АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Шта ће следеће „стручњаци“ утврдити? Да су нас родитељи злостављали а да су нам бабе и деде били психопате?


ДАНАК У КРВИ

Др Јована Стојковић

Др Јована Стојковић

Судећи по насловним странама „српских медија“, ми смо земља перверзњака који силују децу, мужева који лемају своје жене, деце која убијају своје родитеље. Јуче је на насловној страни једне озбиљније новине у Србији освануо бизаран податак (како ли су га само израчунали, никако да кажу) да је свака трећа девојчица у Србији доживела напад педофила. Годинама нам дежурни душебрижници говоре да је свака друга жена у Србији жртва породичног насиља. Све чешће нас обавештавају да је син преклао мајку, мајка бацила дете са зграде, овај придавио бабу, онај запалио деду…

Појединачне случајеве оваквога безумља нико не спори. Дешавали су се, дешавају се и дешаваће се до краја века. Право питање је: откуд оволико кокодакање са медија на ову тему, а ћутање на протесте против Нато-а, протесте против присилне вакцинације, протесте против потапања немањићке светиње Грачанице? Како „слободни новинари“ у Србији увек остају неми за ствари против којих, чак и овакви лоботомисани, устајемо, и ко им је дао ту слободу да нас не примећују? Дале им њихове газде, а њима њихове газде. Ако нећеш, нема леба да једеш.

Ови што су остали да леба једу, добили су задатак да у „јавњом мњењу“ створе утисак да су деца у Србији злостављана, силована и занемарена. Кад је тако, мораће неко да их брани. Те бранитељ(к)е неки наши суграђани имали су прилике већ да упознају.

Случај 1:  Мужу моје колегинице, који је пљеснуо своје трогодишње дете по руци јер је у радњи са стаклом пипкало и вадило чаше и флаше, пришла је једна госпођа запретивши му да је она из Центра за социјални рад и да има права да га пријави за злостављање детета. Усред Београда, усред тржног центра.

Случај 2: Пријатељици пријатељице су две особе из Центра за социјални рад биле на вратима стана , а по пријави „забринутог комшије“, јер је викала на свог сина, магарца од 15 година који не учи ништа. У визији ова два генијалца, она га је злостављала.

Случај 3: Трећој пријатељици син је дошао из школе и издекламовао његова права, између осталог и да је тужи школском психологу.

Јасно је сваком ко апстрактно мисли да ово представља кување жабе пред усвајање Грађанског законика према коме ћемо сви бити злостављачи деце. Наше родитељствовање ће бити под присмотром државе и њених органа. Сваки делић нашег односа са нашим дететом биће регулисан и надгледан. Моћи ћемо да деламо само по упутствима стручњака, лиценцираних баба без кучета и мачета.

Није никакво изненађење да је ово диктат са вишег нивоа који наши конвертити и преумљеници беспоговорно спроводе. Њима је узор Шведска, Норвешка и остале „цивилизоване“ земље у којима чим родите дете постоји 20% шансе да вам га одузму (чиста математика, с обзиром да је свако пето дете у овим земљама одузето од родитеља!!!).

deca-oduzimanje-centar-za-socijalni-rad-dete_660x330

Али, како је могуће да једна жена из Центра за социјални рад у Србији, која тај посао ради годинама, након једне директиве или једног семинара буде спремна да салеће родитеље по тржном центру и да говори човеку којег први пут види да није добар отац?

Како је могуће да поједини „чувени“доктори буду става да се н.н мајка (коју никад није видео у животу) треба оптужити за занемаривање свог н.н детета (које није никад видео у животу) само зато што није пристала на вакцинацију, а што је њено и уставно и људско право?

Како је могуће да вам је дозвољено да абортирате „део свог тела“ док вам је у стомаку, али да није дозвољено да не вакцинишете „део свог тела“ кад изађе из стомака?

Како је могуће да када „део вашег тела“ напуни 15 година може да оде сам код чика доктора на абортус, а може и да буде интравенски наркоман, а да ви то не знате?

Како је могуће да можете да промените пол, па да „делу свог тела“ уместо маме постанете тата и да то није злостављање?

Како је могуће да можете да доведете особу истог пола у сред куће да спава са вама, па да две маме или две тате нису злостављање детета?

Државо, да ли је 400 000 деце којој фали један оброк дневно, злостављање?

Да ли је медијска индоктринација курвама и криминалцима, злостављање?

Да ли је геј парадирање и пропагандисање пред децом, злостављање?

Да ли је ГМО храна, коју на мала врата уваљујете и којом хоћете децу да нам храните, злостављање?

Нисмо још довољно злостављени да бисмо вам поверовали да су наше мајке, очеви, бабе и деде били злостављачи. Да ли ви мислите да ће нас ваши стручњаци убедити да нас наши родитељи нису волели, а да су нам бабе и деде биле психопате? Срам вас било, продане душе, испрани мозгови и кукавице…

А родитељима вечно хвала, јер да не беше батина и страха од батина, сада би сами себе ударали у главу.

 

15.8.2016.

5 replies »

 1. @Šuplje je sve što ti, Mlinareviću, napišeš
  Господине Анонимусу, многo си речи употребиo, а ниси исправно „прочитао“ мој коментар. У њему се помиње докторка Дана, а не докторка Јелена. Очигледно, да ти тешко иде читање ћирилице, па ниси разумео, да сам ја на страни докторке Стојковић и да подржавам све оно за шта се она јавно бори. Све њене текстове, који стигну до мене, шаљем на преко 300 адреса по Србији и белом свету. Као и другима, тако и теби нудим директну размену мисли. Мој мејл:slobodan.mlinarevic@gmail.com Имаш прилику, да много научиш!

  Свиђа ми се

 2. Судећи по насловним странама „српских медија“, ми смо земља перверзњака који силују децу, мужева који лемају своје жене, деце која убијају своје родитеље.

  е па то вам је кад читате новине и гледате ТВ ))

  Liked by 1 person

 3. procitah gornji komentar o dr. Jovani. kao prvo potapsacu je po ramenu, to je najmanje sto mogu.
  a vama i slicnima trebaju dokazi, bice da ne zivimo u istom getu, pardon Srbiji?!
  treba li vam overa sa pecatom neke priznate zdravstvene ustanove?? lakse je biti informisan sa tv ekrena i slusati prave, proverene i overene strucnjake s’ sve licencu!!!

  Свиђа ми се

 4. Молим све пратиоце сајта и оне који коментаришу, да нешто напишу о овом проблему, а не да тапшу докторки Дани за шупљу, теоријску причу. Да ли нешто и шта докторка Дана мисли о размишаљњима колегинице?

  Свиђа ми се

  • Jedino šta je u celom tekstu i svim komentarima šuplje jeste samo tvoj komentar! Ti, očigledno, u svim svojim komentarima(ne samo ovom) namerno osporavaš i ismevaš sve što je ispravno, istinito, dobronamerno i korisno za Srbe i Srbiju.Naprosto svaki dobronameran tekst želiš i pokušavaš da dovedeš do apsurda. Kao da si izronio iz same utrobe pakla! Smeta ti, i uništio bi, sve, koji govore i zalažu se za
   uspostavljanje ispravnih i dobrih sistema vrednosti! Što je tekst značajniji za Srbe i Srbiju to je tvoj komentar više ispunjen malicioznim i ciničničnim ismevanjem! Evidentno je, takođe, da nikada direktno i argumentovano ne osporavaš tekst, odnosno ličnost koja daje intervju, nego vrlo lukavo, perfidno, ubaciš po koju otrovnu reč. Baš kao što si sada, veoma podmuklo, rečju šuplje, pokušao da banalizuješ stručno, tačno i dobronamerno izlaganje dr Jovane Stojković, a njenu stručnost diskredituješ!! Veoma vešto barataš rečima. Šteta što su tvoje reči pune otrova, čime nikako, ni na koji način, nisi uspeo da sakriješ mržnju koji osećaš prema Srbima i Srbiji.
   Doktorkin tekst je potpuno tačan, zbog toga svi Srbi roditelji treba da ustanu i da se bore za svoju decu, za budućnost Srbije, bez nas, odnosno naše dece Srbija neće ni postojati, a to je očigledno i cilj ovih koji upravljaju Srbijom i Srbima!

   Свиђа ми се