АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Небојша Јовић: Не вређајте народ лошом глумом, већ сачекајте следећи пут и самог Хашима Тачија! Па он вам је ПРЕДСЕДНИК!


Небојша Јовић, 31.8.2016.

(коментар поводом лицемерних реаговања тзв. Градоначелника северне Митровице и Канцеларије за Косово и Метохију на вест да је тзв. Косовска министарка за дијалог, Едита Тахири, посетила је северни део Kосовске Митровице и попила кафу у кафићу „Долче вита“, код главног моста)

 

editahairi2

Едита Тахири у кафићу Долче вита на северу КиМ

 

Ајде…? БУНЕ СЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК СЕВЕРНЕ МИТРОВИЦЕ И КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ким, ЗАТО ШТО ЈЕ ЕДИТА ТАХИРИ ПОПИЛА КАФУ У СЕВЕРНОЈ МИТРОВИЦИ!?????

А зашто не би? И сасвим је небитно да ли је градоначелник северне Митровице био са Едитом или не. НИЈЕ МИ ЈАСНО ЧЕМУ ПРОТЕСТ??? ЗБОГ…?

Па и Канцеларија за КиМ и градоначелник су ПОЗИВАЛИ И ВРШИЛИ ЈАК ПРИТИСАК НА СРБЕ ДА ИЗАЂУ НА „АЛБАНСКЕ ИЗБОРЕ“, НА ИЗБОРЕ КОЈЕ ЈЕ РАСПИСАЛА тзв. „ПРЕДСЕДНИЦА НЕЗАВИСНОГ КОСОВА“, ЧИМЕ СУ СРБИ НАТЕРАНИ (чуј Срби, не Срби већ оно НАЈГОРЕ У СРБА) А ГРАДОНАЧЕЛНИК И КАНЦЕЛАРИЈА СТАЛИ ИЗА ЊИХ, ДА ПРИЗНАЈУ И ДРЖАВУ КОСОВО И ЊЕНЕ ЗАКОНЕ И ЊЕНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ, а самим тим ваљда И ЊЕНЕ ЗВАНИЧНИКЕ!!!!!

Не можете, господо, да експлицитну издају вршите, србске институције гасите, Србе у независно Косово терате, полицију, Суд, Председницу, Парламент њихов и границу са њима признате, да се на мосту онако „Vlaznim-Baskim“ (алб. братство-јединство, прим.ред) састајете и свечано мост отварате, а да од народа мајмуне правите, смејете му се у лице и браните, као, Србе од насртаја Едите Тахири.

Ако заиста желите да Србе на северу и Србију заштитите, ПОНИШТИТЕ БРИСЕЛСКИ СПОРАЗУМ, ВРАТИТЕ РЕЗОЛУЦИЈУ 1244 НАНОВО ИЗ ОКРИЉА „ЕУ“ ПОД ОКРИЉЕ „УН“, ВРАТИТЕ СРБСКЕ ИНСТИТУЦИЈЕ, УКИНИТЕ ГРАНИЦУ И ПОВУЦИТЕ ОНАЈ НУС ПРОДУКТ КОЈИ ЈЕ ИСКЉУЧИВО ЗАРАД НОВЦА ОТИШАО У АЛБАНСКУ ВЛАДУ И ПАРЛАМЕНТ!!!

А до тада, док то не учините, дај не пљујте у лице свом народу, не вређајте га оваквом глумом, лошом глумом, већ сачекајте следећи пут и самог Хашима Тачија, зашто да не? Па ОН ВАМ ЈЕ ПРЕДСЕДНИК! Крените заједно у изградњу још једне албанске државе и будите барем једном „мушко“ у политици

3 replies »

  1. НЕМА СРБИЈА СВОГ ВИТЕЗА УМРО ЈЕ 3 НОВЕМБРА 1970 У америци КРАЉА ПЕТРА КАРАДЂОРДЂЕВИЋА КОЈИ ЈЕ ЖИВОТ ПРОВЕО У ПОЛИТИЧКОЈ ЕМИГРАЦИЈИ О САДАШЊИМ ТЗВ политичарима НЕ БИ ЗБОРИЈО ЈЕДИНИ КОЈИ ВРЕДЕ СУ БРАЋА ИВАН ИВАНОВИЋ И МЛАДЕН ОБРАДОВИЋ СНП НАШИ И СРБСКИ ОБРАЗ ЧЕСТИТИ СРБИ

    Свиђа ми се

  2. Па ти избори на северу КиМ и по други пут нису били регуларни јер на њих је изашло само 14 одсо уписаних гласача. И то се нигде у свету и никада не може прихватити као легитимно. Наметање силом неког решења , мимо воље народа, је чист фашизам а за фашизам се одговара. У овом случају су фашисти били они из БГ али и они из Приштине. Народе српски нећемо фашизам који је на делу на Косову.

    Liked by 1 person