Видео

Московљанин који је чудом остао жив у Ници: Лажу да је нападач био један, видео сам двојицу!


15.07.2016. ФАКТИ

„ТАМО ЈЕ БИЛО МЛЕВЕНО МЕСО – НА СВЕ СТРАНЕ ПРОСУТИ МОЗГОВИ И ЦРЕВА, ОТКИНУТЕ НОГЕ…”

3bf09b631040e1d802ef96d35113f07f

Бај Паршоев у болници

  • Остао сам жив само захваљујући томе што је налетео на неког црнца и одбацио га директно на мене. Под ударом његовог тела био сам одбачен у страну. Пао сам на стазу за бисиклисте. Камион ми је очешао десну ногу, али ми је само огулио кожу. Од удара жртве која ми је спасила живот – главом сам ударио о асфалт. А мој спасилац је био мртав кад је у мене ударио”

______

          НИЦА је била поприште трећег великог терористичког напада на Француску за последњих 12 месеци.

Одговорност за напад камионом преузела је на себе Исламска држава.

Ево сведочења изнутра Московљанина Баја Паршоева како је то изгледало. Он је прошао са потресом мозга.

„Мене је смртоносни камион сустигао само који тренутак, највише 40 секунди, након што сам стигао на Риву у Ници. Камион је јурио великом брзином. Имао сам утисак да је цела Ница на улицама. Жртава би било много више да је терориста „дао гас” пет минута раније. Народ је већ био почео да се помало разилази”.

Паршоев посебно наглашава: „Не могу да схватим због чега сви говоре о једном терористи! Својим очима сам видео: била су двојица! Други је био на сувозачевом месту. Тај је пуцао!”

Паршоев признаје да је чудом остао жив:

„Камион се иза мојих леђа појавио као дух. Нисам могао да га одмах видим. Остао сам жив само захваљујући томе што је налетео на неког црнца и одбацио га директно на мене. Под ударом његовог тела био сам одбачен у страну. Пао сам на стазу за бициклисте. Камион ми је очешао десну ногу, али ми је само огулио кожу. Од удара жртве која ми је спасила живот – главом сам ударио о асфалт. А мој спасилац је био мртав кад је у мене ударио”.

Паршоев о доживљеном још сведочи: „Тамо је било „млевено месо”. Свуда су се могли видети просути мозгови и испала црева. Мртви људи на све стране. Видео сам најмање 15 откинутих ногу. Било је много и мртве и повређене деце. Ја сам био међу првима на које су терористи налетели камионом, а „возили” су још два километра. Прво је јурио људе возећи по тротоару, а кад су жртве почеле да беже улицом и камион је кренуо улицом”.

А сами Французи почињу полако да схватају у шта су се увалили.

Бивши француски посланик у Европском парламенту Иван Бло оценио је да полиција и тајне службе његове земље нису у стању да изађу на крај са својим екстремним исламом:

„У терористичким ћелијама су, по правилу 3-4 човека. Онај који се спрема за терористички напад увек је окружен помоћницима. У случају Нице, помоћнике ће тешко бити пронаћи јер је нападач убијен. Ми имамо проблем са људима који не раде за Француску и немају намеру да се асимилују. Француска води активну политику и изводи антитерористичке операције у Африци и на Блиском Истоку, али је неспремна да се носи са нападима унутар својих граница”.