom carapom, pogledajte malo bolje snimke, dobar dio ima u lijevo donjem uglu simbol- RT- sto mislite, sto ili ko je to.

    Свиђа ми се